バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
65巻 9号

  • Inhibitory Effect of Dihydrosphingosine with α-Tocopherol on Volatile Formation during the Autoxidation of Polyunsaturated Triacylglycerols

    Mariko Uemura1, Ako Shibata1, Masashi Hosokawa1, Ai Iwashima-Suzuki2, Makoto Shiota2, Kazuo Miyashita1
    1Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University, 2Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand Co.Ltd.
    Journal of Oleo Science 65(9): 713-722, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.46MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Lipid Classes, Fatty Acid Composition, and Glycerolipid Molecular Species of the Red Alga Gracilaria vermiculophylla, a Prostaglandin-Producing Seaweed

    Masaki Honda, Takashi Ishimaru, Yutaka Itabashi
    Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University
    Journal of Oleo Science 65(9): 723-732, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.30MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • The Effects of Amplitudes Ultrasound-Assisted Solvent Extraction and Pretreatment Time on the Yield and Quality of Pistacia Khinjuk Hull Oil

    Seyed Mohammad Bagher Hashemi1, Amin Mousavi Khaneghah2, Hamid Akbarirad3
    1Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Fasa University, 2Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), 3Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University
    Journal of Oleo Science 65(9): 733-738, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.72MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Thermal Losses of Tertiary Butylhydroquinone (TBHQ) and Its Effect on the Qualities of Palm Oil

    Cuifang Liu, Jun Li, Yanlan Bi, Xuede Wang, Shangde Sun, Guolong Yang
    Lipid Technology and Engineering, School of Food Science and Engineering, Henan University of Technology
    Journal of Oleo Science 65(9): 739-748, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.79MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Kinetics and Mechanism of Cationic Flexible Nanoparticles (CFN) - Catalyzed Piperidinolysis of Anionic Phenyl Salicylate : CFN = TTABr/MX/H2O with MX = NaCl, NaBr ; CnH2n+1CO2Na, n = 4, 5, 6 and 7

    Muhammad Azri Mohd Noh, Khalisanni Khalid, Azhar Ariffin, Mohammad Niyaz Khan
    Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Malaya
    Journal of Oleo Science 65(9): 749-758, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.67MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Diester-containing Zwitterionic Gemini Surfactants with Different Spacer and Its Impact on Micellization Properties and Viscosity of Aqueous Micellar Solution

    Sachin Vasant Patil, Sanyukta Arun Patil, Amit Prabhakar Pratap
    Department of Oils, Oleochemicals and Surfactants Technology, Institute of Chemical Technology (University under Section 3 of UGC Act 1956; Formerly UDCT/UICT)
    Journal of Oleo Science 65(9): 759-773, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(13.32MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • A Sensitive Microplate Assay for Lipase Activity Measurement Using Olive Oil Emulsion Substrate : Modification of the Copper Soap Colorimetric Method

    Ahmad Mustafa1,2, Amin Karmali2, Wael Abdelmoez1
    1Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Minia University, 2Chemical Engineering and Biotechnology Research Center and Departmental Area of Chemical Engineering of Instituto Superior de Engenharia de Lisboa
    Journal of Oleo Science 65(9): 775-784, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.49MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Enhanced Enzymatic Preparation of Biodiesel Using Ricinoleic Acid as Acyl Donor : Optimization Using Response Surface Methodology

    Ping Wang, Shangde Sun
    Lipid Technology and Engineering, School of Food Science and Engineering, Henan University of Technology
    Journal of Oleo Science 65(9): 785-795, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.90MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Incorporation of Palmitic Acid or Stearic Acid into Soybean Oils Using Enzymatic Interesterification

    Soek Sin Teh1, Phooi Tee Voon2, Augustine Soon Hock Ong3, Yuen May Choo4
    1Engineering and Processing Division, Malaysian Palm Oil Board, 2Product Development and Advisory Services Division, Malaysian Palm Oil Board, 3Malaysian Oil Scientists and Technologists' Association (MOSTA), 4Malaysian Palm Oil Board
    Journal of Oleo Science 65(9): 797-802, 2016.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.13MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site