バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
64巻 11号

  • Kinetic Aspects of Surfactant-Induced Structural Changes of Proteins - Unsolved Problems of Two-State Model for Protein Denaturation -

    Kunio Takeda, Yoshiko Moriyama
    Department of Applied Chemistry and Biotechnology, Faculty of Engineering, Okayama University of Science
    Journal of Oleo Science 64(11): 1143-1158, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(14.26MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Trans-octadecenoic Acid Positional Isomers Have Different Accumulation and Catabolism Properties in Mice

    Fumiaki Beppu1, Masaharu Asanuma1, Yoshinori Kawamura1, Toshiharu Nagai2, Kazuaki Yoshinaga2, Hoyo Mizobe2, Koichi Kojima2, Satoshi Kasatani2, Koji Nagao3, Atsushi Kubo4, Jota Kanda4, Naohiro Gotoh1
    1Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 2Tsukishima Foods Industry Co.Ltd., 3Department of Applied Biochemistry and Food Science, Saga University, 4Department of Ocean Science, Tokyo University of Marine Science and Technology
    Journal of Oleo Science 64(11): 1159-1167, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.99MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effects of Vegetable Oil Type and Lipophilic Emulsifiers on the Induction Period of Fat Crystallization

    Yayoi Miyagawa1, Takenobu Ogawa2, Kyuya Nakagawa1, Shuji Adachi1
    1Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, 2Division of Agronomy and Horticultural Science, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
    Journal of Oleo Science 64(11): 1169-1174, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.27MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Synthesis, Surface Active Properties and Cytotoxicity of Sodium N-Acyl Prolines

    Madhumanchi Sreenu1, Rachapudi Badari Narayana Prasad1, Pombala Sujitha2, Chityal Ganesh Kumar2
    1Centre for Lipid Research, CSIR-Indian Institute of Chemical Technology (CSIR-IICT), 2Medicinal Chemistry and Pharmacology Division, CSIR-Indian Institute of Chemical Technology (CSIR-IICT)
    Journal of Oleo Science 64(11): 1175-1184, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.52MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Inhibitory Effect of Oleic Acid on Octanoylated Ghrelin Production

    Shigeru Oiso1,2, Miyuki Nobe2, Syuhei Iwasaki2, Wakana Nii2, Natsumi Goto2, Yukari Seki2, Kensuke Nakajima1,2, Kazuo Nakamura3, Hiroko Kariyazono1,2
    1Graduate School of Pharmaceutical Sciences, Nagasaki International University, 2Department of Pharmacy, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Nagasaki International University, 3Department of Biopharmaceutics, Nihon Pharmaceutical University
    Journal of Oleo Science 64(11): 1185-1192, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.27MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Enzymatic Analysis of Positional Fatty Acid Distributions in Triacylglycerols by 1(3)-Selective Transesterification with Candida antarctica Lipase B : a Collaborative Study

    Yomi Watanabe1, Shinichi Sato2, Mihoko Asada3, Toshiharu Arishima4, Yasuhiro Iida5, Jun Imagi6, Katsuyoshi Saito7, Takashi Sano6, Akiko Sasaki8, Ryo Sasaki9, Chiemi Sato8, Tadahisa Shibuya3, Yuki Tsukahara3, Toshiharu Nagai11, Toru Fukazawa5, Ryuji Hori6, Rika Homma7, Yosuke Miyazaki10, Atsushi Yamashita12, Kazuaki Yoshinaga11, Shimpei Watanabe4
    1Osaka Municipal Technical Research Institute, 2Japan Food Research Laboratories, 3Showa Sangyo Co., 4Fuji Oil Co., 5Japan Association for Inspection and Investigation of Foods Including Fats and Oils, 6J-Oil Mills, Inc., 7Kao Co., 8The Nisshin OilliO Group, Ltd., 9Miyoshi Oil & Fat Co., 10NOF Co., 11Tsukishima Foods Industry Co., 12ADEKA Co.
    Journal of Oleo Science 64(11): 1193-1205, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.25MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Lysoglyceroglycolipids Improve the Intestinal Absorption of Micellar Fucoxanthin by Caco-2 Cells

    Eiichi Kotake-Nara, Lina Yonekura, Akihiko Nagao
    National Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization
    Journal of Oleo Science 64(11): 1207-1211, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.49MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Preparation of Optically Active δ-Tri- and δ-Tetradecalactones by a Combination of Novozym 435-catalyzed Enantioselective Methanolysis and Amidation

    Yasutaka Shimotori1, Masayuki Hoshi1, Hayato Okabe2, Tetsuo Miyakoshi2
    1Department of Biotechnology and Environmental Chemistry, Kitami Institute of Technology, 2Department of Applied Chemistry, School of Science and Technology, Meiji University
    Journal of Oleo Science 64(11): 1213-1226, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(13.19MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Production of Structured Triacylglycerols Containing Palmitic Acids at sn-2 Position and Docosahexaenoic Acids at sn-1, 3 Positions

    Yanjun Liu1, Yongli Guo1, Zhaomin Sun, Xu Jie, Zhaojie Li, Jingfeng Wang, Yuming Wang, Changhu Xue
    College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, 1Yanjun Liu and Yongli Guo have contributed equally to this work.
    Journal of Oleo Science 64(11): 1227-1234, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.57MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Evaluation of the Key Odorants in Volatile Oils from Tubers of Apios americana Medikus

    Hiroshi Nakahashi, Yuka Nishino, Hiroki Nakagawa, Nobuyuki Hara, Atsushi Usami, Mitsuo Miyazawa
    Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University (Kindai University)
    Journal of Oleo Science 64(11): 1235-1242, 2015.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.68MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site