~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 63巻 1号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Safety Assurance of Cosmetic in Japan: Current Situation and Future Prospects
Shinji Inomata
Shiseido Research Center
Journal of Oleo Science 63 (1) 1-6, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Phenolic Compounds in Flaxseed: a Review of Their Properties and Analytical Methods. An Overview of the Last Decade
Wahid Herchi1, David Arraez-Roman2, Hajer Trabelsi1, Intidhar Bouali1, Sadok Boukhchina1, Habib Kallel1, Antonio Segura-Carretero2, Alberto Fernandez-Gutierrez2
1Laboratoire de Biochimie des Lipides, Departement de Biologie, Faculte des Sciences de Tunis, 2Department of Analytical Chemistry, Faculty of Sciences, University of Granada
Journal of Oleo Science 63 (1) 7-14, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Quantitation and Structural Determination of Glucosylceramides Contained in Sake Lees
Koshiro Takahashi1, Kazuki Izumi1, Eriko Nakahata1, Miyo Hirata1, Kazutaka Sawada3, Keisuke Tsuge3, Koji Nagao1,2, Hiroshi Kitagaki1,2
1Faculty of Agriculture, Saga University, 2Department of Biochemistry and Applied Biosciences, United Graduate School of Agricultural Sciences, Kagoshima University, 3Industrial Technology Centre of Saga Prefecture
Journal of Oleo Science 63 (1) 15-23, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Stability of Soybean Oil Degumming Using Immobilized Phospholipase A2
Dianyu Yu1,2,3, Ying Ma1, Lianzhou Jiang2,3, Elfalleh Walid1, Shenghua He1, Yanming He2, Zhou Xiaoyu2, Jianing Zhang2, Lizhi Hu2,3
1School of Food Science and Engineering, Harbin Institute of Technology, 2School of Food Science, Northeast Agricultural University, 3Collaborative Innovation Food safety and nutrition Center
Journal of Oleo Science 63 (1) 25-30, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Oxidation Behavior of Triacylglycerol Containing Conjugated Linolenic Acids in sn-1(3) or sn-2 Position
Yukihiro Yamamoto, Yuka Imori, Setsuko Hara
Faculty of Science and Technology, Seikei University
Journal of Oleo Science 63 (1) 31-37, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Interesterification of Engkabang (Shorea macrophylla) Fat-Canola Oil Blend with Lipase from Candida antarctica to Simulate the Properties of Lard
Nur Illiyin Mohamed Roslan1, Jalaldeen Mohamed Nazrim Marikkar1,2, Loke Mei Key2, Shuhaimi Musthafa1, Mahiran Basri1, Miskandar Mat Saari3
1Halal Products Research Institute, Universiti Putra Malaysia, 2Department of Biochemistry, Universiti Putra Malaysia, 3Malaysian Palm Oil Board, No.6 Persiaran Institusi, Bandar Baru Bangi
Journal of Oleo Science 63 (1) 39-46, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The Concentrations of Tocols and γ-Oryzanol Compounds in Rice Bran Oil Obtained by Fractional Extraction with Supercritical Carbon Dioxide
Sung Won Yoon1,5, Young-Gil Pyo1,5, Junsoo Lee2, Jeom-Sig Lee3, Byung Hee Kim4, In-Hwan Kim1,5
1Department of Food and Nutrition, Korea University, 2Department of Food Science and Technology, Chungbuk National University, 3National Institute of Crop Science, Rural Deveropment Administration, 4Department of Food Science and Technology, Chung-Ang University, 5Department of Public Health Sciences, Graduate School, Korea University
Journal of Oleo Science 63 (1) 47-53, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Oxidative Stability, Phenolic Compounds and Antioxidant Potential of a Virgin Olive Oil Enriched with Natural Bioactive Compounds
Jonathan Delgado-Adamez1, M Nieves Franco Baltasar1, Maria Concepcion Ayuso Yuste2, Daniel Martin-Vertedor1
1Technological Institute of Food and Agriculture (INTAEX), Gobierno de Extremadura, 2Agricultural Engineering School. Extremadura University
Journal of Oleo Science 63 (1) 55-65, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Monolayer Behavior of Binary Systems of Lactonic and Acidic Forms of Sophorolipids: Thermodynamic Analyses of Langmuir Monolayers and AFM Study of Langmuir-Blodgett Monolayers
Tomohiro Imura1, Daisuke Kawamura2, Toshiaki Taira1, Tomotake Morita1, Tokuma Fukuoka1, Kenichi Aburai2, Hideki Sakai2, Masahiko Abe2, Dai Kitamoto1
1Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 63 (1) 67-73, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Behavior of Polyethylene Glycol Molecules at an Oscillating Solid-Liquid Interface
Minoru Yoshimoto1, Yukiko Yuda1, Mutsuo Tanaka2, Shigeru Kurosawa3
1Department of Information Science and Biomedical Engineering, Graduate School of Science and Engineering, Kagoshima University, 2Biomedical Research Institute, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 3Research Institute for Environmental Management Technology, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
Journal of Oleo Science 63 (1) 75-82, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Comparison of Agitake (Pleurotus eryngii var, ferulae) Volatile Components with Characteristic Odors Extracted by Hydrodistillation and Solventassisted Flavor Evaporation
Atsushi Usami1, Toshirou Ono1, Yusei Kashima1, Hiroshi Nakahashi1, Shinsuke Marumoto2, Sota Nosaka1, Shogo Watanabe1, Mitsuo Miyazawa1
1Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University, 2Joint Research Center, Kinki University
Journal of Oleo Science 63 (1) 83-92, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Surface Treatment of Flow Channels in Microfluidic Devices Fabricated by Stereolithography
Kanako Ohtani1, Masaki Tsuchiya1, Hitomi Sugiyama1, Toru Katakura2, Masatoshi Hayakawa2, Toshimitsu Kanai1
1Department of Materials Science and Engineering, Yokohama National University, 2Atsugi Tec., Sony Corporation
Journal of Oleo Science 63 (1) 93-96, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。