バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
63巻 9号

  • Microwave-assisted Biodiesel Production by Esterification of Palm Fatty Acid Distillate

    Ibrahim M.Lokman1,2, Umer Rashid3, Zulkarnain Zainal2, Robiah Yunus3, Yun Hin Taufiq-Yap1,2,3
    1Catalysis Science and Technology Research Centre, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 2Department of Chemistry, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 3Institute of Advance Technology, Universiti Putra Malaysia
    Journal of Oleo Science 63(9): 849-855, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.97MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Hydrodistillation Extraction Time Effect on Essential Oil Yield, Composition, and Bioactivity of Coriander Oil

    Valtcho D.Zheljazkov1, Tess Astatkie2, Vicki Schlegel3
    1University of Wyoming, Sheridan Research and Extension Center, 2Dalhousie University, Faculty of Agriculture, 3University of Nebraska-Lincoln, Department of Food Science and Technology
    Journal of Oleo Science 63(9): 857-865, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.77MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Use of Differential Scanning Calorimetry to Detect Canola Oil (Brassica napus L.) Adulterated with Lard Stearin

    Jalaldeen Mohammed Nazrim Marikkar1,2, Sohel Rana3
    1Halal Products Research Institute, Universiti Putra Malaysia, 2Department of Biochemistry, Universiti Putra Malaysia, 3Faculty of Science/Institute for Mathematical Research, Universiti Putra Malaysia
    Journal of Oleo Science 63(9): 867-873, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.96MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Influence of Extraction Techniques on Physical-chemical Characteristics and Volatile Compounds of Extra Virgin Olive Oil

    Maria Grazia Volpe1, Fausta De Cunzo1,2, Francesco Siano1, Marina Paolucci2, Costantina Barbarisi3, Giancarlo Cammarota1
    1Istituto di Scienze dell'Alimentazione, Consiglio Nazionale delle Ricerche, 2Dipartimento di Scienze e Tecnologie, Universita degli Studi del Sannio, 3Dipartimento di Biologia Funzionale e Strutturale, Universita degli Studi di Napoli Federico II, Complesso Universitario di Monte Sant'Angelo
    Journal of Oleo Science 63(9): 875-883, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.38MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Physico-chemical Characteristics of Papaya (Carica papaya L.) Seed Oil of the Hong Kong / Sekaki Variety

    Noorzianna Abdul Manaf Yanty1, Jalaldeen Mohammed Nazrim Marikkar2, Bangun Prajanto Nusantoro3, Kamariah Long4, Hasanah Mohd Ghazali1
    1Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 2Department of Biochemistry, Faculty of Biotechnology and Biomolecular Sciences, Universiti Putra Malaysia, 3Department of Food and Agricultural Product Technology, Faculty of Agricultural Technology, Gadjah Mada University, 4Malaysian Agricultural Research and Development Institute
    Journal of Oleo Science 63(9): 885-892, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.40MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effects of Antioxidants and Additional Emulsifiers on the Stability of Emulsified Milk Fat in the Photo / Radical Oxidation System

    Yukihiro Yamamoto1, Shinichiro Hiyama2, Yoshihiko Takase2, Akio Kadowaki2, Setsuko Hara1
    1Faculty of Science and Technology, Seikei University, 2TAIYO KAGAKU CO.,LTD., Interface Solution Division, Research and Development Group
    Journal of Oleo Science 63(9): 893-901, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.43MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Structural Analysis and Adsorbability onto the Corneal Epithelial Cells-Model Interface of Vitamin Nano-Emulsions

    Maiko Matsuki1, Miyuki Miyake1, Taku Ogura1, Ryo Hyodo1, Norio Tobori1, Hideki Sakai2, Otto Glatter3
    1Functional Materials Science Research Laboratories, R&D, LION CORPORATION, 2Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 3Department of Chemistry, University of Graz
    Journal of Oleo Science 63(9): 903-909, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.23MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Comparative Study of Free and Immobilized Lipase from Bacillus aerius and its Application in Synthesis of Ethyl Ferulate

    Nitin Kumar Saun1, Sunil Kumar Narwal1, Priyanka Dogra2, Ghanshyam Singh Chauhan2, Reena Gupta1
    1Department of Biotechnology Himachal Pradesh University, 2Department of Chemistry Himachal Pradesh University
    Journal of Oleo Science 63(9): 911-919, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.61MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Synthesis, Surface Properties and Antimicrobial Activity of Some Germanium Nonionic Surfactants

    Mohamed F.Zaki, Salah M.Tawfik
    Egyptian Petroleum Research Institute
    Journal of Oleo Science 63(9): 921-931, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.56MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Chemo-enzymatic Synthesis of rac 1-O-Alkyl-2-acetyl-sn-glycero-3-phosphocholine and its Analogues

    Tadla Vijeeta, Marrapu Balakrishna, Mallampalli Sri Lakshmi Karuna, Bhamidipati Venkata Surya Koppeswara Rao, Rachapudi Badari Narayana Prasad
    Centre for Lipid Research, CSIR-Indian Institute of Chemical Technology
    Journal of Oleo Science 63(9): 933-938, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.71MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Revisiting Dimerization of Acetoacetamide Leading to 4,6-Dimethyl-2-pyridone-5-carboxamide

    Sho Hirai, Haruyasu Asahara, Ryuichi Sugimoto, Kazuhiko Saigo, Nagatoshi Nishiwaki
    School of Environmental Science and Engineering, Kochi University of Technology
    Journal of Oleo Science 63(9): 939-942, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.33MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Accumulation of Xanthophylls from the Phaffia Yeast (Xanthophyllomyces dendrorhrous) in Calves

    Chikako Tani1, Takashi Maoka2, Mineto Tani3, Yasuo Moritomo4, Toru Okada5, Go Kitahara6, Hiromu Katamoto7
    1Graduate School of Medicine and Veterinary Medicine, University of Miyazaki, 2Research Institute for Production Development, 3Laboratory of Large Animal Theriogenology, School of Agriculture Tokai University, 4Laboratory of Functional Animal Anatomy, School of Agriculture Tokai University, 5ASKA Animal Health Co.,Ltd., 6Laboratory of Theriogenology, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki, 7Laboratory of Veterinary Internal Medicine, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki
    Journal of Oleo Science 63(9): 943-951, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.93MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of Membrane-bound Aldehyde Dehydrogenase-encoding Gene Disruption on Glyceric Acid Production in Gluconobacter oxydans

    Hiroshi Habe, Shun Sato, Tokuma Fukuoka, Dai Kitamoto, Keiji Sakaki
    Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
    Journal of Oleo Science 63(9): 953-957, 2014.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.60MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site