バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
64巻 1号

  • New Adsorption Model - Theory, Phenomena and New Concept -

    Osamu Shibata, Hiromichi Nakahara, Yoshikiyo Moroi
    Department of Biophysical Chemistry, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Nagasaki International University
    Journal of Oleo Science 64(1): 1-8, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.03MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Factors Affecting Intestinal Absorption of Cholesterol and Plant Sterols and Stanols

    Ikuo Ikeda
    Laboratory of Food and Biomolecular Science, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University
    Journal of Oleo Science 64(1): 9-18, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.57MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Chemical composition and biological activity of the essential oil from Helichrysum microphyllum Cambess. ssp. tyrrhenicum Bacch., Brullo e Giusso growing in La Maddalena Archipelago, Sardinia.

    Luigi Ornano*1,*2, Alessandro Venditti*1,*5, Cinzia Sanna*2,*3, Mauro Ballero*2,*3, Filippo Maggi*4, Giulio Lupidi*4, Massimo Bramucci*4, Luana Quassinti*4, Armandodoriano Bianco*1,*2
    *1Dipartimento di Chimica, Sapienza Universita di Roma, *2CoSMeSe, Dipartimento di Scienze della Vita e dell'Ambiente, Universita di Cagliari, *3Dipartimento di Scienze della Vita e dell'Ambiente, Universita di Cagliari, *4Scuola di Scienze del Farmaco e dei Prodotti della Salute, Universita di Camerino, *5Dipartimento di Biologia Ambientale, Sapienza Universita di Roma
    Journal of Oleo Science 64(1): 19-26, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.16MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Comparative Anti-inflammatory Potential of Crystalline and Amorphous Nano Curcumin in Topical Drug Delivery

    Abdulmohsen H.Al-Rohaimi
    College of pharmacy, Al-Dawadmi Campus, Shaqra University
    Journal of Oleo Science 64(1): 27-40, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(13.25MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Reaction Parameters for the Synthesis of N,N-Dimethyl Fatty Hydrazides from Oil

    Norashikin Ahmad*1, Zafarizal Aldrin Azizul Hasan*1, Hazimah Abu Hassan*1, Mansor Ahmad*2, Wan Md.Zin Wan Yunus*3
    *1Malaysian Palm Oil Board (MPOB), *2Chemistry Department, Faculty of Science, University Putra Malaysia, *3Chemistry Department, Centre for Defence Foundation Studies, National Defence University of Malaysia
    Journal of Oleo Science 64(1): 41-49, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.65MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • High Throughput Analysis of Cerebrosides from the Sea Cucumber Pearsonothria graeffei by Liquid Chromatography - Quadrupole-Time-of-Flight Mass Spectrometry

    Zicai Jia*1, Shiyan Li*2, Peixu Cong*1, Yuming Wang*1, Tatsuya Sugawara*3, Changhu Xue*1, Jie Xu*1
    *1College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, *2Aquatic Products Quality Testing Center of Zhejiang Province, *3Division of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
    Journal of Oleo Science 64(1): 51-60, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.66MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Nonionic Surfactants Enhancing Bactericidal Activity at Their Critical Micelle Concentrations

    Seiichi Tobe*1, Toshiaki Majima*2, Hirohiko Tadenuma*1, Tomonari Suekuni*2, Kenichi Sakai*3, Hideki Sakai*3, Masahiko Abe*3
    *1Fabric-care Research Laboratories, Research & Development Headquarters, Lion Corporation, *2Functional Materials Science Research Laboratories, Research & Development Headquarters, Lion Corporation, *3Department of Pure and Applied Chemistry in Faculty of Science and Technology and Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 64(1): 61-68, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.44MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Enzymatic Production of Biodiesel from Microalgal Oil using Ethyl Acetate as an Acyl Acceptor

    Razieh Shafiee Alavijeh*1, Fatemeh Tabandeh*2, Omid Tavakoli*1, Aliasghar Karkhane*2, Parvin Shariati*2
    *1School of Chemical Engineering, College of Engineering, University of Tehran, *2Department of Industrial and Environmental Biotechnology, National Institute of Genetic Engineering and Biotechnology (NIGEB)
    Journal of Oleo Science 64(1): 69-74, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.40MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Preparation of Optically Pure δ-Lactones Using Diastereomeric Resolution with Amino Acid as Resolving Agent

    Yasutaka Shimotori*1, Masayuki Hoshi*1, Syota Seki*2, Takeshi Osanai*2, Hayato Okabe*2, Yoshitaka Ikeda*2, Tetsuo Miyakoshi*2
    *1Department of Biotechnology and Environmental Chemistry, Kitami Institute of Technology, *2Department of Applied Chemistry, School of Science and Technology, Meiji University
    Journal of Oleo Science 64(1): 75-90, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(15.93MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Biodiesel Synthesis Catalyzed by Transition Metal Oxides : Ferric-Manganese Doped Tungstated/Molybdena Nanoparticle Catalyst

    Fatah Hamid Alhassan*1,*2, Umer Rashid*3, Yun Hin Taufiq-Yap*1,*2
    *1Catalysis Science and Technology Research Centre, Faculty of Science; Universiti Putra Malaysia, *2Department of Chemistry, Faculty of Science; Universiti Putra Malaysia, *3Institute of Advanced Technology, Universiti Putra Malaysia
    Journal of Oleo Science 64(1): 91-99, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.23MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Synthesis and Characterization of Polyurethanes Made from Copolymers of Epoxidized Natural Oil and Tetrahydrofuran

    Seng Soi Hoong, Shoot Kian Yeong, Hazimah Abu Hassan, Ahmad Kushairi Din, Yuen May Choo
    Malaysian Palm Oil Board, 6 Persiaran Institusi
    Journal of Oleo Science 64(1): 101-115, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(12.38MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Essential Oils from Herbs against Foodborne Pathogens in Chicken Sausage

    Lidiane Nunes Barbosa*1, Isabella Silva Probst*1, Bruna Fernanda Murbach Teles Andrade*1, Fernanda Cristina Bergamo Alves*1, Mariana Albano*1, Vera Lucia Mores Rall*2, Ary Fernandes Junior*1
    *1Laboratory of Bacteriology and Natural Products, *2Laboratory of Food Microbiology, Department of Microbiology and Immunology, Biosciences Institute, Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho"
    Journal of Oleo Science 64(1): 117-124, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.69MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site