~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 66巻 5号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
A New Strategy to Refine Crude Indian Sardine Oil
S. Charanyaa, Prasanna D. Belur, I. Regupathi
Department of Chemical Engineering, National Institute of Technology Karnataka
Journal of Oleo Science 66 (5) 425-434, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Oil Characteristics of Four Palestinian Olive Varieties
Enrico Maria Lodolini1, Serena Polverigiani1, Saed Ali2, Mohammed Mutawea2, Mayyada Qutub3, Taysir Arabasi3, Fabio Pierini3, Mohammed Abed4, Davide Neri5
1Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari e Ambientali, Universita Politecnica delle Marche, 2Union of Agricultural Work Committees (UAWC), 3Gruppo di Volontariato Civile (GVC), 4National Agricultural Research Center (NARC), 5Fruit Tree Research Center - Council for Agricultural Research and Economics
Journal of Oleo Science 66 (5) 435-441, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
A Novel Chemical Enhancer Approach for Transdermal Drug Delivery with C17-Monoglycerol Ester Liquid Crystal-forming Lipid
Wesam R. Kadhum1, Shohei Sekiguchi1, Ichiro Hijikuro2, Hiroaki Todo1, Kenji Sugibayashi1
1Faculty of Pharmaceutical Sciences, Josai University, 2Farnex Incorporated, Tokyo Institute of Technology Yokohama Venture Plaza
Journal of Oleo Science 66 (5) 443-454, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Fatty Acid Esterification with Polyols over Acidic Montmorillonite
Asma Chaari, Soumaya Bouguerra Neji, Mouhamed Hedi Frikha
Laboratory of Natural Substances, Faculty of Sciences, University of Sfax
Journal of Oleo Science 66 (5) 455-461, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Virgin Olive Oil Enriched with Lutein-Zeaxanthin from Spinacia oleracea
Maria Benito de Valle-Prieto1, Jonathan Delgado-Adamez1, Ma Victoria Gil2, Sara Martillanes1, Ma Nieves Franco1, Daniel Martin-Vertedor1
1Center for Scientific Research and Technology of Extremadura (CICYTEX). Technological Institute of Food and Agriculture (INTAEX). Government of Extremadura, 2Organic and Inorganic Chemistry Department, Faculty of Sciences, University of Extremadura
Journal of Oleo Science 66 (5) 463-468, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Length-scale Specific Crystalline Structural Changes Induced by Molecular Randomization of Pequi Oil
Andrea Madalena Maciel Guedes1, Rosemar Antoniassi1, Melicia Cintia Galdeano1, Renato Grimaldi2, Mario Geraldo de Carvalho3, Allan Eduardo Wilhelm1, Alejandro Gregorio Marangoni4
1Embrapa Agroindustria de Alimentos, Avenida das Americas, 2University of Campinas, Rua Bertrand Russel, s/n, Cidade Universitaria "Zeferino Vaz" 13083-970 Campinas, 3Rural University of Rio de Janeiro, 4University of Guelph
Journal of Oleo Science 66 (5) 469-478, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Interfacial Properties of Binary Systems Composed of DPPC and Perfluorinated Double Long-Chain Salts with Divalent Counterions of Separate Electric Charge
Riku Kato, Hiromichi Nakahara, Osamu Shibata
Department of Biophysical Chemistry, Graduate School & Faculty of Pharmaceutical Sciences, Nagasaki International University
Journal of Oleo Science 66 (5) 479-489, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Biodiesel Production by Catalytic Esterification of Oleic Acid over Copper (II)-Alginate Complexes
Qiuyun Zhang1,3, Fangfang Wei1,3, Yutao Zhang1,3, Fuhua Wei1,4, Peihua Ma2, Wei Zheng1, Yongting Zhao1, Hongliang Chen1,3
1School of Chemistry and Chemical Engineering, Anshun University, 2School of Chemistry and Chemical Engineering, Guizhou University, 3Special and Key Laboratory of Functional Materials and Resource Chemistry of Guizhou Provincial Education Department, Anshun University, 4School of Materials Science and Engineering, Hunan University
Journal of Oleo Science 66 (5) 491-497, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Pathological Analysis of the Ruptured Vascular Wall of Hypoperfusion-induced Abdominal Aortic Aneurysm Animal Model
Hirona Kugo1, Nobuhiro Zaima1, Hiroki Tanaka2, Keisuke Hashimoto1, Chie Miyamoto1, Ayaka Sawaragi1, Tetsumei Urano2, Naoki Unno3, Tatsuya Moriyama1
1Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agriculture, Kindai University, 2Department of Medical Physiology, Hamamatsu University School of Medicine, 3Division of Vascular Surgery, Second Department of Surgery, Hamamatsu University School of Medicine
Journal of Oleo Science 66 (5) 499-506, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Comparison of the Effects of the 1975 Japanese Diet and the Modern Mediterranean Diet on Lipid Metabolism in Mice
Yui Mizowaki1, Saeko Sugawara1, Kazushi Yamamoto1, Yu Sakamoto1, Yui Iwagaki1, Yuki Kawakami2, Miki Igarashi3, Tsuyoshi Tsuduki1
1Laboratory of Food and Biomolecular Science, Graduate School of Agriculture, Tohoku University, 2Faculty of Health and Welfare Science, Okayama Prefectural University, 3Laboratory for Metabolic Homeostasis, Center for Integrative Medical Sciences, RIKEN Yokohama Branch
Journal of Oleo Science 66 (5) 507-519, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Secondary Structural Changes of Intact and Disulfide Bridges-Cleaved Human Serum Albumins in Thermal Denaturation up to 130℃ - Additive Effects of Sodium Dodecyl Sulfate on the Changes
Yoshiko Moriyama, Kunio Takeda
Department of Applied Chemistry and Biotechnology, Okayama University of Science
Journal of Oleo Science 66 (5) 521-529, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Dietary Purified Xanthohumol from Hop (Humulus lupulus L.) Pomace on Adipose Tissue Mass, Fasting Blood Glucose Level, and Lipid Metabolism in KK-Ay Mice
Koki Takahashi, Kyoichi Osada
Department of Agricultural Chemistry, School of Agriculture, Meiji University
Journal of Oleo Science 66 (5) 531-541, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Investigating Pigment Radicals in Black Rice Using HPLC and Multi-EPR
Kouichi Nakagawa1, Hayato Maeda2
1Division of Regional Innovation, Graduate School of Health Sciences, Hirosaki University, 2Faculty of Agriculture and Life Science, Hirosaki University
Journal of Oleo Science 66 (5) 543-547, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。