バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
58巻 9号

  • Oil in a Commercial Standard Diet Needs Its Product Specifications

    Nagao Totani, Terue Nishiyama, Sayuri Tateishi
    Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University
    Journal of Oleo Science 58(9): 447-452, 2009.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.25MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Storage Stability of Sunflower Oil with Added Natural Antioxidant Concentrate from Sesame Seed Oil

    Nasirullah, R.Baby Latha
    Department of Lipid Science and Traditional Foods, Central Food Technological Research Institute (CSIR)
    Journal of Oleo Science 58(9): 453-459, 2009.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.66MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of the Amount of Liquid Phase in Packed Column GC on Air Oxidation Product of Methyl Oleate

    Yoshiyuki Mochida1, Seiko Oka2, Yorikazu Sugawara3, Yukio Yokoyama4
    1PDepartment of Material and Life Chemistry, Kanagawa University, 2Mass Spectrometry Facility, Center for Instrumental Analysis, Hokkaido University, 3Anatom Co.Ltd, 4Faculty of Environment and Information Sciences, Division of Natural Environment and Information, Yokohama National University
    Journal of Oleo Science 58(9): 461-466, 2009.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.16MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Synthesis and Characterization of N,N'-Carbonyl Difatty Amides from Palm Oil

    Emad A.Jaffar Al-Mulla, Wan Md.Zin Wan Yunus, Nor Azowa Bt Ibrahim, Mohd Zaki A.Rahman
    Department of Chemistry, Faculty of Science, University Putra Malaysia
    Journal of Oleo Science 58(9): 467-471, 2009.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.42MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Sphingomyelins in Four Ascidians, Ciona intestinalis, Halocynthia roretzi, Halocynthia aurantium, and Styela clava

    Masahiro Ito1, Kazuhito Yokoi1, Takashi Inoue1, Shogo Asano1, 3, Rei Hatano1, Ryota Shinohara1, 4, Saki Itonori2, Mutsumi Sugita2
    1Department of Bioinformatics Institute of Science and Engineering, Ritsumeikan University, 2Department of Chemistry, Faculty of Liberal Arts and Education, Shiga University, 3Graduate School of Frontier Biosciences, Graduate School of Medicine, Osaka University, 4Department of Pharmacology, Kyoto University Faculty of Medicine
    Journal of Oleo Science 58(9): 473-480, 2009.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.13MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Base Induced Chemical Conversion of 3-Carbamoyl-2-isoxazolines

    Nagatoshi Nishiwaki1, Asaka Maki2, Masahiro Ariga2
    1Center for Collaborative Research, Anan National College of Technology, 2Department of Chemistry, Osaka Kyoiku University
    Journal of Oleo Science 58(9): 481-484, 2009.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.08MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Disulfiram Reduces Elevated Blood Glucose Levels in Otsuka Long-Evans Tokushima Fatty (OLETF) Rats, a Model of Type 2 Diabetes

    Noriaki Nagai1, Takatoshi Murao1, Norio Okamoto3, Yoshimasa Ito1, 2
    1School of Pharmacy, Kinki University, 2Pharmaceutical Research and Technology Institute, Kinki University, 3Department of Ophthalmology, Hyogo College of Medicine
    Journal of Oleo Science 58(9): 485-490, 2009.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.29MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site