バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
61巻 6号

  • DSC evaluation of extra virgin olive oil stability under accelerated oxidative test: effect of fatty acid composition and phenol contents

    Lorenzo Cerretani1, Alessandra Bendini2, Massimiliano Rinaldi3, Maria Paciulli3, Stefano Vecchio4, Emma Chiavaro3
    1Dipartimento di Economia e Ingegneria Agrarie, Universita di Bologna, 2Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Universita di Bologna, 3Dipartimento di Ingegneria lndustriale, Universita degli Studi di Parma, 4Dipartimento di Scienze di Base e Applicate all'Ingegneria
    Journal of Oleo Science 61(6): 303-309, 2012.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.03MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Non-methylene-interrupted Fatty Acids with Δ5 Unsaturation in Sargassum Species

    Gwang-Woo Kim, Yutaka Itabashi
    Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University
    Journal of Oleo Science 61(6): 311-319, 2012.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.01MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • The anti-tumor activities of cerebrosides derived from sea cucumber Acaudina molpadioides and starfish Asterias amurensis in vitro and in vivo

    Lei Du1, Zhao-Jie Li1, Jie Xu1, Jing-Feng Wang1, Yong Xue1, Chang-Hu Xue1, Koretaro Takahashi2, Yu-Ming Wang1
    1College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, 2Division of Marine Life Science, Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University
    Journal of Oleo Science 61(6): 321-330, 2012.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.30MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Ferulic Acid Esters and Weight-Loss Promoting Effects in Rats

    Nagao Totani1, Sayuri Tateishi1, Tatsuya Takimoto2, Risa Shinohara2, Hideaki Sasaki2
    1Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University, 2Faculty of Pharmaceutical Sciences, Kobe-Gakuin University
    Journal of Oleo Science 61(6): 331-336, 2012.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.39MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Stepwise synthesis of 2,3-O-dipalmitoyl-D-glyceric acid and an in vitro evaluation of its cytotoxicity

    Shun Sato, Hiroshi Habe, Tokuma Fukuoka, Dai Kitamoto, Keiji Sakaki
    Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
    Journal of Oleo Science 61(6): 337-341, 2012.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.34MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Synthesis and Interfacial Properties of Monoacyl Glyceric Acids as a New Class of Green Surfactants

    Tokuma Fukuoka1, Shintaro Ikeda2, Hiroshi Habe1, Shun Sato1, Hideki Sakai2, Masahiko Abe2, Dai Kitamoto1, Keiji Sakaki1
    1Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 61(6): 343-348, 2012.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.62MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Subcritical water extraction of flavoring and phenolic compounds from cinnamon bark (Cinnamomum zeylanicum)

    Pramote Khuwijitjaru1, Nucha Sayputikasikorn1, Suched Samuhasaneetoo1, Parinda Penroj1, Prasong Siriwongwilaichat1, Shuji Adachi2
    1Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University, 2Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
    Journal of Oleo Science 61(6): 349-355, 2012.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.48MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site