~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 58巻 9号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Oil in a Commercial Standard Diet Needs Its Product Specifications
Nagao Totani, Terue Nishiyama, Sayuri Tateishi
Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University
Journal of Oleo Science 58 (9) 447-452, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Storage Stability of Sunflower Oil with Added Natural Antioxidant Concentrate from Sesame Seed Oil
Nasirullah, R.Baby Latha
Department of Lipid Science and Traditional Foods, Central Food Technological Research Institute (CSIR)
Journal of Oleo Science 58 (9) 453-459, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of the Amount of Liquid Phase in Packed Column GC on Air Oxidation Product of Methyl Oleate
Yoshiyuki Mochida1, Seiko Oka2, Yorikazu Sugawara3, Yukio Yokoyama4
1PDepartment of Material and Life Chemistry, Kanagawa University, 2Mass Spectrometry Facility, Center for Instrumental Analysis, Hokkaido University, 3Anatom Co.Ltd, 4Faculty of Environment and Information Sciences, Division of Natural Environment and Information, Yokohama National University
Journal of Oleo Science 58 (9) 461-466, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Synthesis and Characterization of N,N'-Carbonyl Difatty Amides from Palm Oil
Emad A.Jaffar Al-Mulla, Wan Md.Zin Wan Yunus, Nor Azowa Bt Ibrahim, Mohd Zaki A.Rahman
Department of Chemistry, Faculty of Science, University Putra Malaysia
Journal of Oleo Science 58 (9) 467-471, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Sphingomyelins in Four Ascidians, Ciona intestinalis, Halocynthia roretzi, Halocynthia aurantium, and Styela clava
Masahiro Ito1, Kazuhito Yokoi1, Takashi Inoue1, Shogo Asano1, 3, Rei Hatano1, Ryota Shinohara1, 4, Saki Itonori2, Mutsumi Sugita2
1Department of Bioinformatics Institute of Science and Engineering, Ritsumeikan University, 2Department of Chemistry, Faculty of Liberal Arts and Education, Shiga University, 3Graduate School of Frontier Biosciences, Graduate School of Medicine, Osaka University, 4Department of Pharmacology, Kyoto University Faculty of Medicine
Journal of Oleo Science 58 (9) 473-480, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Base Induced Chemical Conversion of 3-Carbamoyl-2-isoxazolines
Nagatoshi Nishiwaki1, Asaka Maki2, Masahiro Ariga2
1Center for Collaborative Research, Anan National College of Technology, 2Department of Chemistry, Osaka Kyoiku University
Journal of Oleo Science 58 (9) 481-484, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Disulfiram Reduces Elevated Blood Glucose Levels in Otsuka Long-Evans Tokushima Fatty (OLETF) Rats, a Model of Type 2 Diabetes
Noriaki Nagai1, Takatoshi Murao1, Norio Okamoto3, Yoshimasa Ito1, 2
1School of Pharmacy, Kinki University, 2Pharmaceutical Research and Technology Institute, Kinki University, 3Department of Ophthalmology, Hyogo College of Medicine
Journal of Oleo Science 58 (9) 485-490, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。