~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 58巻 10号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Degradation Kinetics of Gamma-Oryzanol in Antioxidant-Stripped Rice Bran Oil during Thermal Oxidation
Pramote Khuwijitjaru1, Thippawan Yuenyong1, Rungnaphar Pongsawatmanit2, Shuji Adachi3
1Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University, 2Department of Product Development, Faculty of Agro-Industry, Kasetsart University, 3Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
Journal of Oleo Science 58 (10) 491-497, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Utilization of Waste Crab Shell (Scylla serrata) as a Catalyst in Palm Olein Transesterification
Peng-Lim Boey1, Gaanty Pragas Maniam1, Shafida Abd Hamid2
1School of Chemical Sciences, Universiti Sains Malaysia, 2Kulliyyah of Science, International Islamic University Malaysia
Journal of Oleo Science 58 (10) 499-502, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Optimization of Enzymatic Synthesis of Palm-based Kojic Acid Ester Using Response Surface Methodology
Siti Efliza Ashari1, Rosfarizan Mohamad1, 2, Arbakariya Ariff1, 2, Mahiran Basri2, 3, Abu Bakar Salleh2, 4
1Department of Bioprocess Technology, Faculty of Biotechnology and Biomolecular Sciences, Universiti Putra Malaysia, 2Laboratory of Industrial Biotechnology, Institute of Bioscience, Universiti Putra Malaysia, 3Department of Science, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 4Department of Biochemistry, Faculty of Biotechnology and Biomolecular Sciences, Universiti Putra Malaysia
Journal of Oleo Science 58 (10) 503-510, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Comparison of γ-Oryzanol Contents in Crude Rice Bran Oils from Different Sources by Various Determination Methods
Ayano Yoshie1, Ayato Kanda1, Takahiro Nakamura2, Hisao Igusa2, Setsuko Hara1
1Dept. of Materials and Life Science, Faculty of Science and Technology, Seikei University, 2Boso Oil & Fat Co.Ltd.
Journal of Oleo Science 58 (10) 511-518, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Synthesis and Properties of Polycarboxylate-type Green Surfactants with S- or N-Linkages
Yuu Okada, Taisuke Banno, Kazunobu Toshima, Shuichi Matsumura
Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Keio University
Journal of Oleo Science 58 (10) 519-528, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Removal of Fluoride Ion by Bone Char Produced from Animal Biomass
Naohito Kawasaki, Fumihiko Ogata, Hisato Tominaga, Isao Yamaguchi
School of Pharmacy, Kinki University
Journal of Oleo Science 58 (10) 529-535, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Antioxidative Capacities of Durum Wheat Flour and Its Components on Linoleic Acid
Norihisa Iwamoto, Takashi Kobayashi, Shuji Adachi
Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
Journal of Oleo Science 58 (10) 537-541, 2009.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。