バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
67巻 9号

  • Utilization of Lignocellulosic Biomass via Novel Sustainable Process

    Kazuhiro Shikinaka1, Yuichiro Otsuka2, Masaya Nakamura2, Eiji Masai3, Yoshihiro Katayama4
    1Research Institute for Chemical Process Technology, National Institute of Advanced Science and Technology (AIST), 2Forestry and Forest Products Research Institute, 3Department of Bioengineering, Nagaoka University of Technology, 4College of Bioresource Technology, Nihon University
    Journal of Oleo Science 67(9): 1059-1070, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(15.43MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • The Potential of Using Bee Pollen in Cosmetics : a Review

    Xiaozhi Xi1, Jia Li1, Shasha Guo2, Yujuan Li1, Fangxue Xu1, Mengmeng Zheng1, Hui Cao1, Xiaowei Cui1, Hong Guo1, Chunchao Han1
    1School of Pharmacy, Shandong University of Traditional Chinese Medicine, 2School of Traditional Chinese Medicine, Shandong University of Traditional Chinese Medicine
    Journal of Oleo Science 67(9): 1071-1082, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(13.67MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Efficient Detection of Edible Oils Adulterated with Used Frying Oils through PE-film-based FTIR Spectroscopy Combined with DA and PLS

    Yuxing Kou, Qi Li, Xiaoli Liu, Rui Zhang, Xiuzhu Yu
    College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University
    Journal of Oleo Science 67(9): 1083-1089, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.88MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Stearidonic Acid Concentration by Urea Complexation from Echium Oil

    Luis Vazquez1, Elena Ortego1, Marta Corzo-Martinez1, Guillermo Reglero1,2, Carlos F.Torres1
    1Departament of Novel Food Production and Characterization. Research Institute of Food Science, CIAL (UAM-CSIC), 2IMDEA-Food Institute, CEI (UAM-CSIC)
    Journal of Oleo Science 67(9): 1091-1099, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(11.45MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Superhydrophobic Surfaces on Phase-separated Nanostructures of Polystyrene/Polymethyl Methacrylate Films Fabricated by the Double-spray Technique

    Satoshi Watanabe1, Motoharu Fujisaki2, Kazuki Murai3, Mutsuyoshi Matsumoto2
    1Department of Applied Chemistry and Biochemistry, Kumamoto University, 2Department of Materials Science and Technology, Tokyo University of Science, 3Faculty of Textile Science and Technology, Shinshu University
    Journal of Oleo Science 67(9): 1101-1105, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.11MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Self-assembling Properties of an N-Heterocyclic Carbene-based Metallosurfactant : Pd-Coordination Induced Formation of Reactive Interfaces in Water

    Toshiaki Taira1, Takaya Yanagimoto2, Kenichi Sakai2, Hideki Sakai2, Akira Endo1, Tomohiro Imura1
    1Research Institute for Chemical Process Technology, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 67(9): 1107-1115, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(11.20MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Tactile Texture of Cosmetic Sponges and Their Friction Behavior under Accelerated Movement

    Natsumi Asanuma, Yuuki Aita, Yoshimune Nonomura
    Department of Biochemical Engineering, Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University
    Journal of Oleo Science 67(9): 1117-1122, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.60MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Novel, Non-aqueous Bioconversion Systems Using Fungal Spores

    Shinobu Oda1,2, Yusuke Hayashi1, Ryosuke Kido1
    1Genome Biotechnology Laboratory, Kanazawa Institute of Technology, 2Research Laboratory for Integrated Technological Systems, Kanazawa Institute of Technology
    Journal of Oleo Science 67(9): 1123-1129, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(9.29MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Macrophage Uptake Behavior and Anti-inflammatory Response of Bovine Brain- or Soybean-derived Phosphatidylserine Liposomes

    Riki Toita1,2, Satoshi Fujita1,2, Jeong-Hun Kang3
    1Biomedical Research Institute, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2AIST-Osaka University Advanced Photonics and Biosensing Open Innovation Laboratory, AIST, 3Division of Biopharmaceutics and Pharmacokinetics, National Cerebral and Cardiovascular Center Research Institute
    Journal of Oleo Science 67(9): 1131-1135, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.03MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Dietary Sparassis crispa Reduces Body Fat Mass and Hepatic Lipid Levels by Enhancing Energy Expenditure and Suppressing Lipogenesis in Rats

    Ai Takeyama1, Yasuo Nagata1, Bungo Shirouchi2, Chika Nonaka1, Hiromu Aoki1, Tsubasa Haraguchi1, Masao Sato2, Kei Tamaya3, Hideto Yamamoto4, Kazunari Tanaka1
    1Department of Nutrition, Faculty of Nursing and Nutrition, University of Nagasaki, 2Laboratory of Nutrition Chemistry, Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Graduate School, Kyushu University, 3Industrial Technology Center of Nagasaki, 4Matsuura Plant of Chukoh Chemical Industries, Ltd.
    Journal of Oleo Science 67(9): 1137-1147, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(12.83MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of Oral Paprika Xanthophyll Intake on Abdominal Fat in Healthy Overweight Humans : A Randomized, Double-blind, Placebo-controlled Study

    Ryo Kakutani1, Saori Hokari1, Azusa Nishino1, Takashi Ichihara1, Kazuhisa Sugimoto1, Takeshi Takaha1, Takashi Kuriki1, Takashi Maoka2
    1Institute of Health Sciences, Ezaki Glico Co.,Ltd., 2Research Institute for Production Development
    Journal of Oleo Science 67(9): 1149-1162, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(15.34MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • p-Toluenesulfonic Acid-based Deep Eutectic Solvent as Transesterification Catalyst for Biodiesel Production

    Wei Liu1,2, Fang Wang1
    1College of Food Science and Technology, Henan University of Technology, 2College of Chemistry and Molecular Engineering, Zhengzhou University
    Journal of Oleo Science 67(9): 1163-1169, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.54MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Improvement of Wettability of Photocatalytic TiO2-Coated Wafers by Microwave/UV Pre-treatment

    Minh Quang Tran1,2, Kazuya Nakata2,3, Satoshi Horikoshi1,2
    1Department of Materials and Life Sciences, Faculty of Science and Technology, Sophia University, 2Photocatalytic International Research Center, Research Institute of Science and Technology, Tokyo University of Science, 3Department of Applied Biological Science, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 67(9): 1171-1175, 2018.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.25MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site