バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
59巻 9号

  • Dietary Soybean Phospholipids Increase the Oxidative Stability of Lipids Extracted from Fish Fillets

    Yoshihiro Murano1, Tomoko Funabashi1, Hiroyuki Takeuchi2, Tatsuhiro Matsuo3
    1The Nisshin OilliO Group, Ltd., 2Department of Food and Nutrition, Toyama College, 3Faculty of Agriculture, Kagawa University
    Journal of Oleo Science 59(9): 457-462, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.14MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • The Mechanism of Weight-Loss Promoting Effects of Oil Heated with Vegetable Protein

    Nagao Totani1, Sayuri Tateishi1, Akira Morita2, Haruyasu Kida2
    1Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University, 2Oils & Fats Development Department, Fuji Oil Co.,Ltd.
    Journal of Oleo Science 59(9): 463-470, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.36MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Rheological Behavior of Polyoxyethylene Phytosterol-Polyoxyethylene Cholesterol/Tetraethylene Glycol Monododecyl Ether/Water Systems

    Suraj Chandra Sharma1, Kenichi Sakai1, Hideki Sakai1,2, Masahiko Abe1,2
    1Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Institute of Colloid and Interface Science, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 59(9): 471-476, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.20MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Evaluation of Detergency Using Artificially Soiled Multifiber Fabrics

    Keiko Gotoh
    Faculty of Human Life and Environment, Nara Women's University
    Journal of Oleo Science 59(9): 477-482, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.17MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • A Novel Synthesis of SO3H Type Gemini Surfactant Having Semifluoroalkyl Group as Hydrophobic Group

    Tokuzo Kawase, Jun-ichi Iidzuka, Tatsuo Oida
    Department of Chemistry and Materials Technology, Kyoto Institute of Technology
    Journal of Oleo Science 59(9): 483-493, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.86MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Enzymatic Conversion of Diacetylated Sophoroselipid into Acetylated Glucoselipid: Surface-Active Properties of Novel Bolaform Biosurfactants

    Tomohiro Imura1, Yuma Masuda2, Hiroyuki Minamikawa3, Tokuma Fukuoka1, Masaaki Konishi1, Tomotake Morita1, Hideki Sakai2, Masahiko Abe2, Dai Kitamoto1
    1Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 3Nanotube Research Center, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
    Journal of Oleo Science 59(9): 495-501, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.62MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Hepatic Function and Lipid Metabolism Are Modulated by Short-term Feeding of Cholesterol Oxidation Products in Rats

    Tasuku Sasaki1, Youichi Fujikane1, Yamato Ogino1, Kyoichi Osada1,2, Michihiro Sugano3
    1Faculty of Agriculture and Life Science, Hirosaki University, 2Department of Bioscience, Biotechnology and Agrochemistry, Meiji University, 3Faculty of Agriculture, Kyushu University
    Journal of Oleo Science 59(9): 503-507, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.73MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Rapid Quantitative Analysis of Sphingolipids in Seafood Using HPLC with Evaporative Light-Scattering Detection: Its Application in Tissue Distribution of Sphingolipids in Fish

    Jingjing Duan, Tatsuya Sugawara, Takashi Hirata
    Division of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
    Journal of Oleo Science 59(9): 509-513, 2010.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.74MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site