~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 67巻 1号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Analytical Methods to Evaluate the Quality of Edible Fats and Oils : The JOCS Standard Methods for Analysis of Fats, Oils and Related Materials (2013) and Advanced Methods
Yasushi Endo
School of Bioscience and Biotechnology, Tokyo University of Technology
Journal of Oleo Science 67 (1) 1-10, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
A New Synthetic Tool : The Pseudo-Intramolecular Process
Nagatoshi Nishiwaki1,2
1School of Environmental Science and Engineering, 2Research Center for Material Science and Engineering, Kochi University of Technology
Journal of Oleo Science 67 (1) 11-19, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Multi-objective Optimization of Molecular Distillation Conditions for Oleic Acid from a Rich-in-Fatty Acid Model Mixture
Onur KETENOGLU1, Ferruh ERDOGDU2, Aziz TEKIN2
1Department of Food Engineering, Cankiri Karatekin University, 2Department of Food Engineering, Ankara University
Journal of Oleo Science 67 (1) 21-28, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparation of Margarine Stock Rich in Naturally Bioactive Components by Enzymatic Interesterification
Dianyu Yu1, Xiaofen Qi1, Yang Jiang1, Dezhi Zou1, Liqi Wang2, Lianzhou Jiang1, Lanxia Qin1
1School of Food Science, Northeast Agricultural University, 2School of Computer and Information Engineering, Harbin University of Commerce
Journal of Oleo Science 67 (1) 29-37, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of the Harvest Time on Oil Yield, Fatty Acid, Tocopherol and Sterol Contents of Developing Almond and Walnut Kernels
Bertrand Matthaus1, Mehmet Musa Ozcan2, Fahad Al Juhaimi3, Oladipupu Q.Adiamo3, Omer N.Alsawmahi3, Kashif Ghafoor3, Elfadil E Babiker3
1Max Rubner-Institut (MRI) Bundesforschungsinstitut fur Ernahrung und Lebensmittel Institut fur Sicherheit und Qualitat bei GetreideSchutzenberg, 2Department of Food Engineering, Faculty of Agriculture, University of Selcuk, 3Department of Food Science & Nutrition, College of Food and Agricultural Sciences, King Saud University
Journal of Oleo Science 67 (1) 39-45, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparation of Artificial Skin that Mimics Human Skin Surface and Mechanical Properties
Rana Shimizu, Yoshimune Nonomura
Department of Biochemical Engineering, Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University
Journal of Oleo Science 67 (1) 47-54, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Study of Cationic and Nonionic Mixed Micelles with NaBr and 3,5-Cl2C6H3CO2Na by Use of Probe Nucleophilic Reaction of Piperidine with Ionized Phenyl Salicylate
Ibrahim Isah Fagge1,2, Khalisanni Khalid1,3, Muhammad Azri Mohd Noh1, Nor Saadah Muhammad Yusof1, Sharifuddin Md Zain1, Mohammad Niyaz Khan1
1Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Malaya, 2Department of Chemistry, Faculty of Science, Kano University of Science and Technology, 3Agri-Nanotechnology Program (BT4), Biotechnology and Nanotechnology Research Centre (BT), Malaysian Agricultural Research and Development Institute (MARDI)
Journal of Oleo Science 67 (1) 55-66, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Dialkyl Ammonium Cationic Surfactants on the Microfluidity of Membranes Containing Raft Domains
Makoto Uyama1, Kaori Inoue1, Koichi Kinoshita1, Reiji Miyahara1, Hirokazu Yokoyama2, Minoru Nakano2
1Shiseido Global Innovation Center, 2Graduate School of Medicine and Pharmaceutical Sciences, University of Toyama
Journal of Oleo Science 67 (1) 67-75, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Konjac Ceramide (kCer) Regulates NGF-Induced Neurite Outgrowth via the Sema3A Signaling Pathway
Seigo Usuki1, Noriko Tamura2, Kohei Yuyama1, Tomohiro Tamura2, Katsuyuki Mukai3, Yasuyuki Igarashi1
1Lipid Biofunction Section, Frontier Research Center for Advanced Material and Life Science, Faculty of Advanced Life Science, Hokkaido University, 2National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 3R&D Headquarters, Daicel Corporation
Journal of Oleo Science 67 (1) 77-86, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Characterization of Konjac Ceramide (kCer) Binding to Sema3A Receptor Nrp1
Seigo Usuki1, Noriko Tamura2, Tomohiro Tamura2, Katsuyuki Mukai3, Yasuyuki Igarashi1
1Lipid Biofunction Section, Frontier Research Center for Advanced Material and Life Science, Faculty of Advanced Life Science, Hokkaido University, 2National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 3R&D Headquarters, Daicel Corporation
Journal of Oleo Science 67 (1) 87-94, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Water Addition to Prevent Deterioration of Soybean Oil by Calcium Silicate Adsorbent
Fumihiko Ogata1, Mikako Obayashi1, Eri Nagahashi1, Takehiro Nakamura1, Naohito Kawasaki1,2
1Faculty of Pharmacy, Kindai University, 2Antiaging Center, Kindai University
Journal of Oleo Science 67 (1) 95-103, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Viscous Flow Behaviour of Karanja Oil Based Bio-lubricant Base Oil
Umesh Chandra Sharma1, Sadhana Sachan2, Rakesh Kumar Trivedi3
1University Institute of Engineering and Technology, Department of Chemical Engineering, 2Motilal Nehru National Institute of Technology Ringgold standard institution, Department of Chemical Engineering, 3Harcourt Butler Technological University, Department of Oil Technology
Journal of Oleo Science 67 (1) 105-111, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Influence of Fruit Ripening on Color, Organic Acid Contents, Capsaicinoids, Aroma Compounds, and Antioxidant Capacity of Shimatogarashi (Capsicum frutescens)
Manikharda1, Makoto Takahashi2, Mika Arakaki2, Kaoru Yonamine3, Fumio Hashimoto4, Kensaku Takara2, Koji Wada2
1United Graduate School of Agricultural Science, Kagoshima University, 2Faculty of Agriculture, University of the Ryukyus, 3Okinawa Prefectural Agricultural Research Center, 4Faculty of Agriculture, Kagoshima University
Journal of Oleo Science 67 (1) 113-123, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。