~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 63巻 2号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Liquid Crystal-Based Emulsions:Progress and Prospects
Mohammad Mydul Alam1), Kenji Aramaki2)
1)Department of Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Saga University, 2)Graduate School of Environment and Information Sciences, Yokohama National University
Journal of Oleo Science 63 (2) 97-108, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Lipase Pre-Hydrolysis Enhance Anaerobic Biodigestion of Soap Stock from an Oil Refining Industry
Slim Cherif1),2),3), Fathi Aloui1), Frederic Carriere2), Sami Sayadi1)
1)Laboratoire des Bioprocedes Environnementaux, pole d'excellence regional (PER, AUF), Centre de Biotechnologie de Sfax, 2)CNRS, Aix Marseille University, 3)Faculte des Sciences de Gafsa. Campus Universitaire Sidi Ahmed Zarrouk 2112 Gafsa. University of Gafsa
Journal of Oleo Science 63 (2) 109-114, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Total Phenolic Compounds and Tocopherols Profiles of Seven Olive Oil Varieties Grown in the South-West of Spain
Maria Nieves Franco1), Teresa Galeano-Diaz2), Jacinto Sanchez1), Concha De Miguel3), Daniel Martin-Vertedor1)
1)Technological Agri-Food Institute (INTAEX). Avda. Adolfo Suarez s/n, 2)Analytical Chemistry Department. University of Extremadura, 3)Vegetal Biology, Ecology and Soil Sciences Department. University of Extremadura
Journal of Oleo Science 63 (2) 115-125, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Chemical Composition and Major Odor-Active Compounds of Essential Oil from PINELLIA TUBER (Dried Rhizome of Pinellia ternata) as Crude Drug
Megumi Iwasa, Toshiki Iwasaki, Toshirou Ono, Mitsuo Miyazawa
Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University
Journal of Oleo Science 63 (2) 127-135, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Antimicrobial Activity of Cationic Gemini Surfactant Containing an Oxycarbonyl Group in the Lipophilic Portion against Gram-positive and Gram-negative Microorganisms
Taiga Tatsumi1), Yoshitane Imai2), Kakuhiro Kawaguchi2), Naoko Miyano3), Isao Ikeda4)
1)Faculty of Education, Wakayama University, 2)Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University, 3)Osaka Prefectural Institute of Public Health, 4)Faculty of Engineering, Osaka University
Journal of Oleo Science 63 (2) 137-140, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Spontaneous Vesicle Formation from Sodium Salt of Acidic Sophorolipid and Its Application as a Skin Penetration Enhancer
Tomohiro Imura1), Tomotake Morita1), Tokuma Fukuoka1), Mizuyuki Ryu2), Keisuke Igarashi2), Yoshihiko Hirata2), Dai Kitamoto1)
1)Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2)Biochemical Laboratory, Saraya Co.,LTD
Journal of Oleo Science 63 (2) 141-147, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Volatile Composition and Sensory Properties of Indian Herbal Medicine-Pavonia odorata-used in Ayurveda
Yusei Kashima, Satoshi Nakaya, Mitsuo Miyazawa
Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University
Journal of Oleo Science 63 (2) 149-158, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Xanthohumol-rich Extract from the Hop on Fatty Acid Metabolism in Rats Fed a High-fat Diet
Kazuki Yui, Ayane Kiyofuji, Kyoichi Osada
Department of Agricultural Chemistry, School of Agriculture, Meiji University
Journal of Oleo Science 63 (2) 159-168, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Process Optimization of Enzyme Catalyzed Production of Dietary Diacylglycerol (DAG) Using TLIM as Biocatalyst
Rupali Dhara, Rekha S.Singhal
Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology
Journal of Oleo Science 63 (2) 169-176, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Improved Corneal Toxicity and Permeability of Tranilast by the Preparation of Ophthalmic Formulations Containing Its Nanoparticles
Noriaki Nagai1), Hikaru Ono1), Miho Hashino1), Yoshimasa Ito1), Norio Okamoto2), Yoshikazu Shimomura2)
1)Faculty of Pharmacy, Kinki University, 2)Department of Ophthalmology Kinki University Faculty of Medicine
Journal of Oleo Science 63 (2) 177-186, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Tocopherol Treatment on Deterioration of Edible Oil Quality (Acid Value, Carbonyl Value, Free Fatty Acid and Radical Activity)
Fumihiko Ogata, Yuko Tanaka, Naohito Kawasaki
Faculty of Pharmacy, Kinki University
Journal of Oleo Science 63 (2) 187-191, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
New Polyurethane Nanocomposites Based on Soya Oil
Issam Ahmed Mohammed1), Nurul Khizrien Abd Khadir2), Emad Abbas Jaffar Al-Mulla3)
1)Department of Chemistry, Faculty of Science, University Putra Malaysia, 2)School of Industrial Technology, University Sains Malaysia, 3)Department of Chemistry, College of Science, University of Kufa
Journal of Oleo Science 63 (2) 193-200, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。