~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 68巻 1号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Prevention of Fish Oil Oxidation
Kazuo Miyashita
Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University
Journal of Oleo Science 68 (1) 1-11, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Lipid Characterization of Chinese Wild Hazelnuts (Corylus mandshurica Maxim.)
Junmin Ji, Zhengfa Ge, Yeshen Feng, Xuede Wang
College of Food Science and Technology, Henan University of Technology
Journal of Oleo Science 68 (1) 13-20, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Kinetic Study of the Quenching Reaction of Singlet Oxygen by Eight Vegetable Oils in Solution
Kazuo Mukai1, Ayaka Ohara1, Junya Ito2, Masayuki Hirata1, Eri Kobayashi2, Kiyotaka Nakagawa2, Shin-ichi Nagaoka1
1Department of Chemistry, Faculty of Science, Ehime University, 2Food and Biodynamic Chemistry Laboratory, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University
Journal of Oleo Science 68 (1) 21-31, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Fatty Acids and Phenolic Profiles of Extravirgin Olive Oils from Selected Italian Cultivars Introduced in Southwestern Province of Pakistan
Sabeena Rizwan1,2, Cinzia Benincasa3, Khalid Mehmood1, Shaista Anjum4, Zahid Mehmood1, Ghulam Hussain Alizai5, Muhammad Azam1, Enzo Perri3, Ashif Sajjad1
1Institute of Biochemistry, University of Balochistan, 2Department of Chemistry, Sardar Bahadur Khan, Women's University, 3CREA Research Centre for Olive, Citrus and Tree Fruit, 4Department of Botany, University of Balochistan, 5Directorate of Agriculture Research
Journal of Oleo Science 68 (1) 33-43, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Induction Periods for Lipid Crystallization of Various Vegetable Oils
Yayoi Miyagawa1, Mao Yoshida2, Yudai Chizawa2, Shuji Adachi1
1Department of Agriculture and Food Technology, Kyoto Gakuen University, 2Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
Journal of Oleo Science 68 (1) 45-52, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Alternate Soaking Technique for Micropatterning Alginate Hydrogels on Wettability-patterned Substrates
Satoshi Watanabe1, Taiga Tominaga2, Mutsuyoshi Matsumoto2
1Faculty of Advanced Science and Technology, Kumamoto University, 2Department of Materials Science and Technology, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 68 (1) 53-60, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Solubilization of Genistein in Phospholipid Vesicles and Their Atioxidant Capacity
Shunya Yamamoto1, Akio Ohta1, Faisal Hossain1, Gemala Anjani2, Hitoshi Asakawa1, Tsuyoshi Asakawa1
1Division of Material Chemistry, Graduate School of Natural Science and Technology, Kanazawa University, 2Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Diponegoro University
Journal of Oleo Science 68 (1) 61-66, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Eyelid Hygiene Detergent on Obstructive Meibomian Gland Dysfunction
Hirotaka Tanabe1,2, Minako Kaido1,3, Motoko Kawashima1, Reiko Ishida1, Masahiko Ayaki1, Kazuo Tsubota1
1Department of Ophthalmology, Keio University School of Medicine, 2Department of Ophthalmology, Ashikaga Red Cross Hospital, 3Wada Eye Clinic
Journal of Oleo Science 68 (1) 67-78, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Sesame Extract Attenuates the Degradation of Collagen and Elastin Fibers in the Vascular Walls of Nicotine-administered Mice
Hirona Kugo1, Chie Miyamoto1, Ayaka Sawaragi1, Kiyoto Hoshino1, Yuka Hamatani1, Shinichi Matsumura2, Yuri Yoshioka2, Tatsuya Moriyama1,3, Nobuhiro Zaima1,3
1Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agriculture, Kindai University, 2INABATA KORYO, Co.,Ltd., 3Agricultural Technology and Innovation Research Institute, Kindai University
Journal of Oleo Science 68 (1) 79-85, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Oleosome Oil Storage in the Mesocarp of Two Avocado Varieties
Fernando Sanchez-Albarran1, Rafael Salgado-Garciglia1, Jorge Molina-Torres2, Rodolfo Lopez-Gomez1
1Instituto de Investigaciones Quimico Biologicas, Universidad Michoacana de San Nicolas de Hidalgo, Avenida Francisco J. Mugica S/N Ciudad Universitaria, 2Laboratorio de Fitobioquimica Depto. de Biotecnologia y Bioquimica Cinvestav IPN Unidad Irapuato Km 9.6 Libramiento Norte
Journal of Oleo Science 68 (1) 87-94, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Calcination Temperature on Mg-Al Layered Double Hydroxides (LDH) as Promising Catalysts in Oxidative Dehydrogenation of Ethanol to Acetaldehyde
Piriya Pinthong, Piyasan Praserthdam, Bunjerd Jongsomjit
Center of Excellence on Catalysis and Catalytic Reaction Engineering, Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Chulalongkorn University
Journal of Oleo Science 68 (1) 95-102, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Decreased Plasma Octanoylated Ghrelin Levels in Mice by Oleanolic Acid
Kensuke Nakajima1, Narumi Maeda1, Shigeru Oiso1,2, Hiroko Kariyazono1,2
1Department of Pharmacy, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Nagasaki International University, 2Graduate School of Pharmaceutical Sciences, Nagasaki International University
Journal of Oleo Science 68 (1) 103-109, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。