バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
63巻 7号

  • Quality Evaluation of Noble Mixed Oil Blended with Palm and Canola Oil

    Hyesook Choi, Eunji Lee, Kwang-Geun Lee
    Department of Food Science and Biotechnology, Dongguk University
    Journal of Oleo Science 63(7): 653-660, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.31MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Studies of Fatty Acid Composition, Physicochemical and Thermal Properties, and Crystallization Behavior of Mango Kernel Fats from Various Thai Varieties

    Sopark Sonwai, Punnee Ponprachanuvut
    Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University
    Journal of Oleo Science 63(7): 661-669, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.17MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Fermentative Production of Nervonic Acid by Mortierella capitata RD000969

    Hiroki Umemoto1, Keigo Sawada1, Atsushi Kurata1, Shohei Hamaguchi2, Satoshi Tsukahara2, Takashi Ishiguro2, Noriaki Kishimoto1
    1Department of Applied Biological Chemistry, Kinki University, 2Miyoshi Oil and Fat Co.,Ltd.
    Journal of Oleo Science 63(7): 671-679, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.31MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Flaxseed Hull : Chemical Composition and Antioxidant Activity during Development

    Wahid Herchi1, Abdullah D.Al Hujaili2, Faouzi Sakouhi1, Khaled Sebei1, Hajer Trabelsi1, Habib Kallel1, Sadok Boukhchina1
    1Laboratoire de Biochimie des Lipides, Departement de Biologie, Faculte des Sciences de Tunis, 2College of Nursing, Taibah University
    Journal of Oleo Science 63(7): 681-689, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.45MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Triggered J-aggregation in Mixed Langmuir-Blodgett Films of Amphiphilic Spiropyran Having a Methoxy Group at the 5' Position and an Azobenzene Derivative

    Hisashi Kawasaki1, Shinnosuke Tozawa1, Takashi Matani1, Toshihiro Hayashi1, Satoshi Watanabe1, Hirobumi Shibata2, Mutsuyoshi Matsumoto1
    1Department of Materials Science and Technology, Faculty of Industrial Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Department of Life and Environmental Sciences, Chiba Institute of Technology
    Journal of Oleo Science 63(7): 691-700, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.48MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • The Antibiotic and Membrane-damaging Activities of Cellobiose Lipids and Sophorose Lipids

    Ekaterina Kulakovskaya, Boris Baskunov, Anton Zvonarev
    Skryabin Institute of Biochemistry and Physiology of Microorganisms, Russian Academy of Sciences
    Journal of Oleo Science 63(7): 701-707, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.40MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Para Rubber Seed Oil : New Promising Unconventional Oil for Cosmetics

    Nattaya Lourith1, Mayuree Kanlayavattanakul1, Apirada Sucontphunt2, Thunnicha Ondee2
    1School of Cosmetic Science, Mae Fah Luang University, 2National Nanotechnology Center, National Science and Technology Development Agency
    Journal of Oleo Science 63(7): 709-716, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.04MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Synthesis of Novel Lipoamino Acid Conjugates of Sapienic Acid and Evaluation of Their Cytotoxicity Activities

    Sanganamoni Chinna Gopal1, Shiva Shanker Kaki1, Bhamidipati.V.S.K.Rao1, Yedla Poornachandra2, Chityal Ganesh Kumar2, Rachapudi Badari Narayana Prasad1
    1Centre for Lipid Research, CSIR-Indian Institute of Chemical Technology, 2Medicinal Chemistry and Pharmacology Division, CSIR-Indian Institute of Chemical Technology
    Journal of Oleo Science 63(7): 717-722, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.77MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Chemical Composition, Aroma Evaluation, and Oxygen Radical Absorbance Capacity of Volatile Oil Extracted from Brassica rapa cv. "Yukina" Used in Japanese Traditional Food

    Atsushi Usami1, Ryota Motooka1, Ayumi Takagi1, Hiroshi Nakahashi1, Yoshiharu Okuno2, Mitsuo Miyazawa1
    1Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University, 2Department of Materials Science, Wakayama National College of Technology
    Journal of Oleo Science 63(7): 723-730, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.79MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Characteristic Odorants from Bailingu Oyster Mushroom (Pleurotus eryngii var. tuoliensis) and Summer Oyster Mushroom (Pleurotus cystidiosus)

    Atsushi Usami1, Ryota Motooka1, Hiroshi Nakahashi1, Yoshiharu Okuno2, Mitsuo Miyazawa1
    1Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University, 2Department of Materials Science, Wakayama National College of Technology
    Journal of Oleo Science 63(7): 731-739, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.13MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Analyses of the Essential Oil from Bunium persicum Fruit and its Antioxidant Constituents

    Bahman Nickavar1, Abrisham Adeli1, Azar Nickavar2
    1Department of Pharmacognosy, School of Pharmacy, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, 2Aliasghar Children's Hospital, Iran University of Medical Sciences
    Journal of Oleo Science 63(7): 741-746, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.31MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site