~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 64巻 6号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Characteristic Chemical Components and Aroma-active Compounds of the Essential Oils from Ranunculus nipponicus var. submersus Used in Japanese Traditional Food
Satoshi Nakaya, Atsushi Usami, Tomohito Yorimoto, Mitsuo Miyazawa
Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University (Kindai University)
Journal of Oleo Science 64 (6) 595-601, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Variation of Lipids and Fatty Acids of the Japanese Freshwater Eel, Anguilla japonica, during Spawning Migration
Hiroaki Saito1, Hiroaki Kurogi2, Seinen Chow3, Noritaka Mochioka4
1Ishikawa Prefectural University, 2Yokosuka-Chosha, National Research Institute of Aquaculture, 3National Research Institute of Fisheries Science, 4Kyushu University
Journal of Oleo Science 64 (6) 603-616, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Regiospecific Distribution of trans-Octadecenoic Acid Positional Isomers in Triacylglycerols of Partially Hydrogenated Vegetable Oil and Ruminant Fat
Kazuaki Yoshinaga1, Yoshinori Kawamura2, Takashi Kitayama1, Toshiharu Nagai1, Hoyo Mizobe1, Koichi Kojima1, Yomi Watanabe3, Shinichi Sato4, Fumiaki Beppu2, Naohiro Gotoh2
1Tsukishima Foods Industry Co.Ltd., 2Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 3Osaka Municipal Technical Research Institute, 4Nagoya Branch, Japan Food Research Laboratories
Journal of Oleo Science 64 (6) 617-624, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Policosanol in Tomato (Solanum lycopersicum L.) Seed Oil : the Effect of Cultivar
Angelo Maria Giuffre, Marco Capocasale
Universita degli Studi "Mediterranea" di Reggio Calabria (Italy). Dipartimento AGRARIA.
Journal of Oleo Science 64 (6) 625-631, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Low Doses of Long-chain Polyunsaturated Fatty Acids Affect Cognitive Function in Elderly Japanese Men : A Randomized Controlled Trial
Hisanori Tokuda1, Toshiaki Sueyasu1, Masanori Kontani1, Hiroshi Kawashima1, Hiroshi Shibata1, Yoshihiko Koga2
1Institute for Health Care Science, Suntory Wellness Ltd., 2Department of Neuropsychiatry,Kyorin University School of Medicine
Journal of Oleo Science 64 (6) 633-644, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
An Efficient Extraction Method for Fragrant Volatiles from Jasminum sambac (L.) Ait
Qiuping Ye1, Xinyi Jin1, Xinliang Zhu2, Tongxiang Lin3, Zhilong Hao1, Qian Yang2
1Department of Tea Science, College of Horticulture, Fujian Agriculture and Forestry University, 2Henan Subcritical Biological Technology Co.,Ltd., 3Department of Developmental Biology, College of Life Science, Fujian Agriculture and Forestry University
Journal of Oleo Science 64 (6) 645-652, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Basic Evaluation of Gelatinous Fat to Improve Properties of Nursing Care Food
Junya Sano1,2, Ryuji Noda1, Shinji Watanabe1, Toshiaki Aoyama1, Yukinori Sato2, Jun Kayashita2, Norio Muto2
1The Nisshin Oillio Group, Ltd., 2Graduate School of Comprehensive Scientific Research, Prefectural University of Hiroshima
Journal of Oleo Science 64 (6) 653-662, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Synthesis of Silica Nanotube Using Myelin Figure as Template and their Formation Mechanism
Takumi Fukamachi1, Takeshi Endo1,2, Yukinori Yabuki1, Taku Ogura1, Takeshi Misono2, Kanjiro Torigoe2, Kenichi Sakai1,2, Masahiko Abe2, Hideki Sakai1,2
1Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 64 (6) 663-672, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Increase of Oleic Acid Content in Phosphatidylcholine through Lipase-catalyzed Interesterification : Optimization by Response Surface Methodology
Guolong Yang, Lihui Yang
Lipid Chemistry and Engineering, School of Food Science and Engineering, Henan University of Technology
Journal of Oleo Science 64 (6) 673-682, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Dietary Intake of Medium- and Long-chain Triacylglycerols Prevents the Progression of Hyperglycemia in Diabetic ob/ob Mice
Shin Terada1, Seiji Sekine2, Toshiaki Aoyama2
1Department of Life Sciences, Graduate School of Arts and Sciences, The University of Tokyo, 2Central Research Laboratory, The Nisshin OilliO Group, Ltd.
Journal of Oleo Science 64 (6) 683-688, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Application of Yeast Glycolipid Biosurfactant, Mannosylerythritol Lipid, as Agrospreaders
Tokuma Fukuoka1, Shigenobu Yoshida2, Junichi Nakamura3, Motoo Koitabashi2, Hideki Sakai3, Masahiko Abe3, Dai Kitamoto1, Hiroko Kitamoto2
1Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2Biofunction Division, National Institute for Agro-Environmental Sciences (NIAES), 3Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 64 (6) 689-695, 2015.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。