~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 61巻 6号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
DSC evaluation of extra virgin olive oil stability under accelerated oxidative test: effect of fatty acid composition and phenol contents
Lorenzo Cerretani1, Alessandra Bendini2, Massimiliano Rinaldi3, Maria Paciulli3, Stefano Vecchio4, Emma Chiavaro3
1Dipartimento di Economia e Ingegneria Agrarie, Universita di Bologna, 2Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Universita di Bologna, 3Dipartimento di Ingegneria lndustriale, Universita degli Studi di Parma, 4Dipartimento di Scienze di Base e Applicate all'Ingegneria
Journal of Oleo Science 61 (6) 303-309, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Non-methylene-interrupted Fatty Acids with Δ5 Unsaturation in Sargassum Species
Gwang-Woo Kim, Yutaka Itabashi
Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University
Journal of Oleo Science 61 (6) 311-319, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The anti-tumor activities of cerebrosides derived from sea cucumber Acaudina molpadioides and starfish Asterias amurensis in vitro and in vivo
Lei Du1, Zhao-Jie Li1, Jie Xu1, Jing-Feng Wang1, Yong Xue1, Chang-Hu Xue1, Koretaro Takahashi2, Yu-Ming Wang1
1College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, 2Division of Marine Life Science, Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University
Journal of Oleo Science 61 (6) 321-330, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Ferulic Acid Esters and Weight-Loss Promoting Effects in Rats
Nagao Totani1, Sayuri Tateishi1, Tatsuya Takimoto2, Risa Shinohara2, Hideaki Sasaki2
1Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University, 2Faculty of Pharmaceutical Sciences, Kobe-Gakuin University
Journal of Oleo Science 61 (6) 331-336, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Stepwise synthesis of 2,3-O-dipalmitoyl-D-glyceric acid and an in vitro evaluation of its cytotoxicity
Shun Sato, Hiroshi Habe, Tokuma Fukuoka, Dai Kitamoto, Keiji Sakaki
Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
Journal of Oleo Science 61 (6) 337-341, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Synthesis and Interfacial Properties of Monoacyl Glyceric Acids as a New Class of Green Surfactants
Tokuma Fukuoka1, Shintaro Ikeda2, Hiroshi Habe1, Shun Sato1, Hideki Sakai2, Masahiko Abe2, Dai Kitamoto1, Keiji Sakaki1
1Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 61 (6) 343-348, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Subcritical water extraction of flavoring and phenolic compounds from cinnamon bark (Cinnamomum zeylanicum)
Pramote Khuwijitjaru1, Nucha Sayputikasikorn1, Suched Samuhasaneetoo1, Parinda Penroj1, Prasong Siriwongwilaichat1, Shuji Adachi2
1Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University, 2Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
Journal of Oleo Science 61 (6) 349-355, 2012.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。