~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 61巻 9号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Antioxidant Characteristics of Extracts from Cereal Residues by Their Subcritical Water Treatment
Yusuke Murayama1, Jintana Wiboonsirikul2, Pramote Khuwijitjaru3, Takashi Kobayashi1, Shuji Adachi1
1Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, 2Department of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Technology, Phetchaburi Rajabhat University, 3Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University
Journal of Oleo Science 61 (9) 465-468, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Immobilization of Candida rugosa Lipase on MCM-41 for the Transesterification of Cotton Seed Oil
Madhu Katiyar, Amjad Ali
School of Chemistry and Biochemistry, Thapar University
Journal of Oleo Science 61 (9) 469-475, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Edible Liquid Marbles and Capsules Covered with Lipid Crystals
Yuki Kawamura1, Hiroyuki Mayama2, Yoshimune Nonomura1
1Department of Biochemical Engineering, Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University, 2Research Institute for Electronic Science, Hokkaido University
Journal of Oleo Science 61 (9) 477-482, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparing Glabridin-in-Water Nanoemulsions by High Pressure Homogenization with Response Surface Methodology
Chang-Wei Hsieh1, Po-Hsien Li2, I-Chi Lu3, Teng-Hsu Wang4
1Department of Medicinal Botany and Healthcare, Da-Yeh University, 2Institute of Food Science and Technology, National Taiwan University, 3Department and Graduate Program of BioIndustry Technology, Da-Yeh University, 4School of Pharmacy, National Defense Medical Center
Journal of Oleo Science 61 (9) 483-489, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Conjugated Linoleic Acids Inhibit Hypoxia Inducible Factor-1α Stabilization under Hypoxic Condition in Human Hepatocellular Carcinoma Cells
Masao Yamasaki, Taku Nagatomo, Tetsuya Matsuyama, Yuri Ikeho, Emiko Kato, Kei Nishiyama, Yoichi Sakakibara, Masahito Suiko, Kazuo Nishiyama
Division of Food Science and Nutrition, Department of Biochemistry and Applied Biosciences, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki
Journal of Oleo Science 61 (9) 491-496, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Acid Activated Montmorillonite as Catalysts in Methyl Esterification Reactions of Lauric Acid
Leandro Zatta, Luiz Pereira Ramos, Fernando Wypych
CEPESQ - Research Center in Applied Chemistry, Department of Chemistry, Federal University of Parana
Journal of Oleo Science 61 (9) 497-504, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Oxidative Stability of Glyceroglycolipids Containing Polyunsaturated Fatty Acids
Tomoyo Yamaguchi, Rumiko Sugimura, Junki Shimajiri, Masatake Suda, Masayuki Abe, Masashi Hosokawa, Kazuo Miyashita
Laboratory of Bio-functional Material Chemistry, Division of Marine Bioscience, Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University
Journal of Oleo Science 61 (9) 505-513, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Caffeine and Capsaicin on the Blood Glucose Levels of Obese/Diabetic KK-Ay Mice
Tomoyuki Okumura, Takayuki Tsukui, Masashi Hosokawa, Kazuo Miyashita
Laboratory of Biofunctional Material Chemistry, Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University
Journal of Oleo Science 61 (9) 515-523, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。