~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 62巻 12号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Essential Oil from Artemisia phaeolepis: Chemical Composition and Antimicrobial Activities
Anis Ben Hsouna1,2, Nihed Ben Halima3, Slim Abdelkafi3, Naceur Hamdi4,5
1Department of Life Sciences, Faculty of Sciences of Gafsa, 2Bio-pesticides Team (LPIP), Center of Biotechnology of Sfax, 3University of Sfax. Ecole Nationale d'Ingenieurs de Sfax, Departement de Genie Biologique, 4Higt Institute of Environmental Science and Technologies, (HIEST-Borj Cedria. Tunisia), University of Carthage, 5College of Science and Arts, Al-Rass, P.Q.Box 53, Qassim University
Journal of Oleo Science 62 (12) 973-980, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Storage on Refined Olive Oil Composition: Stabilization by Addition of Chlorophyll Pigments and Squalene
Ghayth Rigane1,2, Mohamed Bouaziz3, Sami Sayadi3, Ridha Ben Salem1
1Laboratoire de Chimie Organique-Physique UR11ES74, Faculte des Sciences de Sfax, 2Departement de Physique-Chimie, Faculte Des Sciences et Techniques de Sidi Bouzid, 3Laboratoire des Bioprocedes Environnementaux, Centre de Biotechnologie de Sfax
Journal of Oleo Science 62 (12) 981-987, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Oxygen Content and Oxidation in Frying Oil
Nagao Totani1, Miho Yawata1, Terutoshi Mori1, Earl G.Hammond2
1Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University, 2Department of Food Science and Human Nutrition, Iowa State University
Journal of Oleo Science 62 (12) 989-995, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The Consumption of a Structured Triacylglycerol Containing Behenic and Oleic Acids Increases Fecal Fat Excretion in Humans
Makiko Kojima1,4, Toshiharu Arishima2, Ryoma Shimizu3, Mitsutaka Kohno1, Haruyasu Kida1, Motohiko Hirotsuka1, Ikuo Ikeda4
1Basic Research Institute, Fuji Oil Co.,Ltd., 2Oil & Fat Development Department, Development Laboratories for Food Materials, Fuji Oil Co.,Ltd., 3TES Holdings Co.,Ltd., 4Laboratory of Food and Biomolecular Science, Department of Food Function and Health, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University
Journal of Oleo Science 62 (12) 997-1001, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Droplet Size on Autoxidation Rates of Methyl Linoleate and α-Linolenate in an Oil-in-Water Emulsion
Tiezheng Ma, Takashi Kobayashi, Shuji Adachi
Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
Journal of Oleo Science 62 (12) 1003-1008, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Actual Ratios of Triacylglycerol Positional Isomers and Enantiomers Comprising Saturated Fatty Acids and Highly Unsaturated Fatty Acids in Fishes and Marine Mammals
Toshiharu Nagai1, Yumiko Matsumoto2, Yanying Jiang2, Keiko Ishikawa2, Tokuhisa Wakatabe2, Hoyo Mizobe1, Kazuaki Yoshinaga1, Koichi Kojima1, Ikuma Kuroda3, Tadao Saito4, Fumiaki Beppu2, Naohiro Gotoh2
1Tsukishima Foods Industry Co.Ltd., 2Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 3GL Sciences Inc., 4Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University
Journal of Oleo Science 62 (12) 1009-1015, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Interfacial Properties in Langmuir Monolayers and LB Films of DPPC with Partially Fluorinated Alcohol (F8H7OH)
Hiromichi Nakahara, Chikayo Hirano, Ichiro Fujita, Osamu Shibata
Department of Biophysical Chemistry, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Nagasaki International University
Journal of Oleo Science 62 (12) 1017-1027, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Two-Component Langmuir Monolayers and LB Films of DPPC with Partially Fluorinated Alcohol (F8H9OH)
Hiromichi Nakahara, Chikayo Hirano, Osamu Shibata
Department of Biophysical Chemistry, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Nagasaki International University
Journal of Oleo Science 62 (12) 1029-1039, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Calorimetric Study of Micelle Formation of Sodium Alkyl Sulfates in Water
Hideko Sahara, Shigeharu Harada
University of Shizuoka, Junior College
Journal of Oleo Science 62 (12) 1041-1047, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Dietary Maitake (Grifola frondosa) Mushrooms on Plasma Cholesterol and Hepatic Gene Expression in Cholesterol-Fed Mice
Mayumi Sato1, Yoshihiko Tokuji2, Shozo Yoneyama1, Kyoko Fujii-Akiyama4, Mikio Kinoshita2, Hideyuki Chiji3, Masao Ohnishi3
1Forest Products Research Institute, Hokkaido Research Organization, 2Department of Food Science, Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine, 3Department of Food Science and Human Nutrition, Faculty of Human Life Sciences, Fuji Women's University, 4Tokyo Metropolitan Industrial Technology Research Institute
Journal of Oleo Science 62 (12) 1049-1058, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Structure-Property Studies of Thermoplastic and Thermosetting Polyurethanes Using Palm and Soya Oils-Based Polyols
Issam Ahmed Mohammed1, Emad Abbas Jaffar Al-Mulla2, Nurul Khizien Abdul Kadar3, Mazlan Ibrahim3
1Department of Chemistry, Faculty of Science, University Putra Malaysia, 2Department of Chemistry, College of Science, University of Kufa, 3School of Industrial Technology, University Sains Malaysia
Journal of Oleo Science 62 (12) 1059-1072, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Nonionic Reverse Micelles near the Critical Point
Lok Kumar Shrestha1, Rekha Goswami Shrestha2
1International Center for Materials Nanoarchitectonics (WPI-MANA), National Institute for Materials Science (NIMS), 2Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 62 (12) 1073-1081, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。