~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 68巻 10号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Effect of Storage Condition on Oil Oxidation of Flat-European Hybrid Hazelnut
Yuying Zhang1, Chunmao Lyu1, Xianjun Meng1, Wenxuan Dong2, Hai Guo3, Chunmin Su1, Xinmeng Zhang1
1College of Food Science, Shenyang Agricultural University, 2College of Gardening, Shenyang Agricultural University, 3Conseco Seabuckthorn Co.Ltd.
Journal of Oleo Science 68 (10) 939-950, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Extraction of Tocopherol from Soybean Oil Deodorizer Distillate by Deep Eutectic Solvents
Wei Liu, Xianli Fu, Zhenzhen Li
College of Food Science and Technology, Henan University of Technology
Journal of Oleo Science 68 (10) 951-958, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Influence of Protein Hydrolysis on the Freeze-thaw Stability of Emulsions Prepared with Soy Protein - Dextran Conjugates
Yuying Wang1, Jie Yu1, Ning Xu1, Guorong Wang2, Xibo Wang1
1College of Food Science, Northeast Agricultural University, 2Leprino Foods Company
Journal of Oleo Science 68 (10) 959-965, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Microwave-/UV-assisted Enhancement of the Wettability of Photoactive TiO2 Substrates Coated on an Inactive Ti/i-TiO2 Base
Minh Quang Tran1,2, Kazuya Nakata2,3, Nick Serpone4, Satoshi Horikoshi1,2
1Department of Materials and Life Sciences, Faculty of Science and Technology, Sophia University, 2Photocatalytic International Research Center, Research Institute of Science and Technology, Tokyo University of Science, 3Graduate School of Bio-Applications and Systems Engineering Tokyo University of Agriculture and Technology, 4PhotoGreen Laboratory, Dipartimento di Chimica, Universita di Pavia
Journal of Oleo Science 68 (10) 967-975, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Amano Lipase PS-catalyzed Hydrolysis of Pine Nut Oil for the Fatty Acids Production Using Deep Eutectic Solvent as Co-solvent
Guolong Yang, Tong Tong, Yingying Yang, Wei Liu, Xuede Wang
Lipid Chemistry and Engineering, School of Food Science and Engineering, Henan University of Technology
Journal of Oleo Science 68 (10) 977-988, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Synthesis of Methyl Butyrate Catalyzed by Lipase from Aspergillus fumigatus
Manpreet Kaur, Akshita Mehta, Reena Gupta
Department of Biotechnology, Himachal Pradesh University
Journal of Oleo Science 68 (10) 989-993, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Identification of Compounds in Coleus forskohlii Extract Involved in the Induction of Hepatic CYP and Fatty Liver in Mice
Keizo Umegaki1, Kaori Yokotani1, Shinsuke Marumoto2, Mitsuo Miyazawa3,4
1Department of Food Safety and Management, Showa Women's University, 2Joint Research Center, Kindai University, 3Department of Applied Chemistry, Kindai University, 4Division of Materials Science, Graduate School of Science and Technology, Nara Institute of Science and Technology
Journal of Oleo Science 68 (10) 995-1002, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The Effects of Frankincense Essential Oil on Stress in Rats
Shukan Okano1, Yoshiko Honda2, Tohru Kodama2, Mayumi Kimura2,3
1Institute of Biomaterials and Bioengineering, Tokyo Medical and Dental University, 2Tokyo Metropolitan Institute of Medical Science, 3Max Planck Institute of Psychiatry
Journal of Oleo Science 68 (10) 1003-1009, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Volatile Constituents and Biological Properties of Essential Oils from Aerial Parts of Gentiana gelida BIEB
Osman Ucuncu1, Seyda Merve Karatas1, Cemalettin Baltaci1, Mustafa Karakose2, Semra Alkan Turkucar3
1Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Gumushane University, 2Programme of Medicinal and Aromatic Plants, Espiye Vocational School, Giresun University, 3Department of Chemistry, Faculty of Sciences, Karadeniz Technical University
Journal of Oleo Science 68 (10) 1011-1017, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Simultaneous Separation of Triacylglycerol Enantiomers and Positional Isomers by Chiral High Performance Liquid Chromatography Coupled with Mass Spectrometry
Toshiharu Nagai1, Tetsuaki Kinoshita2, Erika Kasamatsu1, Kazuaki Yoshinaga1,3, Hoyo Mizobe1, Akihiko Yoshida1, Yutaka Itabashi4, Naohiro Gotoh2
1Research and Development Division, Tsukishima Foods Industry Co.Ltd., 2Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 3Faculty of Food and Agricultural Sciences, Fukushima University, 4Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University
Journal of Oleo Science 68 (10) 1019-1026, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Sodium Chloride and Acetic Acid Concentrations on Dispersion Stability of Mayonnaise
Yayoi Miyagawa1, Kyuya Nakagawa2, Hiroyuki Fujita1, Shuji Adachi1
1Faculty of Bio-environmental Science, Kyoto University of Advanced Science, 2Division of Chemical Engineering, Graduate School of Engineering, Kyoto University
Journal of Oleo Science 68 (10) 1027-1032, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Traditional Processing on the Nutritional Quality and in vivo Biological Value of Samh (Mesembryanthemum forsskalei Hochst) Flour
Fahad Alderaywsh1, Magdi A. Osman1, Fahad Y. Al-Juhaimi1, Mustafa A. Gassem1, Salah A. Al-Maiman1, Oladipupo Q. Adiamo1, Mehmet Musa Ozcan2, Isam A. Mohamed Ahmed1
1Department of Food Science and Nutrition, College of Food and Agricultural Sciences, King Saud University, 2Department of Food Engineering, Faculty of Agriculture, University of Selcuk
Journal of Oleo Science 68 (10) 1033-1040, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。