~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 67巻 11号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Revisiting the Interaction Force Measurement between Lipid Bilayers Using a Surface Forces Apparatus (SFA)
Dong Woog Lee
School of Energy and Chemical Engineering, Ulsan National Institute of Science and Technology
Journal of Oleo Science 67 (11) 1361-1372, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparation of Pinolenic Acid Concentrates from Pine Nut Oil Fatty Acids by Solvent Fractionation
Min-Yu Chung1, In-Hwan Kim2, Byung Hee Kim3
1Korea Food Research Institute, 2Department of Food and Nutrition, Korea University, 3Department of Food and Nutrition, Sookmyung Women's University
Journal of Oleo Science 67 (11) 1373-1379, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Stability Evaluations of Different Types of Vegetable Oil-based Emulsions
Soek Sin Teh1, Siau Hui Mah2
1Energy and Environment Unit, Engineering and Processing Division, Malaysian Palm Oil Board, 2School of Biosciences, Taylor's University, Lakeside Campus
Journal of Oleo Science 67 (11) 1381-1387, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Polydimethylsiloxane Shows Strong Protective Effects in Continuous Deep-Frying Operations
Nagao Totani1, Miho Yawata2, Naoko Yasaki1
1Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University, 2Department of Food and Nutrition, Hakodate Junior College
Journal of Oleo Science 67 (11) 1389-1395, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
A Specific Thin Layer Chromatography Method for the Identification and Separation of Medium Chain Acylglycerols
Alaina A.Esperon-Rojas1, Cristobal Torres-Palacios2, Dalia Santos-Luna1, R.Baeza-Jimenez3, Cynthia Cano-Sarmiento1, Hugo S.Garcia1
1UNIDA, Instituto Tecnologico de Veracruz, 2Facultad de Bioanalisis, Universidad Veracruzana, 3Centro de Investigacion en Alimentacion y Desarrollo
Journal of Oleo Science 67 (11) 1397-1403, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Recovery of γ-Oryzanol from Rice Bran Acid Oil by an Acid-base Extraction Method with the Assistance of Response Surface Methodology
Piraporn Sombutsuwan1, Akkaradech Nakornsadet1, Kornkanok Aryusuk1, Saengchai Akepratumchai2, Narumon Jeyashoke1, Supathra Lilitchan3, Kanit Krisnangkura1
1Division of Biochemical Technology, School of Bioresources and Technology, King Mongkut's University of Technology Thonburi, 2Division of Biotechnology, School of Bioresources and Technology, King Mongkut's University of Technology Thonburi, 3Department of Nutrition, Faculty of Public Health, Mahidol University
Journal of Oleo Science 67 (11) 1405-1415, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Calorimetric Study of Micelle Formation of Alkylammonium Chlorides in Water
Hideko Sahara1, Shigeharu Harada2
1University of Shizuoka, Junior College, 2University of Shizuoka, Emeritus Professor
Journal of Oleo Science 67 (11) 1417-1424, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Structures of Yellow Xanthophylls and Metabolism of Astaxanthin in the Prawn Penaeus japonicus
Takashi Maoka1, Yuki Kawashima2, Mikihiro Takaki2
1Research Institute for Production Development, 2JXTG Nippon Oil & Energy Corporation, High Performance Materials Company
Journal of Oleo Science 67 (11) 1425-1433, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparation of High Purity Δ5-Olefinic Acids from Pine Nut Oil via Repeated Lipase-Catalyzed Esterification
Heejin Kim1, Nakyung Choi2, Hak-Ryul Kim3, Junsoo Lee4, In-Hwan Kim1,2
1Department of Public Health Sciences, Graduate School, Korea University, 2Department of Integrated Biomedical and Life Sciences, Graduate School, Korea University, 3School of Food Science and Biotechnology, Kyungpook National University, 4Division of Food and Animal Sciences, Chungbuk National University
Journal of Oleo Science 67 (11) 1435-1442, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Protective Effect of Hyperforin on β Amyloid Protein Induced Apoptosis in PC12 Cells and Colchicine Induced Alzheimer's Disease : An Anti-oxidant and Anti-inflammatory Therapy
Xu Jiang1, Mukesh Kumar2, Yonglin Zhu3
1Neurology Dept., Shenzhen Bao'an Shajin People's Hospital, Guangzhou Medical University, 2Chandrasheker College of Pharmacy, 3Department of Geriatrics, the Second Affiliated Hospital of Zhengzhou University
Journal of Oleo Science 67 (11) 1443-1453, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Medium-chain Triglycerides with Maltodextrin Increase Fat Oxidation during Moderate-intensity Exercise and Extend the Duration of Subsequent High-intensity Exercise
Naohisa Nosaka1, Yoshie Suzuki1, Hiromi Suemitsu2, Michio Kasai1, Kazuhiko Kato2, Motoko Taguchi3
1Central Research Laboratory, The Nisshin OilliO Group, Ltd., 2Kato Clinic, 3Faculty of Sport Sciences, Waseda University
Journal of Oleo Science 67 (11) 1455-1462, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Two Types of Volatile Polyenes in the Brown Alga Sargassum thunbergii
Shi Jian Lu1, Shohei Yosemoto2, Daichi Satomi2, Hikari Handa3, Yoshihiko Akakabe3
1The United Graduate School of Agricultural Sciences, Tottori University, 2Department of Biological Chemistry, Faculty of Agriculture, Yamaguchi University, 3Graduate School of Sciences and Technology for Innovation, Yamaguchi University
Journal of Oleo Science 67 (11) 1463-1471, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
A Scandium Arylsulfonate-based Coordination Polymer as a Heterogeneous Catalyst for the Friedel-Crafts Reaction of Indoles with Aldehydes
Pennapa Tungjiratthitikan1, Hiroshi Furuno2
1Department of Molecular and Material Sciences, Interdisciplinary Graduate School of Engineering Sciences, Kyushu University, 2Green Asia Education Center, Kyushu University
Journal of Oleo Science 67 (11) 1473-1481, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Tunisian Clematis flammula Essential Oil Enhances Wound Healing : GC-MS Analysis, Biochemical and Histological Assessment
Rakia Saidi1, Ferdaws Ghrab2,3, Rim Kallel4, Abdelfattah El Feki3, Tahya Boudawara4, Christophe Chesne5, Emna Ammar2, Raoudha Mezghani Jarraya1
1Laboratory of Organic Chemistry LR17ES08, Natural Substances team, Faculty of Sciences of Sfax, Sfax University, 2Coastal and urban environments, National Engineering School of Sfax, Sfax University, 3Animal Physiology Laboratory, Faculty of Sciences of Sfax, Sfax University, 4Anatomopathology Laboratory, Habib Bourguiba Universitary Hospital, 5Biopredic International
Journal of Oleo Science 67 (11) 1483-1499, 2018.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。