バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
53巻 9号

  • Extraction of Phospholipids from Salmon Roe with Supercritical Carbon Dioxide and an Entrainer

    Yukihisa TANAKA, Ikuko SAKAKI, Takeshi OHKUBO
    Tsukuba Research Laboratory, NOF CORPORATION
    Journal of Oleo Science 53(9): 417-424, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.71MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Antioxidant Activity and Incorporation in Soybean Phosphatidylcholine Membranes of Catechins Protecting α-Tocopherol against Lipid Peroxidation

    Vroleta G. RANEVA1, Tadashi HASE2, Takuji YASUKAWA2, Hiroyuki SHIMASAKI1
    1Biochemistry Department, Teikyo University School of Medicine, 2Health Care Products Research Laboratories, Kao Corporation
    Journal of Oleo Science 53(9): 425-436, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.13MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Electrically Controlled Two-Dimensional Cluster Formation of Polystyrene Particles and Cluster Fixation with Adsorbed Polyelectrolyte

    Hiroyuki YAMAZAKI1, Masanori ORITA1, Toshio SAKAI1, Takahiro OHKUBO1, Hideki SAKAI1, 2, Takashi YAMASHITA1, Tohru KOHNO3, Masahiko ABE1, 2
    1Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Institute of Colloid and Interface Science, Tokyo University of Science, 3College of Science and Engineering, Iwaki Meisei University
    Journal of Oleo Science 53(9): 437-444, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.73MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Micellar Counterion Binding for Alkylpyridinium Iodides Probed by N-Sulfopropylacridinium Fluorescence Quenching

    Tsuyoshi ASAKAWA, Keisuke IRIYAMA, Akio OHTA, Shigeyoshi MIYAGISHI
    Department of Chemistry and Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Kanazawa University
    Journal of Oleo Science 53(9): 445-451, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.10MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effects of Supplemental D-Psicose on Glucose Tolerance and Serum Adipocytokine Levels in Rats Fed a High-Fat Diet or a Low-Fat Diet

    Tatsuhiro MATSUO, Ken IZUMORI
    Faculty of Agriculture, Kagawa University
    Journal of Oleo Science 53(9): 453-460, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.48MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • The Accumulation of Docosahexaenoic Acid in Rotifers by Feeding the DHA-enriched Yeast, Pichia methanolica HA-32

    Hideyuki AOKI1, Yuji FURUYA1, Michiko KONO2, Kiyoshi FURUKAWA3, Yasushi ENDO4, Kenshiro FUJIMOTO4
    1Research Laboratory, Ikeda Food Research Co. Ltd., 2Fisheries Research Laboratory, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, 3Department of Aquatic Biosciences, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, 4Department of Science of Food Function and Health, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University
    Journal of Oleo Science 53(9): 461-465, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.25MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Synthesis and Properties of Cholesteryl Benzoate Derivatives: Liquid Crystals and Organogelators

    Kanji KUBO1, Kazuki TSUJI2, Akira MORI1, Seiji UJIIE3
    1Institute for Materials Chemistry and Engineering, Kyushu University, 2Graduate School of Engineering Sciences, 39, Kyushu University, 3Department of Applied Chemistry, Faculty of Engineering, Oita University
    Journal of Oleo Science 53(9): 467-470, 2004.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.46MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site