バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
66巻 6号

  • Rice Bran Oil : A Versatile Source for Edible and Industrial Applications

    Yogita P. Pal, Amit P. Pratap
    Department of Oils, Oleochemicals and Surfactants Technology, Institute of Chemical Technology (University under Section 3 of UGC Act 1956 ; Formerly UDCT/UICT)
    Journal of Oleo Science 66(6): 551-556, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.36MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Supercritical CO2 Extraction of Rice Bran Oil - the Technology, Manufacture, and Applications

    Phumon Sookwong1, Sugunya Mahatheeranont1,2
    1Rice Chemistry Research Laboratory, Department of Chemistry, Faculty of Science, Chiang Mai University, 2Center of Excellence for Innovation in Chemistry, Faculty of Science, Chiang Mai University
    Journal of Oleo Science 66(6): 557-564, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.45MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Physicochemical and Antioxidant Properties of Rice Bran Oils Produced from Colored Rice Using Different Extraction Methods

    Sukanya Mingyai1, Aikkarach Kettawan2, Khongsak Srikaeo3, Riantong Singanusong1,4
    1Department of Agro-Industry, Faculty of Agriculture, Natural Resources and Environment, Naresuan University, 2Institute of Nutrition, Mahidol University, 3Faculty of Food and Agricultural Technology, Pibulsongkram Rajabhat Unversity, 4Centre of Excellence in Fats and Oils, Faculty of Agriculture, Natural Resources and Environment, Naresuan University
    Journal of Oleo Science 66(6): 565-572, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.62MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Autoxidation of Fish Oil Blended with Rice Bran Oil

    Shigeo Nakajima1, Marie Takai1, Chieko Hayashi1, Takuo Tsuno1, Yasushi Endo2
    1Tsuno Food Industrial Co.Ltd., 2School of Bioscience and Biotechnology, Tokyo University of Technology
    Journal of Oleo Science 66(6): 573-577, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.90MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Carotenoids of Red, Brown, and Black Specimens of Plectropomus leopardus, the Coral Trout (Suziara in Japanese)

    Takashi Maoka1, Wataru Sato2, Hidetada Nagai2, Toshiyuki Takahashi2
    1Research Institute for Production Development, 2JX Nippon Oil & Energy Corporation, Specialty Chemicals & Materials Company
    Journal of Oleo Science 66(6): 579-584, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.56MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Alternative Internal Standard Calibration of an Indirect Enzymatic Analytical Method for 2-MCPD Fatty Acid Esters

    Kazuo Koyama1, Kinuko Miyazaki1, Kousuke Abe2, Yoshitsugu Egawa3, Toru Fukazawa4, Tadashi Kitta5, Takashi Miyashita6, Toru Nezu7, Hidenori Nohara8, Takashi Sano9, Yukinari Takahashi10, Hideji Taniguchi11, Hiroshi Yada12, Kumiko Yamazaki13, Yomi Watanabe14
    1Research & Development Headquaters, House Foods Group Inc., 2Analysis & Assessment, Central Research Laboratory, The Nisshin OilliO Group, Ltd., 3Analytical Center for Food Safety, Quality Assurance Department, Fuji Oil Co.,Ltd., 4Japan Association for Inspection and Investigation of Foods Including Fats and Oils, 5Japan Frozen Foods Inspection Corp., 6Quality Assurance Div., Kewpie Corp., 7Food Development Laboratory, ADEKA Corp., 8Health Care Food Research Laboratories, Kao Corp., 9Fundamental Research Laboratory, J-Oil Mills Inc., 10Analytical and Technological Solution Service, House Food Analytical Laboratory Inc., 11General Testing Research Institute, Japan Oilstuff Inspectors Corp., 12Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization, 13Japan Food Research Laboratories, Saito Laboratory, 14Osaka Municipal Technical Research Institute
    Journal of Oleo Science 66(6): 585-590, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.57MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Direct Involvement of Arachidonic Acid in the Development of Ear Edema via TRPV3

