バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
63巻 2号

  • Liquid Crystal-Based Emulsions:Progress and Prospects

    Mohammad Mydul Alam1), Kenji Aramaki2)
    1)Department of Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Saga University, 2)Graduate School of Environment and Information Sciences, Yokohama National University
    Journal of Oleo Science 63(2): 97-108, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(11.01MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Lipase Pre-Hydrolysis Enhance Anaerobic Biodigestion of Soap Stock from an Oil Refining Industry

    Slim Cherif1),2),3), Fathi Aloui1), Frederic Carriere2), Sami Sayadi1)
    1)Laboratoire des Bioprocedes Environnementaux, pole d'excellence regional (PER, AUF), Centre de Biotechnologie de Sfax, 2)CNRS, Aix Marseille University, 3)Faculte des Sciences de Gafsa. Campus Universitaire Sidi Ahmed Zarrouk 2112 Gafsa. University of Gafsa
    Journal of Oleo Science 63(2): 109-114, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.58MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Total Phenolic Compounds and Tocopherols Profiles of Seven Olive Oil Varieties Grown in the South-West of Spain

    Maria Nieves Franco1), Teresa Galeano-Diaz2), Jacinto Sanchez1), Concha De Miguel3), Daniel Martin-Vertedor1)
    1)Technological Agri-Food Institute (INTAEX). Avda. Adolfo Suarez s/n, 2)Analytical Chemistry Department. University of Extremadura, 3)Vegetal Biology, Ecology and Soil Sciences Department. University of Extremadura
    Journal of Oleo Science 63(2): 115-125, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(10.94MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Chemical Composition and Major Odor-Active Compounds of Essential Oil from PINELLIA TUBER (Dried Rhizome of Pinellia ternata) as Crude Drug

    Megumi Iwasa, Toshiki Iwasaki, Toshirou Ono, Mitsuo Miyazawa
    Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University
    Journal of Oleo Science 63(2): 127-135, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.82MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Antimicrobial Activity of Cationic Gemini Surfactant Containing an Oxycarbonyl Group in the Lipophilic Portion against Gram-positive and Gram-negative Microorganisms

    Taiga Tatsumi1), Yoshitane Imai2), Kakuhiro Kawaguchi2), Naoko Miyano3), Isao Ikeda4)
    1)Faculty of Education, Wakayama University, 2)Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University, 3)Osaka Prefectural Institute of Public Health, 4)Faculty of Engineering, Osaka University
    Journal of Oleo Science 63(2): 137-140, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.51MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Spontaneous Vesicle Formation from Sodium Salt of Acidic Sophorolipid and Its Application as a Skin Penetration Enhancer

    Tomohiro Imura1), Tomotake Morita1), Tokuma Fukuoka1), Mizuyuki Ryu2), Keisuke Igarashi2), Yoshihiko Hirata2), Dai Kitamoto1)
    1)Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2)Biochemical Laboratory, Saraya Co.,LTD
    Journal of Oleo Science 63(2): 141-147, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.81MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Volatile Composition and Sensory Properties of Indian Herbal Medicine-Pavonia odorata-used in Ayurveda

    Yusei Kashima, Satoshi Nakaya, Mitsuo Miyazawa
    Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University
    Journal of Oleo Science 63(2): 149-158, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.81MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effects of Xanthohumol-rich Extract from the Hop on Fatty Acid Metabolism in Rats Fed a High-fat Diet

    Kazuki Yui, Ayane Kiyofuji, Kyoichi Osada
    Department of Agricultural Chemistry, School of Agriculture, Meiji University
    Journal of Oleo Science 63(2): 159-168, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.07MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Process Optimization of Enzyme Catalyzed Production of Dietary Diacylglycerol (DAG) Using TLIM as Biocatalyst

    Rupali Dhara, Rekha S.Singhal
    Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology
    Journal of Oleo Science 63(2): 169-176, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.94MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Improved Corneal Toxicity and Permeability of Tranilast by the Preparation of Ophthalmic Formulations Containing Its Nanoparticles

    Noriaki Nagai1), Hikaru Ono1), Miho Hashino1), Yoshimasa Ito1), Norio Okamoto2), Yoshikazu Shimomura2)
    1)Faculty of Pharmacy, Kinki University, 2)Department of Ophthalmology Kinki University Faculty of Medicine
    Journal of Oleo Science 63(2): 177-186, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.70MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of Tocopherol Treatment on Deterioration of Edible Oil Quality (Acid Value, Carbonyl Value, Free Fatty Acid and Radical Activity)

    Fumihiko Ogata, Yuko Tanaka, Naohito Kawasaki
    Faculty of Pharmacy, Kinki University
    Journal of Oleo Science 63(2): 187-191, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.22MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • New Polyurethane Nanocomposites Based on Soya Oil

    Issam Ahmed Mohammed1), Nurul Khizrien Abd Khadir2), Emad Abbas Jaffar Al-Mulla3)
    1)Department of Chemistry, Faculty of Science, University Putra Malaysia, 2)School of Industrial Technology, University Sains Malaysia, 3)Department of Chemistry, College of Science, University of Kufa
    Journal of Oleo Science 63(2): 193-200, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.48MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site