バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
63巻 3号

  • Dietary Anthocyanin-rich Haskap Phytochemicals Inhibit Postprandial Hyperlipidemia and Hyperglycemia in Rats

    Azusa Takahashi1, Yukako Okazaki2, Aika Nakamoto3, Sanae Watanabe3, Hirohide Sakaguchi4, Yukari Tagashira4, Atsuko Kagii4, Shunji Nakagawara3, Ohki Higuchi5, Takashi Suzuki1, Hideyuki Chiji3
    1Research Faculty and Graduate School of Agriculture, Hokkaido University, 2Deprtment of Human Life Science Faculty of Human Life Science, Fuji Women's University, 3Department of Food Science and Human Nutrition Faculty of Human Life Science, Fuji Women's University, 4Nihonshinyaku Co,Ltd., 5Biodynamic Plant Institute Co,Ltd.
    Journal of Oleo Science 63(3): 201-209, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.42MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Chemical Composition of Essential Oils from Four Vietnamese Species of Piper (Piperaceae)

    Le D.Hieu1,3, Tran D.Thang2, Tran M.Hoi3, Isiaka A.Ogunwande4
    1Vinh Medical University, 2Faculty of Chemistry, Vinh University, 3Institute of Ecology and Biological Resources, Vietnam Academy of Science and Technology, 4Natural Products Research Unit, Department of Chemistry, Faculty of Science, Lagos State University
    Journal of Oleo Science 63(3): 211-217, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.87MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Arachidonic Acid-enriched Triacylglycerol Improves Cognitive Function in Elderly with Low Serum Levels of Arachidonic Acid

    Hisanori Tokuda1, Masanori Kontani1, Hiroshi Kawashima1, Kengo Akimoto2, Aki Kusumoto3, Yoshinobu Kiso1, Yoshihiko Koga4, Hiroshi Shibata1
    1Institute for Health Care Science, Suntory Wellness Ltd., 2Frontier Center for Value Creation, Suntory Business Expert Ltd., 3Intellectual Property Department, Suntory Holdings Ltd., 4Department of Neuropsychiatry, Kyorin University School of Medicine
    Journal of Oleo Science 63(3): 219-227, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.76MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Phase Behavior and Formation of O/W Nano-Emulsion in Vegetable Oil/Mixture of Polyglycerol Polyricinoleate and Polyglycerin Fatty Acid Ester/Water Systems

    Satoshi Wakisaka1,2, Masami Nakanishi3, Shoichi Gohtani3
    1Department of Food Science, The United Graduate School of Agricultural Sciences, Ehime University, 2Development Department, Glico Nutrition Co.,Ltd., 3Department of Applied Biological Science, Faculty of Agriculture, Kagawa University
    Journal of Oleo Science 63(3): 229-237, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.47MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Control of Dual Stimuli-Responsive Vesicle Formation in Aqueous Solutions of Single-Tailed Ferrocenyl Surfactant by Varying pH and Redox Conditions

    Shinichi Hata, Hiro Takahashi, Yutaka Takahashi, Yukishige Kondo
    Department of Industrial Chemistry, Faculty of Engineering, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 63(3): 239-248, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.48MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effects of Spacer Chain Length of Amino Acid-Based Gemini Surfactants on Wormlike Micelle Formation

    Kenichi Sakai1, Kazuyuki Nomura1, Rekha Goswami Shrestha1, Takeshi Endo1, Kazutami Sakamoto1,2, Hideki Sakai1, Masahiko Abe1
    1Department of Pure and Applied Chemistry in Faculty of Science and Technology and Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Faculty of Pharmacy, Chiba Institute of Science
    Journal of Oleo Science 63(3): 249-255, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.31MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Physicochemical Properties of Oleic Acid-Based Partially Fluorinated Gemini Surfactants

    Kenichi Sakai1, Naoki Umemoto1, Kenichi Aburai1, Yuichiro Takamatsu2, Takeshi Endo1, Boonyarach Kitiyanan3, Mutsuyoshi Matsumoto4, Hideki Sakai1, Masahiko Abe1
    1Department of Pure and Applied Chemistry in Faculty of Science and Technology and Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Miyoshi Oil & Fat Co.,Ltd., 3The Petroleum and Petrochemical College, Chulalongkorn University, 4Department of Materials Science and Engineering, Faculty of Industrial Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 63(3): 257-267, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.94MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Structural Elucidation of the Neutral Glycosphingolipids, Mono-, Di-, Tri- and Tetraglycosylceramides from the Marine Crab Erimacrus isenbeckii

    Koji Kimura1, Saki Itonori1, Chiho Kajiwara1, Noriyasu Hada2, Tadahiro Takeda2, Mutsumi Sugita1
    1Department of Chemistry, Faculty of Liberal Arts and Education, Shiga University, 2Division of Natural Medicines, Faculty of Pharmacy, Keio University
    Journal of Oleo Science 63(3): 269-280, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(10.62MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Role of Fatty Acid Synthase in the Development of Dictyostelium discoideum

    Takaaki B Narita1, Takahiro W Kikukawa1, Yukie G Sato1, Saki H Miyazaki1, Naoki Morita2, Tamao Saito3
    1Graduate School of Science and Technology, Sophia University, 2Bioproduction Research Institute, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 3Department of Materials and Life Sciences, Sophia University
    Journal of Oleo Science 63(3): 281-289, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.79MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Suppressive Effects of Carotenoids on the Antigen-induced Degranulation in RBL-2H3 Rat Basophilic Leukemia Cells

    Yuki Manabe1, Takashi Hirata1,2, Tatsuya Sugawara1
    1Division of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, 2Shijonawate Gakuen University
    Journal of Oleo Science 63(3): 291-294, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.79MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • The Effectiveness of Immobilized Lipase Thermomyces lanuginosa in Catalyzing Interesterification of Palm Olein in Batch Reaction

    Mei Huey Saw, Wai Lin Siew
    Malaysian Palm Oil Board
    Journal of Oleo Science 63(3): 295-302, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.56MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Extraction and Characterization of Glucosinolates and Isothiocyanates from Rape Seed Meal

    Shota Ishikawa, Atsushi Maruyama, Yukihiro Yamamoto, Setsuko Hara
    Faculty of Science and Technology, Seikei University
    Journal of Oleo Science 63(3): 303-308, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.19MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site