バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
67巻 7号

  • Maca Cosmetics : A Review on Constituents, Therapeutics and Advantages

    Yujuan Li1, Shiyuan Wang2, Yizhou Xin3, Mengmeng Zheng1, Fangxue Xu1, Xiaozhi Xi1, Hui Cao1, Xiaowei Cui1, Hong Guo1, Chunchao Han1
    1School of Pharmacy, Shandong University of Traditional Chinese Medicine, 2School of Traditional Chinese Medicine, Shandong University of Traditional Chinese Medicine, 3The Afliated Hospital of Shandong University of Traditional Chinese Medicine
    Journal of Oleo Science 67(7): 789-800, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(15.12MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Chemical Composition, Characteristics Profiles and Bioactivities of Tunisian Phalaris canariensis Seeds : a Potential Source of ω-6 and ω-9 Fatty Acids

    Hichem BEN SALAH1, Mouna KCHAOU1, Rihab BEN ABDALLAH KOLSI2, Raed ABDENNABI2, Mohamed AYEDI3, Neji GHARSALLAH2, Noureddine ALLOUCHE1
    1Laboratory of Organic Chemistry LR17ES08 (Natural Substances Team), Faculty of Sciences of Sfax, University of Sfax, 2Laboratory of Plant Biotechnology Applied to Crop Improvement, Faculty of Science, Sfax University, 3Olive Tree Institute, UR : Cultivated Plant Protection and Environment
    Journal of Oleo Science 67(7): 801-812, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(13.48MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of Roasting Temperatures on the Properties of Bitter Apricot (Armeniaca sibirica L. ) Kernel Oil

    Feng Jin1, Ji Wang1, Joe M. Regenstein2, Fengjun Wang1
    1Department of Food Science and Engineering, College of Biological Sciences and Biotechnology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Processing and Safety, Beijing Forestry University, 2Department of Food Science, Cornell University
    Journal of Oleo Science 67(7): 813-822, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(12.28MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • The Effect of Solvent Type and Roasting Processes on Physico-Chemical Properties of Tigernut (Cyperus esculentus L. ) Tuber Oil

    Fahad Aljuhaimi1, Kashif Ghafoor1, Mehmet Musa Ozcan2, Otilija Miseckaite3, Elfadil E Babiker1, Shadzad Hussain1
    1Department of Food Science & Nutrition, College of Food and Agricultural Sciences, King Saud University, 2Department of Food Engineering, Faculty of Agriculture, Selcuk University, 3Water Resources Engineering Institute, Water and Land Management Faculty, Aleksandras Stulginskis University
    Journal of Oleo Science 67(7): 823-828, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.42MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Nanostructured Fat Crystal and Solid Fat Content Effects on the Physical Properties of Water-in-Oil Semisolid Fat Blends

    Makoto Shiota1, Takamichi Kamigaki1, Ryota Wakui1, Yoshiko Ito2, Yuri Nishino2, Atsuo Miyazawa2
    1Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand, Co.,Ltd., 2Graduate School of Life Science, University of Hyogo
    Journal of Oleo Science 67(7): 829-837, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(11.43MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Physicochemical Properties of α-Form Hydrated Crystalline Phase of 3-(10-Carboxydecyl)-1,1,1,3,5,5,5-heptamethyl Trisiloxane / Higher alcohol / Polyoxyethylene (5 mol) Glyceryl monostearate / Water System

    Makoto Uyama, Hidefumi Araki, Tadao Fukuhara, Kei Watanabe
    Shiseido Global Innovation Center
    Journal of Oleo Science 67(7): 839-849, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(13.60MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Phase Diagram of Monohexadecyl Phosphate Neutralized by L-Arginine : α-Gel Formation Ability

    Keisuke Tanaka1,2, Yuki Hirai2, Toshiyuki Suzuki1,2, Kenichi Sakai2,3, Hideki Sakai2,3
    1NIKKOL GROUP Cosmos Technical Center Co.,Ltd., 2Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 3Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 67(7): 851-857, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.76MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of pH on Bactericidal Activities of Calcium Laurate

    Toshiya Morikawa1,2, Yoshiaki Yamamoto1, Yoshimune Nonomura1
    1Department of Biochemical Engineering, Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University, 2Skin-beauty Laboratories, Kao Corporation
    Journal of Oleo Science 67(7): 859-862, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.73MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effects of Dietary Paprika Xanthophylls on Ultraviolet Light-Induced Skin Damage : A Double-Blind Placebo-Controlled Study

    Azusa Nishino, Kazuhisa Sugimoto, Haruyo Sambe, Takashi Ichihara, Takeshi Takaha, Takashi Kuriki
    Institute of Health Sciences, Ezaki Glico Co.,Ltd.
    Journal of Oleo Science 67(7): 863-869, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.61MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Sequential Elution of Essential Oil Constituents during Steam Distillation of Hops (Humulus lupulus L. ) and Influence on Oil Yield and Antimicrobial Activity

    Ekaterina Jeliazkova1, Valtcho D. Zheljazkov1, Miroslava Kacaniova2, Tess Astatkie3, Babu L. Tekwani4
    1Department of Crop and Soil Science, 431A Crop Science Building, 3050 SW Campus Way, Oregon State University, 2Department of Microbiology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Slovak University of Agriculture, 3Faculty of Agriculture, Dalhousie University, 4National Center for Natural Products Research & Department of Pharmacology, School of Pharmacy, University of Mississippi
    Journal of Oleo Science 67(7): 871-883, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(16.12MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Formation and Properties of Recombined Soymilk and Cow's Milk Gels : Effect of Glucono-δ-lactone

    Yue Zhao, Qingguan Liu, Shuang Zhang, Lianzhou Jiang, Yang Liu, Cuiping Han
    Food Science College, Northeast Agricultural University
    Journal of Oleo Science 67(7): 885-892, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(10.95MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • The Correlation between 2-Acetyl-1-pyrroline Content, Biological Compounds and Molecular Characterization to the Aroma Intensities of Thai Local Rice

    Sompong Sansenya1, Yanling Hua2, Saowapa Chumanee3
    1Department of Chemistry, Faculty of Science and Technology, Rajamangala University of Technology Thanyaburi, 2The Center for Scientific and Technological Equipment, Suranaree University of Technology, 3Division of Chemistry, Faculty of Science and Technology, Phetchabun Rajabhat University
    Journal of Oleo Science 67(7): 893-904, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(13.78MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Thermal-history-dependent Phase Behavior of Ceramide Molecular Assembly in a UV-curable Acrylic Adhesive Resin

    Hiroshi Takahashi1, Kenta Takada1, Kenichi Nishimura2, Ryota Watanabe2
    1Biophysics Laboratory, Division of Pure and Applied Science, Graduate School of Science and Technology, Gunma University, 2Medical Engineering Laboratory, ALCARE Co.,Ltd.
    Journal of Oleo Science 67(7): 905-915, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(14.09MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Microwave Discharge Electrodeless Lamps (MDELs). Part XI. Photolytic, Chemical Oxidation, and Photocatalytic Treatment of Aqueous Urea Solution with a Novel MDEL Photoreactor

    Akihiro Tsuchida1, Koji Oshimo1, Satoshi Horikoshi1,2
    1Department of Materials and Life Sciences, Faculty of Science and Technology, Sophia University, 2Microwave Science Research Center (MSRC), Sophia University
    Journal of Oleo Science 67(7): 917-924, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.22MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site