バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
65巻 1号

  • Interactions between Carbon Nanomaterials and Biomolecules

    Xu Han1, Shanghao Li1, Zhili Peng1, Abdul-Rahman Obeed Al-Yuobi2, Abdulaziz Saieh Omar Bashammakh2, M.S.El-Shahawi2, Roger M.Leblanc1
    1Department of Chemistry, University of Miami, 2Department of Chemistry, King Abdulaziz University
    Journal of Oleo Science 65(1): 1-7, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.62MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Seed Oil from Ten Algerian Peanut Landraces for Edible Use and Biodiesel Production

    Angelo Maria Giuffre1, Sihem Tellah2, Marco Capocasale1, Clotilde Zappia1, Mourad Latati2, Maurizio Badiani1, Sidi Mohamed Ounane2
    1Dipartimento di AGRARIA. Universita degli Studi Mediterranea di Reggio Calabria, 2Ecole Nationale Superieure Agronomique ENSA Hassan Badi El Harrach Alger
    Journal of Oleo Science 65(1): 9-20, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(10.81MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Preparation of Nonionic Vesicles Using the Supercritical Carbon Dioxide Reverse Phase Evaporation Method and Analysis of Their Solution Properties

    Shunsuke Yamaguchi1,2, Koji Tsuchiya3, Kenichi Sakai2,3, Masahiko Abe3, Hideki Sakai2,3
    1Cosmos Technical Center Co.,Ltd., 2Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 3Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 65(1): 21-26, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.61MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Preparation and Thermal Properties of Fatty Alcohol/Surfactant/Oil/Water Nanoemulsions and Their Cosmetic Applications

    Toru Okamoto, Satoshi Tomomasa, Hideo Nakajima
    Shiseido Research Center
    Journal of Oleo Science 65(1): 27-36, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.71MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effects of Added Salts on Surface Tension and Aggregation of Crown Ether Surfactants

    Maki Suzuki, Katsuhiko Fujio
    Department of Chemistry, School of Science, Tokai University
    Journal of Oleo Science 65(1): 37-43, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.10MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Synthesis and Monolayer Behaviors of Succinic Acid-Type Gemini Surfactants Containing Semifluoroalkyl Groups

    Tokuzo Kawase, Youhei Nagase, Tatsuo Oida
    Department of Chemistry and Materials Technology, Kyoto Institute of Technology
    Journal of Oleo Science 65(1): 45-59, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(13.18MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effects of Fatty Acid Quality and Quantity in the Japanese Diet on the Suppression of Lipid Accumulation

    Yu Sakamoto, Kazushi Yamamoto, Yu Hatakeyama, Tsuyoshi Tsuduki
    Laboratory of Food and Biomolecular Science, Graduate School of Agriculture, Tohoku University
    Journal of Oleo Science 65(1): 61-73, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(11.11MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Choline Chloride Catalyzed Amidation of Fatty Acid Ester to Monoethanolamide: A Green Approach

    Pramod Patil, Amit Pratap
    Department of Oils, Oleo chemicals and Surfactants Technology, Institute of Chemical Technology
    Journal of Oleo Science 65(1): 75-79, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.50MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Study on Synthesis, Characterization and Antiproliferative Activity of Novel Diisopropylphenyl Esters of Selected Fatty Acids

    Yasa Sathyam Reddy1, Shiva Shanker Kaki1, Bala Bhaskara Rao2, Nishant Jain2, Penumarthy Vijayalakshmi1
    1Centre for Lipid Research, CSIR-Indian Institute of Chemical Technology (CSIR-IICT), 2Centre for Chemical Biology, CSIR-Indian Institute of Chemical Technology (CSIR-IICT)
    Journal of Oleo Science 65(1): 81-89, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.21MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Chemical Composition and Characteristic Odor Compounds in Essential Oil from Alismatis Rhizoma (Tubers of Alisma orientale)

    Mitsuo Miyazawa, Seiji Yoshinaga, Yusei Kashima, Hiroshi Nakahashi, Nobuyuki Hara, Hiroki Nakagawa, Atsushi Usami
    Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University (Kindai University)
    Journal of Oleo Science 65(1): 91-97, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.07MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site