バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
53巻 5号

  • Reclamation of Used Edible Oil

    Nagao TOTANI1, Kazuto IWANAGA2, Mitsunobu TAKADA2, Osamu TAKEDA2, Mitsunori FURUTA2, Masafumi MORIYA2, Ayako YAMAGUCHI1, Takashi UEDA1
    1Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University, 2Miyoshi Oil & Fat Co., Ltd.
    Journal of Oleo Science 53(5): 221-229, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.46MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of Crystallization Temperature of Palm Oil on Its Crystallization

    Hiroaki MIHARA1, Takashi ISHIGURO1, Hidenori FUKANO1, Shigeyuki TANIUCHI1, Keizo OGINO2
    1Miyoshi Oil & Fat Co., Ltd., 2Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 53(5): 231-238, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.55MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Determination of Trace Protein in Oils and Fats by Fluorescence Spectrophotometer

    Toru FUKAZAWA1, Shigeo ISHIDA1, Takenori MARUYAMA1, Teruyoshi YANAGITA2
    1Japan Institute of Oil & Fats, Other Foods Inspection, Foundation, 2Department of Applied Biological Sciences, Saga University
    Journal of Oleo Science 53(5): 239-245, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.93MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Aggregation Behavior of Sodium Mono-n-Dodecyl Phosphate Surfactant in Aqueous Media, and Function in Catalytic Activity I. Multi-Step Aggregates Formation and Catalytic Activity for Hydrolysis of p-Nitrophenyl Acetate in Aqueous Solution

    Kyoyu NAKAYAMA1, Isao TARI1, Masashi SAKAI2, Yoshio MURATA3, Gohsuke SUGIHARA3
    1Department of Applied Chemistry, Okayama University, 2Department of Industrial Chemistry, Faculty of Engineering, Kyushu Sangyo University, 3Department of Chemistry, Faculty of Science, Fukuoka University
    Journal of Oleo Science 53(5): 247-265, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(10.87MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Production of Water Soluble Antioxidative Plastein from Squid Hepatopancreas

    Seigo ONO1, Daisuke KASAI2, Takashi SUGANO1, Kiyoshi OHBA2, Koretaro TAKAHASHI1
    1Graduate School of Fisheries Sciences, Hokkaido University, 2Hokkaido Tokachi Area Regional Food Processing Technology Center
    Journal of Oleo Science 53(5): 267-273, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.68MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • 1H NMR Relaxation Time Studies of Molecular Motions in a 1,3-Alternate-Shaped Calix[4]arene Ensemble

    Takashi ARIMURA, Seiji IDE, Takuya NISHIOKA, Satoshi KUMAMOTO, Shigeo MURATA, M. TACHIYA
    National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
    Journal of Oleo Science 53(5): 275-278, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.25MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site