バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
66巻 11号

  • Recovery and Utilization of Palm Oil Mill Effluent Source as Value-Added Food Products

    Soek Sin Teh1, Augustine Soon Hock Ong2, Siau Hui Mah3
    1Engineering and Processing Division, Malaysian Palm Oil Board, 2Senior Fellow of the Academy of Sciences, 3School of Biosciences, Taylor's University, Lakeside Campus
    Journal of Oleo Science 66(11): 1183-1191, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.66MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Influence of High Temperature and Duration of Heating on the Sunflower Seed Oil Properties for Food Use and Bio-diesel Production

    Angelo Maria Giuffre, Marco Capocasale, Clotilde Zappia, Marco Poiana
    Dipartimento di AGRARIA. Universita degli Studi Mediterranea di Reggio Calabria.
    Journal of Oleo Science 66(11): 1193-1205, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(11.26MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Optimization of the Synthesis of Structured Phosphatidylcholine with Medium Chain Fatty Acid

    Angelica A. Ochoa-Flores1,2, Josafat A. Hernandez-Becerra1,3, Adriana Cavazos-Garduno1,4, Eduardo J. Vernon-Carter5, Hugo S. Garcia1
    1UNIDA, Instituto Tecnologico de Veracruz, 2Division Academica de Ciencias Agropecuarias, Universidad Juarez Autonoma de Tabasco, 3Division de Tecnologia de Alimentos, Universidad Tecnologica de Tabasco, 4Centro Universitario de Ciencias Exactas e Ingenierias, Universidad de Guadalajara, 5Universidad Autonoma Metropolitana Iztapalapa, Depto. Ing. Procesos & Hidraulica
    Journal of Oleo Science 66(11): 1207-1215, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.72MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Comparison of the Distribution of Unsaturated Fatty Acids at the Sn-2 Position of Phospholipids and Triacylglycerols in Marine Fishes and Mammals

    Fumiaki Beppu1, Keiko Yasuda1, Ayako Okada1, Yoshitsugu Hirosaki2, Masako Okazaki3, Naohiro Gotoh1
    1Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 2Aquatic Wildlife Breeding Center, 3Okhotsk Tokkari Center
    Journal of Oleo Science 66(11): 1217-1227, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(10.01MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effects of Sterol-Like Additives on Phase Transition Behavior of Ion-Pair Amphiphile Bilayers

    Wei-Han Chang, Yun-Ting Chuang, Cheng-Yeh Yu, Chien-Hsiang Chang, Yu-Min Yang
    Department of Chemical Engineering, National Cheng Kung University
    Journal of Oleo Science 66(11): 1229-1238, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.36MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Surface Morphology of Cosmetic Film Consisting of PEG-Diisostearate Amphiphilic Random Copolymer, Xanthan Gum, and Solvents

    Megumi Kaji1,2, Yuichiro Takeyama2, Atsushi Nioh2, Moe Tsuyuki2, Hidetaka Akatsuka2, Sari Fujiwara1, Kenichi Sakai1,3, Hideki Sakai1,3
    1Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2POLA CHEMICAL INDUSTRIES, INC., 3Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 66(11): 1239-1245, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.33MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Aerobic Dechlorination of Dichloromethane Using Biostimulation Agent BD-C in Continuous and Batch Cultures of Xanthobacter autotrophicus GJ10

    Akifumi Hosoda1, Yuta Isomura1, Syungo Takeo1, Takuho Onai1, Kazutaka Takeuchi1, Minoru Toda2, Hiroto Tamura1
    1Department of Environmental Bioscience, Meijo University, 2Miyoshi Oil & Fat Co.
    Journal of Oleo Science 66(11): 1247-1256, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.42MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Analysis of Lutein in Mugwort (Artemisia princeps Pamp.) Paste and Evaluation of Manufacturing Processes

    Marina Komuro1, Naoki Shimizu1, Ryo Onuma1, Yurika Otoki1, Junya Ito1, Shunji Kato1, Ohki Higuchi2, Keiichi Sudo3, Seiichiro Suzuki3, Teruo Miyazawa4,5, Takahiro Eitsuka1, Kiyotaka Nakagawa1
    1Food and Biodynamic Chemistry Laboratory, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, 2Biodynamic Plant Institute Co.,Ltd., 3Fukuichi Co.,Ltd., 4Food Biotechnology Innovation Project, NICHe, Tohoku University, 5Food and Health Science Research Unit, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University
    Journal of Oleo Science 66(11): 1257-1262, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.73MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Synthesis and Application of a New Amphiphilic Antioxidant

    Hanaa M. Soliman1, Shaker M. Arafat2, Amany M. Basuny3, Y. El-shattory1
    1Oils & Fats Dept., National Research Centre, 2Oils & Fats Dept., Food Technology Research Institute, Agricultural Research Center, 3Biochemistry Dept., Faculty of Agriculture, Beni-Suef University
    Journal of Oleo Science 66(11): 1263-1271, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.57MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Comparison of Essential Oils from Three Kinds of Cryptotaenia japonica Hassk (Kirimitsuba, Nemitsuba, and Itomitsuba) used in Japanese Food

    Yoshiharu Okuno1, Shinsuke Marumoto2, Mitsuo Miyazawa3,4,5
    1Department of Applied Chemistry and Biochemistry, National Institute of Technology, Wakayama Collage, 2Joint Research Center, Kindai University (Former name : Kinki University), 3Graduate School of Materials Science, Nara Institute of Science and Technology, 4Department of Applied Chemistry, Kindai University (Former name : Kinki University), 5Graduate School of Science, Osaka City University
    Journal of Oleo Science 66(11): 1273-1276, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.40MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Lyoprotective Effect of Alkyl Sulfobetaines for Freeze-drying 1,2-Dipalmitoyl-sn-glycero-3-phosphocholine Liposomes

    Tatsuo Aikawa1, Kanta Sato1, Hiroki Okado1, Yukako Takahashi1, Takeshi Kondo1,2, Makoto Yuasa1,2
    1Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 66(11): 1277-1284, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.15MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Structure of the Microemulsion of Polyglycerol Polyricinoleate Encapsulating Vitamin E

    Junji Matsuoka1, Takumi Kusano1, Yuuki Kasama2, Etsuko Tominaga2, Junya Kobayashi2, Wataru Fujii2, Hiroki Iwase3, Mitsuhiro Shibayama1, Hironobu Nanbu2
    1Institute for Solid State Physics, The University of Tokyo, 2Taiyo Kagaku Co.,Ltd., 3Neutron Science and Technology Center, CROSS
    Journal of Oleo Science 66(11): 1285-1291, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.96MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site