~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 50巻 10号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Synthesis and Physicochemical Properties of Dipeptide Type Surfactants: I N-Dodecanoylglutamyl-glutamic acid and glutamyl-aspartic acid
Kimiko DEGUCHI*1, Shuichi OSANAI*1, Shohei UMEZAWA*2
*1Faculty of Science and Technology, Keio University, *2Surfactant Department, Organic Chemicals Development Lab., Asahi Denka Kogyo K.K.
Journal of Oleo Science 50 (10) 763-772, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Facile Preparation of Polymer-Surfactants Derived from Chitosan
Ken-ichi NONAKA*1, Haruyoshi SEINO*2, Kazuhiko HAMADA*2, Hiroe YOSHIOKA*3, Hisashi YOSHIOKA*1
*1Institute for Environmental Sciences, University of Shizuoka, *2Research Department, PIAS Corporation, *3Faculty of Science, Shizuoka University
Journal of Oleo Science 50 (10) 773-780, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Lipid Composition of Some Rapeseed Cultivars from Mongolia*
Nanzad TSEVEGSUREN*1, Roland VERHE*2, Tom VERLEYEN*2, Burenjargal MUNKHJARGAL*1
*1National University of Mongolia, Faculty of Chemistry, Department of Organic Chemistry, *2University of Gent, Faculty of Agricultural and Applied Biological Scienes, Department of Organic Chemistry
Journal of Oleo Science 50 (10) 781-785, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Two-dimensional Thermodynamic Properties of Sterols
Makio IWAHASHI*1, Hideyuki MINAMI*1, Yukari YAMAGUCHI*2, Kenichi IIMURA*2, Teiji KATO*2
*1Department of Chemistry, School of Science, Kitasato University, *2Faculty of Engineering, Utsunomiya University
Journal of Oleo Science 50 (10) 787-795, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Dietary Fish Oil for Hens Affects the Fatty Acid Composition of Egg Yolk Phospholipids and Gives a Valuable Food with an Ideal Balance of n-6 and n-3 Essential Fatty Acids for Human Nutrition
Yukiko SHIMIZU*1, Katsumi ARAI*2, Shuntaro ISE*2, Hiroyuki SHIMASAKI*1
*1Department of Biochemistry, Teikyo University School of Medicine, *2The Iinuma Institute, Ise Food Inc.
Journal of Oleo Science 50 (10) 797-803, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Long-term Administration of Garcinia cambogia extract on Visceral Fat Accumulation in Humans : A Placebo-controlled Double Blind Trial
Kohsuke HAYAMIZU*1, Yuri ISHII*1, Izuru KANEKO*1, Manzhen SHEN*1, Hiroyuki SAKAGUCHI*1, Yasuhide OKUHARA*1, Norihiro SHIGEMATSU*1, Shigeru MIYAZAKI*2, Hiroyuki SHIMASAKI*3
*1Central laboratory, FANCL Corporation, *2Department of Internal Medicine, Tokyo Teishin Hospital, *3Department of Biochemistry, Teikyo University School of Medicine
Journal of Oleo Science 50 (10) 805-812, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Crossed Aldol Condensation using Anion Exchange Resin as Solid Base Catalyst
Hiroaki NAKA, Yasuhiro KANEDA, Takeo KURATA
Department of Industrial Chemistry, School of Science and Technology, Meiji University
Journal of Oleo Science 50 (10) 813-821, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Properties of Fatty Acid Soap that Counter-ion is Sodium N-Methyltaurine
Reiji MIYAHARA*1, Kouji ABE*2, Takahiro AKUTSU*2, Kunihiko YOSHIDA*1, Tomiyuki NAMBA*1
*1Shiseido Basic Research Center, *2Shiseido Products Development Center
Journal of Oleo Science 50 (10) 823-830, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Polyglycerol Fatty Acid Esters on Resistance to Crystallization of Palm Olein
Juhei KURIYAMA, Yoshirou MIYAMOTO, Mitsuhiro SAKAMOTO
Ako Laboratory, Research and Development Laboratory, SAKAMOTO YAKUHIN KOGYO CO.,LTD.
Journal of Oleo Science 50 (10) 831-838, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of α-Linolenic Acid-rich Diacylglycerol Intake on the Oxidation of Dietary Fats in Rats
Hiroyuki WATANABE*1, Tatsuyuki YAMAGUCHI*1, Kouji ONIZAWA*1, Noriko OSAKI*1, Ushio HARADA*1, Noboru MATSUO*1, Ichiro TOKIMITSU*1, Hiroyuki SHIMASAKI*2, Hiroshige ITAKURA*3
*1Biological Science Laboratories, Kao Corporation, *2Department of Biochemistry, Teikyo University School of Medicine, *3Department of Food Sciences, College of Life Sciences, Ibaraki Christian University
Journal of Oleo Science 50 (10) 839-842, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。