~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 61巻 11号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Oxidation of Frying Oils during Intermittent Usage
Nagao Totani1), Sayuri Tateishi1), Terutoshi Mori1), Earl G.Hammond2)
1)Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University, 2)Department of Food Science and Human Nutrition, Iowa State University
Journal of Oleo Science 61 (11) 601-607, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Chemoenzymatic Synthesis and Properties of Novel Lactone-type Anionic Surfactants
Keisuke Mori, Shuichi Matsumura
Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Keio University
Journal of Oleo Science 61 (11) 609-620, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Petroleum-Collecting and Dispersing Complexes Based on Oleic Acid and Nitrogenous Compounds as Surface-Active Agents for Removing Thin Petroleum Films from Water Surface
Ziyafaddin H.Asadov, Ahmed H.Tantawy, Ilhama A.Zarbaliyeva, Ravan A.Rahimov
Institute of Petrochemical Processes of Azerbaijan National Academy of Sciences
Journal of Oleo Science 61 (11) 621-630, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Synthesis of Carboxylic Acids, Esters, Alcohols and Ethers Containing a Tetrahydropyran Ring Derived from 6-Methyl-5-hepten-2-one
Yohko Hanzawa1), Kahoko Hashimoto2), Yoshio Kasashima1), Yoshiko Takahashi3), Takashi Mino4), Masami Sakamoto4), Tsutomu Fujita4)
1)Education Center, Faculty of Engineering, Chiba Institute of Technology, 2)Department of Life Environmental Sciences, Faculty of Engineering, Chiba Institute of Technology, 3)Graduate School of Science and Technology, Chiba University, 4)Graduate School of Engineering, Chiba University
Journal of Oleo Science 61 (11) 631-640, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Antioxidant and Antimicrobial Activities of Clove Bud Essential Oil and Eugenol Nanoparticles in Alcohol-Free Microemulsion
Said Fatouh Hamed1), Zainab Sadek2), Amr Edris3)
1)Fats & Oils Department, National Research center, 2)Dairy Department, National Research Center, 3)Aroma & Flavor Chemistry Department, National Research Center
Journal of Oleo Science 61 (11) 641-648, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Dynamic Molecular Behavior of Semi-Fluorinated Oleic, Elaidic and Stearic Acids in the Liquid State
Shun Yamamoto1), Haruna Matsuda1), Yasutoshi Kasahara1), Makio Iwahashi1), Toshiyuki Takagi2), Teruhiko Baba2), Toshiyuki Kanamori2)
1)Department of Chemistry, School of Science, Kitasato University, 2)Research Center for Stem Cell Engineering, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
Journal of Oleo Science 61 (11) 649-657, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Low Molecular Weight Gelators Based on Biosurfactants, Cellobiose Lipids by Cryptococcus humicola
Tomohiro Imura1), Daisuke Kawamura2), Yuko Ishibashi2), Tomotake Morita1), Shun Sato1), Tokuma Fukuoka1), Yoshihiro Kikkawa3), Dai Kitamoto1)
1)Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2)Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 3)Electronics and Photonics Research Institute, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
Journal of Oleo Science 61 (11) 659-664, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Sodium Aluminate as Catalyst for Transesterification of Waste Mutton Fat
Vishal Mutreja, Satnam Singh, Amjad Ali
School of Chemistry and Biochemistry, Thapar University
Journal of Oleo Science 61 (11) 665-669, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。