~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 52巻 8号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Effect of Dietary Supplementation of n-3 Polyunsaturated Fatty Acids (PUFA) on Red Blood Cell Deformability and Blood Viscosity in Rats
Nakamichi WATANABE1, 2, Katsura FUNAYAMA1, Fumiko KIMURA1, Yasushi ENDO1, Kenshiro FUJIMOTO1, Yuji KIKUCHI3
1 Laboratory of Food and Bio-molecular Science, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, 2 Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Human Ecology, Showa Women's University, 3 Microchannel Array Technology Team, National Food Research Institute
Journal of Oleo Science 52 (8) 397-406, 2003.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Phase Behavior and Effect of Enantiomerism on Potassium N-Dodecanoyl Alaninate/Water/Decanol Systems
Durga P. ACHARYA1, M. Arturo LOPEZ-QUINTELA2, Hironobu KUNIEDA1, Eiko OSHIMURA3, Kazutami SAKAMOTO3
1 Graduate School of Environment and Information Sciences, Yokohama National University, 2 Dept. of Physical Chemistry, University of Santiago Compostela, 3 Aminoscience Lab., Ajinomoto Co., Inc
Journal of Oleo Science 52 (8) 407-420, 2003.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Chemical Structure and Temperature on Sphere-to-Rod Transition of Micelles in the Aqueous Solution of [Sodium Salicylate]/[Quaternary Ammonium Salt-Type Cationic Surfactant], as Determined by Spin-Probe ESR
Teruo HORIUCHI1, Toru YOSHI1, Kazuo TAJIMA2
1 Material Science Research Center, Lion Corporation, 2 HRC, Department of Chemistry, Faculty of Engineering, Kanagawa University
Journal of Oleo Science 52 (8) 421-428, 2003.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Dye Method to Identify the Types of Cubic Phases
Hironobu KUNIEDA1, Kenji ARAMAKI1, Teruki IZAWA1, Hamidul KABIR1, Kazutami SAKAMOTO2, Kei WATANABE3
1 Graduate School of Environment and Information Sciences, Yokohama National University, 2 Applied Research Depertment, Aminoscience Laboratories Ajinomoto Co., Inc., 3 Technology Development Research Labs. Shiseido Research Center
Journal of Oleo Science 52 (8) 429-432, 2003.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Evaluation of the Hardness of Lipid Bilayer Membranes of Liposomes by the Ultrasound Attenuation Method
Eiji MORIYAMA1, Tomohiro SAITO1, Yoshikazu TOKUOKA2, Shinichi TAKEUCHI1, Norimichi KAWASHIMA1, 2
1 Faculty of Engineering, Toin University of Yokohama, 2 Biomedical Engineering Center, Toin University of Yokohama
Journal of Oleo Science 52 (8) 433-437, 2003.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Lipid Profile and Fatty Acid Composition in Eggs of Common carp (Cyprinus carpio)
Tapas MUKHOPADHYAY, Santinath GHOSH
Department of Chemical Technology, Oil Technology Division, University of Calcutta
Journal of Oleo Science 52 (8) 439-442, 2003.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparation of Salmon Roe Polar Lipid Concentrate as an HUFA Enricher of Artemia Nauplii
Yasuhiro ANDO1, Hiromi SAMOTO1, Shigefumi SASAKI2
1 Graduate School of Fisheries Sciences, Hokkaido University, 2 Hokkaido Food Processing Research Center
Journal of Oleo Science 52 (8) 443-447, 2003.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。