バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
66巻 5号

  • A New Strategy to Refine Crude Indian Sardine Oil

    S. Charanyaa, Prasanna D. Belur, I. Regupathi
    Department of Chemical Engineering, National Institute of Technology Karnataka
    Journal of Oleo Science 66(5): 425-434, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.96MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Oil Characteristics of Four Palestinian Olive Varieties

    Enrico Maria Lodolini1, Serena Polverigiani1, Saed Ali2, Mohammed Mutawea2, Mayyada Qutub3, Taysir Arabasi3, Fabio Pierini3, Mohammed Abed4, Davide Neri5
    1Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari e Ambientali, Universita Politecnica delle Marche, 2Union of Agricultural Work Committees (UAWC), 3Gruppo di Volontariato Civile (GVC), 4National Agricultural Research Center (NARC), 5Fruit Tree Research Center - Council for Agricultural Research and Economics
    Journal of Oleo Science 66(5): 435-441, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.95MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • A Novel Chemical Enhancer Approach for Transdermal Drug Delivery with C17-Monoglycerol Ester Liquid Crystal-forming Lipid

    Wesam R. Kadhum1, Shohei Sekiguchi1, Ichiro Hijikuro2, Hiroaki Todo1, Kenji Sugibayashi1
    1Faculty of Pharmaceutical Sciences, Josai University, 2Farnex Incorporated, Tokyo Institute of Technology Yokohama Venture Plaza
    Journal of Oleo Science 66(5): 443-454, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(10.23MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Fatty Acid Esterification with Polyols over Acidic Montmorillonite

    Asma Chaari, Soumaya Bouguerra Neji, Mouhamed Hedi Frikha
    Laboratory of Natural Substances, Faculty of Sciences, University of Sfax
    Journal of Oleo Science 66(5): 455-461, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.29MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Virgin Olive Oil Enriched with Lutein-Zeaxanthin from Spinacia oleracea

    Maria Benito de Valle-Prieto1, Jonathan Delgado-Adamez1, Ma Victoria Gil2, Sara Martillanes1, Ma Nieves Franco1, Daniel Martin-Vertedor1
    1Center for Scientific Research and Technology of Extremadura (CICYTEX). Technological Institute of Food and Agriculture (INTAEX). Government of Extremadura, 2Organic and Inorganic Chemistry Department, Faculty of Sciences, University of Extremadura
    Journal of Oleo Science 66(5): 463-468, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.88MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Length-scale Specific Crystalline Structural Changes Induced by Molecular Randomization of Pequi Oil

    Andrea Madalena Maciel Guedes1, Rosemar Antoniassi1, Melicia Cintia Galdeano1, Renato Grimaldi2, Mario Geraldo de Carvalho3, Allan Eduardo Wilhelm1, Alejandro Gregorio Marangoni4
    1Embrapa Agroindustria de Alimentos, Avenida das Americas, 2University of Campinas, Rua Bertrand Russel, s/n, Cidade Universitaria "Zeferino Vaz" 13083-970 Campinas, 3Rural University of Rio de Janeiro, 4University of Guelph
    Journal of Oleo Science 66(5): 469-478, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.68MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Interfacial Properties of Binary Systems Composed of DPPC and Perfluorinated Double Long-Chain Salts with Divalent Counterions of Separate Electric Charge

    Riku Kato, Hiromichi Nakahara, Osamu Shibata
    Department of Biophysical Chemistry, Graduate School & Faculty of Pharmaceutical Sciences, Nagasaki International University
    Journal of Oleo Science 66(5): 479-489, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(10.55MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Biodiesel Production by Catalytic Esterification of Oleic Acid over Copper (II)-Alginate Complexes

    Qiuyun Zhang1,3, Fangfang Wei1,3, Yutao Zhang1,3, Fuhua Wei1,4, Peihua Ma2, Wei Zheng1, Yongting Zhao1, Hongliang Chen1,3
    1School of Chemistry and Chemical Engineering, Anshun University, 2School of Chemistry and Chemical Engineering, Guizhou University, 3Special and Key Laboratory of Functional Materials and Resource Chemistry of Guizhou Provincial Education Department, Anshun University, 4School of Materials Science and Engineering, Hunan University
    Journal of Oleo Science 66(5): 491-497, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.23MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Pathological Analysis of the Ruptured Vascular Wall of Hypoperfusion-induced Abdominal Aortic Aneurysm Animal Model

    Hirona Kugo1, Nobuhiro Zaima1, Hiroki Tanaka2, Keisuke Hashimoto1, Chie Miyamoto1, Ayaka Sawaragi1, Tetsumei Urano2, Naoki Unno3, Tatsuya Moriyama1
    1Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agriculture, Kindai University, 2Department of Medical Physiology, Hamamatsu University School of Medicine, 3Division of Vascular Surgery, Second Department of Surgery, Hamamatsu University School of Medicine
    Journal of Oleo Science 66(5): 499-506, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.15MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Comparison of the Effects of the 1975 Japanese Diet and the Modern Mediterranean Diet on Lipid Metabolism in Mice

    Yui Mizowaki1, Saeko Sugawara1, Kazushi Yamamoto1, Yu Sakamoto1, Yui Iwagaki1, Yuki Kawakami2, Miki Igarashi3, Tsuyoshi Tsuduki1
    1Laboratory of Food and Biomolecular Science, Graduate School of Agriculture, Tohoku University, 2Faculty of Health and Welfare Science, Okayama Prefectural University, 3Laboratory for Metabolic Homeostasis, Center for Integrative Medical Sciences, RIKEN Yokohama Branch
    Journal of Oleo Science 66(5): 507-519, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(11.57MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Secondary Structural Changes of Intact and Disulfide Bridges-Cleaved Human Serum Albumins in Thermal Denaturation up to 130℃ - Additive Effects of Sodium Dodecyl Sulfate on the Changes

    Yoshiko Moriyama, Kunio Takeda
    Department of Applied Chemistry and Biotechnology, Okayama University of Science
    Journal of Oleo Science 66(5): 521-529, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.88MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of Dietary Purified Xanthohumol from Hop (Humulus lupulus L.) Pomace on Adipose Tissue Mass, Fasting Blood Glucose Level, and Lipid Metabolism in KK-Ay Mice

    Koki Takahashi, Kyoichi Osada
    Department of Agricultural Chemistry, School of Agriculture, Meiji University
    Journal of Oleo Science 66(5): 531-541, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.22MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Investigating Pigment Radicals in Black Rice Using HPLC and Multi-EPR

    Kouichi Nakagawa1, Hayato Maeda2
    1Division of Regional Innovation, Graduate School of Health Sciences, Hirosaki University, 2Faculty of Agriculture and Life Science, Hirosaki University
    Journal of Oleo Science 66(5): 543-547, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.18MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site