バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
66巻 2号

  • Fabrication and Functionalization of Inorganic Materials Using Amphiphilic Molecules

    Hirobumi Shibata1,2
    1Department of Applied Chemistry, Chiba Institute of Technology, 2Photocatalysis International Research Center, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 66(2): 103-111, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.19MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Characterization of Volatile Compounds with HS-SPME from Oxidized n-3 PUFA Rich Oils via Rancimat Tests

    Kai-Min Yang1, Ming-Ching Cheng2, Chih-Wei Chen2, Chin-Yin Tseng2, Li-Yun Lin3, Po-Yuan Chiang1
    1Department of Food Science and Biotechnology, National Chung Hsing University, 2Department of Health Food, Chung Chou University of Science and Technology, 3Department of Food Science and Technology, Hungkuang University
    Journal of Oleo Science 66(2): 113-122, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.71MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Efficient Fractionation and Analysis of Fatty Acids and their Salts in Fat, Oil and Grease (FOG) Deposits

    Herman P.Benecke, Sara K.Allen, Daniel B.Garbark
    Battelle Memorial Institute, Columbus
    Journal of Oleo Science 66(2): 123-131, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.80MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Stabilization of Neem Oil Biodiesel with Corn Silk Extract during Long-term Storage

    Rehab Farouk M.Ali1, Ayman M.El-Anany2
    1Department of Biochemistry, Faculty of Agriculture, Cairo University, 2Special Food & Nutrition Department, Food Technology Research Institute; Agricultural Research Center
    Journal of Oleo Science 66(2): 133-145, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(12.94MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Production of a Health-Beneficial Food Emulsifier by Enzymatic Partial Hydrolysis of Phospholipids Obtained from the Head of Autumn Chum Salmon

    A.K.M.Azad Shah1,2, Toshihiro Nagao3, Hideyuki Kurihara1, Koretaro Takahashi1
    1Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University, 2Faculty of Fisheries, Bangabandhu Sheikh Mujibur Rahman Agricultural University, 3Osaka Municipal Technical Research Institute
    Journal of Oleo Science 66(2): 147-155, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.61MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effects of Dietary Plant-origin Glucosylceramide on Colon Cytokine Contents in DMH-treated Mice

    Shinji Yamashita1, Riho Sakurai1, Kenshiro Hishiki1, Kazuhiko Aida2, Mikio Kinoshita1
    1Department of Food Science, Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine, 2Innovation Center, Nippon Flour Mills Co.,Ltd.
    Journal of Oleo Science 66(2): 157-160, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.11MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Soy Protein Isolate Suppresses Lipodystrophy-induced Hepatic Lipid Accumulation in Model Mice

    Koji Nagao1, Akiko Matsumoto1, Shunichi Kai1, Tomoko Kayashima2, Teruyoshi Yanagita1,3
    1Department of Applied Biochemistry and Food Science, Saga University, 2Faculty of Culture and Education, Saga University, 3Department of Health and Nutrition Sciences, Nishikyushu University
    Journal of Oleo Science 66(2): 161-169, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.06MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Promoting Effect of α-Tocopherol on Beige Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 Cells and Rat White Adipose Tissue

    Rieko Tanaka-Yachi1, Chie Takahashi-Muto2, Kazuya Adachi1, Yukina Tanimura1, Yoshinori Aoki3, Taisuke Koike3, Chikako Kiyose4
    1Department of Applied Biochemistry, Kanagawa Institute of Technology, 2Department of Clinical Nutrition, Kitasato Junior College of Health and Hygienic Sciences, 3Eisai Food & Chemical Co.Ltd, 4Department of Nutrition and Life Science, Kanagawa Institute of Technology
    Journal of Oleo Science 66(2): 171-179, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.61MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Alpha Linolenic Acid-enriched Diacylglycerol Consumption Enhances Dietary Fat Oxidation in Healthy Subjects : A Randomized Double-blind Controlled Trial

    Yasutoshi Ando1, Shinichiro Saito1, Nami Yamanaka1, Chizuka Suzuki1, Takahiro Ono2, Noriko Osaki1, Yoshihisa Katsuragi1
    1Healthcare Food Research Laboratories, Kao Corporation, 2Medical Corporation Wakei-kai Medics Hongo Clinic
    Journal of Oleo Science 66(2): 181-185, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.57MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Quantitative Analysis of the Distribution of cis-Eicosenoic Acid Positional Isomers in Marine Fishes from the Indian Ocean

    Samanthika Senarath1,2, Kazuaki Yoshinaga3, Toshiharu Nagai3, Akihiko Yoshida3, Fumiaki Beppu1, Chamila Jayasinghe2, Chandravathany Devadawson4, Naohiro Gotoh1
    1Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 2Department of Food Science and Technology, Faculty of Livestock, Fisheries & Nutrition, Wayamba University of Sri Lanka, 3Tsukishima Foods Industry Co.Ltd., 4Department of Zoology, Faculty of Science, Eastern University of Sri Lanka
    Journal of Oleo Science 66(2): 187-197, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.67MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Diethyl Ether Production during Catalytic Dehydration of Ethanol over Ru- and Pt- modified H-beta Zeolite Catalysts

    Tanutporn Kamsuwan, Piyasan Praserthdam, Bunjerd Jongsomjit
    Center of Excellence on Catalysis and Catalytic Reaction Engineering Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Chulalongkorn University
    Journal of Oleo Science 66(2): 199-207, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.66MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site