バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
54巻 1号

  • Effect of Sterols in Dietary Fats on Whole Blood Viscosity of Stroke-Prone Spontaneously Hypertensive Rats (SHRSP)

    Nakamichi WATANABE1, 2, Fumiko KIMURA2, Fumito KOJIMA2, Yasushi ENDO2, Kenshiro FUJIMOTO2, Yuji KIKUCHI3
    1Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Human Ecology, Showa Women's University, 2Laboratory of Food and Bio-molecular Science, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, 3Microchannel Array Technology Team, National Food Research Institute
    Journal of Oleo Science 54(1): 1-6, 2005.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.55MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Phase Behavior of Polyoxyethylene Phytosterol/Polyoxyethylene Dodecylether/Water Systems

    Noboru NAITO1, Durga P.ACHARYA2, Junichi TANIMURA2, Hironobu KUNIEDA2
    1Research & Development Division, Kose Corporation, 2Graduate School of Environment and Information Sciences, Yokohama National University
    Journal of Oleo Science 54(1): 7-13, 2005.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.98MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Incorporation of Exogenous Docosahexaenoic Acid into Triacylglycerols and Polar Lipids of Chlorella vulgaris

    Tsugiyo YUKINO1, Masahiro HAYASHI2, Isao MARUYAMA3, Hisashi MURATA2
    1The United Graduate School of Agricultural Sciences, Kagoshima University, 2Department of Biological Production and Environmental Science, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki, 3Chlorella Industry Co., Ltd.
    Journal of Oleo Science 54(1): 15-19, 2005.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.86MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Kinetic Resolution of Enantiomers in Racemic and Enantiomerically Enriched 2-Alkanols by Pseudomonas cepacia Lipase Catalyzed Transesterification with Isopropenyl Acetate in Organic Solvent

    Yoshimi KANAMORI1, Michitoshi WATANABE2, Keiyo KAWAUCHI2, Yun-Gang CHEN3, Hiroshi YANAGISHITA4, Hirofumi HIRATA1, 2
    1Course of Environmental and Biological Sciences, Graduate School of Science and Technology, Hokkaido Tokai University, 2Department of Bioscience and Technology, School of Engineering, Hokkaido Tokai University, 3Research Institute of Higher Education Programs, Hokkaido Tokai University, 4AIST Tsukuba Central, 5National Institute of Advanced Industrial Science and Technology
    Journal of Oleo Science 54(1): 21-31, 2005.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.58MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Enzymatic Synthesis of Fatty Hydroxamic Acids from Palm Oil

    Dedy SUHENDRA1, 2, W.M.Z.Wan YUNUS1, Md.Jelas HARON1, Mahiran BASRI1, Sidik SILONG1
    1Department of Chemistry, Faculty of Science and Environmental Studies Universiti Putra Malaysia, 2Department of Chemistry, FKIP Universitas Mataram NTB Indonesia
    Journal of Oleo Science 54(1): 33-38, 2005.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.46MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Antioxidative Effect of Sesame Lignans in Diabetes Mellitus Blood: an in vitro study

    Pubali DHAR1, Krishna CHATTOPADHYAY2, Debasish BHATTACHARYYA2, Santinath GHOSH2
    1Department of Physiology, Krishna Nagar Govt. College, 2Department of Chemical Technology, University of Calcutta
    Journal of Oleo Science 54(1): 39-43, 2005.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.90MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Prevention of Aberrant Crypt Foci Formation by Dietary Maize and Yeast Cerebrosides in 1,2-Dimethylhydrazine-treated Mice

    Kazuhiko AIDA1, 2, 3, Mikio KINOSHITAl1, 2, Mikio TANJI1, 2, Tatsuya SUGAWARA4, Masahiko TAMURA1, 2, 5, Jisaburo ONO3, Norimichi UENO3, Masao OHNISHII1, 2
    1Department of Agricultural and Life Science, Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine, 2The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University, 3Central Laboratory, Nippon Flour Mills Co., Ltd., 4Division of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, 5Nippon Beet Sugar Mfg., Co., Ltd.
    Journal of Oleo Science 54(1): 45-49, 2005.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.31MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Preparation and Properties of Bis(sodium sulfate) Types of Cleavable Surfactants Derived from Diethyl Tartrate

    Daisuke ONO*, Shingo YAMAMURA, Masaki NAKAMURA, Tokuji TAKEDA
    Osaka Municipal Technical Research Institute
    Journal of Oleo Science 54(1): 51-57, 2005.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.77MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site