バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
52巻 11号

  • Effects of Ingestion of Margarine Containing Medium-Chain Triglycerides for 4 Weeks on Blood Parameters and Postprandial Thermogenesis

    Naohisa NOSAKA1, Yoshie SUZUKI1, Hideaki MAKI1, Hirofumi HARUNA2, Atsushi OHARA2, Michio KASAI1, Hiroaki TSUJI1, Toshiaki AOYAMA1, Mitsuko OKAZAKI3, Kazuo KONDO4
    1 Division of Healthcare Science, Research Laboratory, The Nisshin Oillio, Ltd., 2 Food Research and Development Center, The Nisshin Oillio, Ltd., 3 Kagawa Nutrition University, 4 Institute of Environmental Science. for Human Life, Ochanomizu University
    Journal of Oleo Science 52(11): 571-581, 2003.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.43MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • A Novel Method for Preservation of Labile Lipid Samples at Ambient Temperature with Oxygen Absorber

    Shingo HIRAO, Yasuyuki ISHIDA, Shin TSUGE, Hajime OHTANI
    Department of Applied Chemistry, Graduate School of Engineering, Nagoya University
    Journal of Oleo Science 52(11): 583-588, 2003.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.30MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Improved Methyl Esterification for GC Fatty Acid Determination in Fats and Oils: Collaborative Group Study by the Working Group (Fatty Acid Derivative Subcommittee) Japan Oil Chemists' Society

    Yoshiaki HIRATA1, Tomonori ITO2, Koreta UEYAMA3, Hironori KANAMORI4, Kentarou KAWAMURA5, Masaharu HASHIMOTO6, Hisashi MATSUZAKI7, Shigeyuki TAKAHASHI8
    1 Japan Food Research Laboratories, Tama Laboratory, 2 Food Development Laboratory, Asahi Denka Kogyo K.K., 3 Hannan R&D Center, Fuji Oil Co., Ltd., 4 Research & Development Center, Showa Sangyo Co., Ltd., 5 Products Development Department, Ajinomoto Oil Mills Co., Inc., 6 Research & Development Laboratory, Yoshihara Oil Mill, Ltd., 7 Japan Institute of Oils and Fats Other Food Inspection, Foundation, 8 Analytical Technical Laboratory, Institute of Japan Oil Stuff Inspectors' Corporation
    Journal of Oleo Science 52(11): 589-596, 2003.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.66MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Enzymatic Synthesis of Surface Active and Biodegradable Glucosaminide Fatty Acid Esters

    Tooru SAGOH1, Kazunobu TOSHIMA1, Kazuo KAWADA2, Shuichi MATSUMURA1
    1 Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Keio University, 2 School of Science, Kitasato University
    Journal of Oleo Science 52(11): 597-606, 2003.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.77MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of Added Perfume on the Stability of Discontinuous Cubic Phase

    Noriko KANEI1, Ken-ichi WATANABE2, Hironobu KUNIEDA2
    1 Fragrance Lahoratory, Soda Aromutic Co. Ltd., 2 Graduate School of Environment and Information Sciences, Yokohama National University
    Journal of Oleo Science 52(11): 607-619, 2003.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.50MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Fatty Acid Composition of Lysophosphatidylcholine, Phosphatidylinositol and Phosphatidylserine of Human Lipoprotein (a)- A Comparison with Low Density Lipoprotein

    D. Edward BARRE
    Department of Behavioural and Life Sciences, University College of Cape Breton
    Journal of Oleo Science 52(11): 621-625, 2003.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.16MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Formation of Solvent-Separated Ion Pairs in Calix[4]arene Possessing Two Ester Groups: Molecular Tweezers

    Takashi ARIMURA, Takuya NISHIOKA, Seiji IDE, Shigeo MURATA, M. TACHIYA
    National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
    Journal of Oleo Science 52(11): 627-629, 2003.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(1.83MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site