バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
59巻 10号

  • Studies on Lipid Profiles and Fatty Acid Composition of Roe from Rohu (Labeo rohita) and Murrel (Channa striatus)

    P.G. Prabhakara Rao1), T. Jyothirmayi1), M.S.L. Karuna2), R.B.N. Prasad2)
    1)Central Food Technological Research Institute, Resource Centre, 2)Centre for Lipid Research, Indian Institute of Chemical Technology
    Journal of Oleo Science 59(10): 515-519, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.93MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Characterization of sn-2 Alk-1'-Enyl Ethers of Glycerol from Rice Bran Oil

    L.S. Afinisha Deepam, C. Arumughan
    National Institute for Interdisciplinary Science and Technology (CSIR)
    Journal of Oleo Science 59(10): 521-526, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.52MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Character Impact Odorants of Wild Edible Plant -Cacalia hastata L. var. orientalis-Used in Japanese Traditional Food

    Mitsuo Miyazawa, Yumi Kawauchi, Yuya Utsumi, Toshiyuki Takahashi
    Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University
    Journal of Oleo Science 59(10): 527-533, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.36MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Comparison of Indirect and Direct Quantification of Glycidol Fatty Acid Ester in Edible Oils

    Masao Shimizu1), Naoto Kudo1), Hiroki Shiro2), Koichi Yasunaga3), Yoshinori Masukawa2), Yoshihisa Katsuragi1), Takeshi Yasumasu1)
    1)Tokyo Research Laboratories, Kao Corporation, 2)Tochigi Research Laboratories, Kao Corporation, 3)Kao Health and Nutrition LLC
    Journal of Oleo Science 59(10): 535-539, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.52MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Sulfonic-Hydroxyl-Type Heterogemini Surfactants Synthesized from Unsaturated Fatty Acids

    Kenichi Sakai1), Yuta Sangawa1), Yuichiro Takamatsu2), Takeshi Kawai3), Mutsuyoshi Matsumoto4), Hideki Sakai1), Masahiko Abe1)
    1)Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2)Miyoshi Oil & Fat Co., Ltd., 3)Department of Industrial Chemistry, Faculty of Engineering, Tokyo University of Science, 4)Department of Materials Science and Engineering, Faculty of Industrial Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 59(10): 541-548, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.50MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Synthesis of Cinnamyl Ethers from α-Vinylbenzyl Alcohol Using Iodine as Catalyst

    Yoshio Kasashima1), Atsushi Uzawa1), Kahoko Hashimoto2), Tadasuke Nishida3), Keiko Murakami4), Takashi Mino4), Masami Sakamoto4), Tsutomu Fujita4)
    1)Education Center, Faculty of Engineering, Chiba Institute of Technology, 2)Department of Life Environmental Sciences, Faculty of Engineering, Chiba Institute of Technology, 3)Graduate School of Science and Technology, Chiba University, 4)Graduate School of Engineering, Chiba University
    Journal of Oleo Science 59(10): 549-555, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.73MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Development of Novel Micro Swirl Mixer for Producing Fine Metal Oxide Nanoparticles by Continuous Supercritical Hydrothermal Method

    Shin-ichiro Kawasaki1), Kiwamu Sue2), Ryuto Ookawara1), Yuichiro Wakashima3), Akira Suzuki1)
    1)Research Center for Compact Chemical System, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2)Nanosystem Research Institute, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 3)Technology Business Center, Toyo Engineering Corporation
    Journal of Oleo Science 59(10): 557-562, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.62MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Antioxidant Activity of Colored Rice Bran Obtained at Different Milling Yields

    Akiko Fujita1), Hironori Fujitake1), Koji Kawakami1), Masato Nomura2)
    1)Engineering Division, Satake Corporation, 2)Department of Biotechnology and Chemistry, Faculty of Engineering, Kinki University
    Journal of Oleo Science 59(10): 563-568, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.34MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site