~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 65巻 11号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
A Review of Extraction Techniques for Avocado Oil
Xiaoli Qin1,2, Jinfeng Zhong1
1College of Food Science, Southwest University, 2Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety
Journal of Oleo Science 65 (11) 881-888, 2016.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The Effects of Geographic Region, Cultivar and Harvest Year on Fatty Acid Composition of Olive Oil
Seyma Sisik Ogras, Guzin Kaban, Mukerrem Kaya
Ataturk University, Faculty of Agriculture, Department of Food Engineering
Journal of Oleo Science 65 (11) 889-895, 2016.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Characterization of Palm Fatty Acid Distillate of Different Oil Processing Industries of Pakistan
Abdul Sattar Chang1,2, Syed Tufail Hussain Sherazi1, Aftab Ahmed Kandhro2, Sarfaraz Ahmed Mahesar1, Fouzia Chang1, Syed Nasrullah Shah1, Zahid Hussain Laghari1, Tarique Panhwar1
1National Centre of Excellence in Analytical Chemistry, University of Sindh, 2Dr. M. A. Kazi Institute of Chemistry, University of Sindh
Journal of Oleo Science 65 (11) 897-901, 2016.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Study on Colloid Vibration Current in Aqueous Solution of Binary Surfactant Mixtures : Effects of Counterions and Hydrophobic Chains
Youichi Takata1, Atsushi Hyono2, Hiroyuki Ohshima2
1Department of Chemical and Biological Engineering, National Institute of Technology, Ube College, 2Faculty of Pharmaceutical Sciences, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 65 (11) 903-908, 2016.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Adhesion and Disintegration Phenomena on Fractal Agar Gel Surfaces
Ayano Kudo1, Marika Sato1, Haruna Sawaguchi1, Jun-ichi Hotta2, Hiroyuki Mayama3, Yoshimune Nonomura1
1Department of Biochemical Engineering, Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University, 2Department of Bio-system Engineering, Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University, 3Department of Chemistry, Asahikawa Medical University
Journal of Oleo Science 65 (11) 909-912, 2016.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Production of Biodiesel from Acid Oil via a Two-Step Enzymatic Transesterification
Nakyung Choi1,2, Jeom-Sig Lee3, Jieun Kwak3, Junsoo Lee4, In-Hwan Kim1,2
1Department of Food and Nutrition, Korea University, 2BK21PLUS Program in Embodiment: Health-Society Interaction, Department of Public Health Sciences, Graduate School, Korea University, 3National Institute of Crop Science, Rural Development Administration, 4Department of Food Science and Technology, Chungbuk National University
Journal of Oleo Science 65 (11) 913-921, 2016.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Minor Components of Crude Vegetable Oil on the Enzymatic Method to Analyze Positional Fatty Acid Distributions in Triacylglycerols with Candida antarctica Lipase B
Ryuji Hori1, Takashi Sano1, Jun Imagi1, Yomi Watanabe2
1J-Oil Mills, Inc., 2Osaka Municipal Technical Research Institute
Journal of Oleo Science 65 (11) 923-928, 2016.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Synthesis of Pharmacological Heterocyclic Derivatives Based Surfactants
Refat El-Sayed1,2, Ahmed. A Fadda3
1Department of Chemistry, College of Applied Sciences, Umm Al-Qura University, 2Department of Chemistry, College of Science, University of Benha, 3Department of Chemistry, Faculty of Science, Mansoura University
Journal of Oleo Science 65 (11) 929-940, 2016.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Regeneration of Waste Edible Oil by the Use of Virgin and Calcined Magnesium Hydroxide as Adsorbents
Fumihiko Ogata1, Naohito Kawasaki1,2
1Faculty of Pharmacy, Kindai University, 2Antiaging Center, Kindai University
Journal of Oleo Science 65 (11) 941-948, 2016.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparation of Conjugated Linoleic Acid Microemulsions and their Biodistribution
Kazuaki Kishita1, Kayo Ibaraki2, Shoko Itakura2, Yumi Yamasaki3, Naoko Nishikata4, Kenji Yamamoto4, Masataka Shimizu4, Kazuo Nishiyama1,2, Masao Yamasaki1,2
1Interdisciplinary Conjugated School of Agriculture and Engineering, University of Miyazaki, 2Faculty of Agriculture, University of Miyazaki, 3Faculty of Regional Innovation, University of Miyazaki, 4Miyazaki Prefecture Industrial Technology Center
Journal of Oleo Science 65 (11) 949-954, 2016.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。