バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
65巻 6号

  • Fatty Acids and Bioactive Lipids of Potato Cultivars : An Overview

    Mohamed Fawzy Ramadan1,2, Hesahm Farouk Oraby3,4
    1Department of Agricultural Biochemistry, Faculty of Agriculture, Zagazig University, 2Deanship of Scientific Research, Umm Al-Qura University, 3Department of Plant Science, Faculty of Agriculture and Food Science, Laval University, 4Department of Crop Science, Faculty of Agriculture, Zagazig University
    Journal of Oleo Science 65(6): 459-470, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(10.77MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Characteristics and Composition of a High Oil Yielding Castor Variety from Pakistan

    Tarique Panhwar1, Sarfaraz Ahmed Mahesar1, Abdul Waheed Mahesar2, Aftab Ahmed Kandhro3, Farah Naz Talpur1, Zahid Hussain Laghari1, Abdul Sattar Chang1, Syed Tufail Hussain Sherazi1
    1National Center of Excellence in Analytical Chemistry, University of Sindh, 2Institute of Information & Communication Technology, University of Sindh, 3Dr. M. A. Kazi Institute of Chemistry, University of Sindh
    Journal of Oleo Science 65(6): 471-476, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.41MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Kinetic and Thermodynamics studies for Castor Oil Extraction Using Subcritical Water Technology

    Wael Abdelmoez1, Eman Ashour1, Shahenaz M. Naguib1, Amr Hilal2, Dalia A. Al Mandy3, Engy A. Mahrous3, Essam Abdel-Sattar3
    1Department of Chemical Engineering, El-Minia University, 2IT & M Marketing, 3Pharmacognosy Department, Faculty of Pharmacy, Cairo University
    Journal of Oleo Science 65(6): 477-485, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.97MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Antioxidative Properties of Stearoyl Ascorbate in a Food Matrix System

    Jintana Wiboonsirikul1, Yoshiyuki Watanabe2, Ayako Omori2, Pramote Khuwijitjaru3, Shuji Adachi4
    1Department of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Technology, Phetchaburi Rajabhat University, 2Department of Biotechnology and Chemistry, Faculty of Engineering, Kindai University, 3Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology, Silpakorn University, 4Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
    Journal of Oleo Science 65(6): 487-492, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.31MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Friction and Surface Temperature of Wet Hair Containing Water, Oil, or Oil-in-Water Emulsion

    Yuuki Aita, Yoshimune Nonomura
    Department of Biochemical Engineering, Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University
    Journal of Oleo Science 65(6): 493-498, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.51MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Surface Adsorption and Micelle Formation of Polyoxyethylene-type Nonionic Surfactants in Mixtures of Water and Hydrophilic Imidazolium-type Ionic Liquid

    Takeshi Misono1, Kohei Okada2, Kenichi Sakai1,2, Masahiko Abe1, Hideki Sakai1,2
    1Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 65(6): 499-506, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.29MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Imperata cylindrica sp as Novel Silica-Based Heterogeneous Catalysts for Transesterification of Palm Oil Mill Sludge

    Zainab Ngaini1, Farra Diana Shahrom1, Nurfarahen Jamil1, Rafeah Wahi1, Zainal Abiddin Ahmad2
    1Faculty of Resource Science and Technology, Universiti Malaysia Sarawak, 2Department of Petrochemical Engineering, Kuching Polytechnic
    Journal of Oleo Science 65(6): 507-515, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.57MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Inhibition of Frying Oil Oxidation by Carbon Dioxide Blanketing

    Nagao Totani, Ryota Inoue, Miho Yawata
    Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University
    Journal of Oleo Science 65(6): 517-523, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.96MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Oligosaccharide-based Surfactant/Citric Acid Buffer System Stabilizes Lactate Dehydrogenase during Freeze-drying and Storage without the Addition of Natural Sugar

    Shigesaburo Ogawa1,2, Ryuichiro Kawai2, Maito Koga2, Kouichi Asakura2, Isao Takahashi1, Shuichi Osanai2
    1School of Science and Technology, Kwansei Gakuin University, 2Department of Applied Chemistry, Graduate School of Science and Technology, Keio University
    Journal of Oleo Science 65(6): 525-532, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.80MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site