~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 54巻 5号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Thermodynamics of Solubility of Surfactants in Water
Mitsuru TANAKA*
Department of Chemistry, Fukuoka University
Journal of Oleo Science 54 (5) 259-271, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Restraint of Acetaminophen Induced Liver Injury with Butylated Hydroxyanisole and Butylated Hydroxytoluene, and Its Effects on Hepatic Heat Shock Protein 25 and 70i
Jinhua BOINDOGURONG*, Yukari EGASHIRA, Hiroo SANADA
Laboratory of Food and Nutrition, Graduate School of Science and Technology, Chiba University
Journal of Oleo Science 54 (5) 273-279, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Butyrate-Induced Growth Inhibition and Differentiation in Caco-2 Cells with Hybrid Liposomes
Zakir HOSSAIN, Hideyuki KURIHARA, Masashi HOSOKAWA, Koretaro TAKAHASHI*
Division of Marine Biosciences, Graduate School of Fisheries Sciences, Hokkaido University
Journal of Oleo Science 54 (5) 281-288, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Antioxidant Activity in Plasma and Tissues Distribution of (-)-Epigallocatechin Gallate after Oral Administration to Rats
Violeta G.RANEVA*, Yukiko SHIMIZU, Hiroyuki SHIMASAKI
Biochemistry Department, Teikyo University School of Medicine
Journal of Oleo Science 54 (5) 289-298, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Margarine Containing Medium-Chain Triglycerides on Diet-Induced Thermogenesis
Yoshie SUZUKI1, Naohisa NOSAKA1, Hideaki MAKI1, Michio KASAI1*, Toshiaki AOYAMA1, Hirofumi HARUNA2, Tooru TODA2, Mitsuko OKAZAKI3, Osamu IGARASHI4, Kazuo KONDO5
1Division of Healthcare Science Research Laboratory, The Nisshin Oillio Group, LTD., 2Food Research and Development Center, The Nisshin Oillio Group, LTD., 3Kagawa Nutrition University, 4lbaraki Christian University, 5Institute of Environmental Science for Human Life, Ochanomizu University
Journal of Oleo Science 54 (5) 299-304, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Thermomyces lanuginosus Lipase-Catalyzed Esterification of 9,10-Dihydroxystearic Acid and Monohydric Alcohol
Roila AWANG1*, Mahiran BASRI2, Salmiah AHMAD1, Abu Bakar SALLEH2
1Malaysian Palm Oil Board, 2Center for Research in Enzyme & Microbial Technology, Faculty of Science and Environmental Studies, Universiti Putra Malaysia
Journal of Oleo Science 54 (5) 305-309, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Difference in Aroma Compounds and Quality Variation in Milled Rice from 1996 to 2001
Akiko FUJITA1, Koji KAWAKAMI1, Takashi MIKAMI1, Kouichi MASUMOTO2, Masato NOMURA2*
1Taste Research Laboratory, Products Development Engineering Division, Satake Corporation, 2Department of Biotechnology and Chemistry, School of Engineering, Kinki University
Journal of Oleo Science 54 (5) 311-316, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。