    Takao Sanaki1, Erika Kasai-Yamamoto2, Takeshi Yoshioka1, Shota Sakai3, Kohei Yuyama3, Takuji Fujiwara2, Yoshito Numata1, Yasuyuki Igarashi3
    1Shionogi Innovation Center for Drug Discovery, Shionogi & Co.,Ltd., 2Shionogi Pharmaceutical Research Center, Shionogi & Co.,Ltd., 3Faculty of Advanced Life Science, Hokkaido University
    Journal of Oleo Science 66(6): 591-599, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.49MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Modified Gas Chromatographic Method to Determine Monoacylglycerol and Diacylglycerol Contents in Edible Fats and Oils

    Chiemi Satou1, Hirofumi Goto2, Yuya Yamazaki3, Katsuyoshi Saitou4, Shoji Matsumoto5, Ou Takahashi6, Yosuke Miyazaki7, Keiichi Ikuta8, Yosuke Yajima9
    1The Nisshin OilliO Group, 2Japan Food Research Laboratories, 3ADEKA Co., 4Kao Co., 5J-Oil Mills Inc., 6Showa Sangyo Co., 7NOF Co., 8NYKK, 9Fuji Oil Co.
    Journal of Oleo Science 66(6): 601-606, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.23MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • High-fat Diet Increases Phospholipid Peroxidation in the Liver of Mature Fischer 344 Rats

    Saki Hayasaka1, Fumiko Kimura2, Shunji Kato1, Naoki Shimizu1, Junya Ito1, Oki Higuchi3, Katsuhiro Izumisawa4, Teruo Miyazawa1,5, Kiyotaka Nakagawa1
    1Food and Biodynamic Chemistry Laboratory, Graduate School of Agricultural Sciences, Tohoku University, 2Department of Human Health and Nutrition, Shokei Gakuin University, 3Biodynamic Plant Institute CO.,Ltd., 4Eisai CO.,Ltd., 5Food Biotechnology Innovation Project, NICHe, Tohoku University
    Journal of Oleo Science 66(6): 607-614, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.41MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • A New Agonist for Peroxisome Proliferation-activated Receptor γ (PPARγ), Fraglide-1 from Zhenjiang Fragrant Vinegar : Screening and Characterization Based on Cell Culture Experiments

    Yoshio Tsujino
    School of Materials Science, Japan Advanced Institute of Science and Technology
    Journal of Oleo Science 66(6): 615-622, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.68MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Highly Selective and Considerable Subcritical Butane Extraction to Separate Abamectin in Green Tea

    Yating Zhang1, Lingbiao Gu1, Fei Wang2, Lingjun Kong1, Huili Pang1, Guangyong Qin1
    1School of Physics and Engineering, Zhengzhou University, 2School of Chemistry and Molecular Engineering, Zhengzhou University
    Journal of Oleo Science 66(6): 623-632, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.84MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Modulatory Effect of an Isolated Triglyceride from Fenugreek Seed Oil on of α-Amylase, Lipase and ACE Activities, Liver-Kidney Functions and Metabolic Disorders of Diabetic Rats

    Khaled Hamden1, Henda Keskes2, Othman Elgomdi2, Abdelfattah Feki1, Noureddine Alouche2
    1Animal Ecophysiology, Faculty of Sciences, Universite de Sfax, 2Laboratory of Chemistry of Natural Products, Faculty of Sciences, Universite de Sfax
    Journal of Oleo Science 66(6): 633-645, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(11.53MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Screening Evaluation of the Interaction of Linear-Chain or Branched-Chain Peptides with Multilamellar Vesicle, Using Confocal Laser Microscopy

    Junko Kuwahara1, Tetsuya Marume2, Hajime Mita1
    1Department of Life, Environment and Materials Science, Fukuoka Institute of Technology, 2Department of Life, Environment and Materials Science, Graduate School of Fukuoka Institute of Technology
    Journal of Oleo Science 66(6): 647-651, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(4.40MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Preliminary Evaluation of Glyceric Acid-producing Ability of Acidomonas methanolica NBRC104435 from Glycerol Containing Methanol

    Shun Sato, Dai Kitamoto, Hiroshi Habe†
    Research Institute for Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), †Present address:Environmental Management Research Institute, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
    Journal of Oleo Science 66(6): 653-658, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.19MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site