バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
68巻 7号

  • Fatty Acid Composition and Applications of Eriobotrya japonica Seed Oil

    Atsushi Henmi1, Minori Shoji2, Masato Nomura3, Toshio Inoue4
    1Rilis Science Industrial Co.,Ltd., 2Major in System Engineering, Graduate School of Systems Engineering, Graduate, Kindai University, 3Department of Biotechnology and Chemistry, Faculty of Engineering, Kindai University, 4Department of Pharmaceutical and Medical Business Sciences, Nihon Pharmaceutical University
    Journal of Oleo Science 68(7): 599-606, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.97MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of Palm Stearin Oil (PSO), Physical Fractionation Oil of Palm Stearin Oil (PPP) and Structured Lipids of Rich 1,3-Dioleoyl-2-palmitoylglycerol (OPO) on the Stability in Different Emulsion Systems

    Hongtu Qiu1, Lukai Ma2, Chengyun Liang1, Hua Zhang1, Guo-qin Liu2
    1Agronomy of Food Science and Technology, Yanbian University, 2School of Food Science and Technology, South China University
    Journal of Oleo Science 68(7): 607-614, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(10.59MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Ni-Ag Bimetallic Magnetic Catalyst Improves the Performance of the Catalytic Transfer Hydrogenated Soybean Oil

    Dianyu Yu1, Tingting Li1, Jun Chen1, Changhua Yu1, Nan Wu1, Tianyi Liu1, Liqi Wang2
    1School of Food Science, Northeast Agricultural University, 2School of Computer and Information Engineering, Harbin University of Commerce
    Journal of Oleo Science 68(7): 615-623, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(12.13MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • The Relations between Minor Components and Antioxidant Capacity of Five Fruits and Vegetables Seed Oils in China

    Yunping Yao1,2,3, Wentao Liu1,2,3, Hang Zhou1,2,3, Di Zhang1,2,3, Ruiting Li1,2,3, Changmo Li1,2,3, Shuo Wang4
    1State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science and Technology, 2Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, Tianjin University of Science and Technology, 3School of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin University of Science and Technology, 4Tianjin Key Laboratory of Food Science and Health, School of Medicine, Nankai University
    Journal of Oleo Science 68(7): 625-635, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(13.13MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Screening of Glycerophospholipids Molecular Species Contents in Three North African Apricot (Prunus armeniaca L.) Seed Varieties

    Aicha O.Cherif1, Marine De Person2, Mhamed Ben Messaouda1,3, Manef Abderrabba1, Fathi Moussa2
    1Universite de Carthage, Laboratoire Materiaux, Molecules et Applications, IPEST, 2LETIAM, -Lip (Sys)2, EA 7357, Paris-Sud, Universite Paris-Saclay, IUT d'Orsay, plateau de Moulon, 3Universite de La Manouba, Institut Superieur de Biotechnologie de Sidi-Thabet
    Journal of Oleo Science 68(7): 637-647, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(14.28MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Lipid Characteristics of Camellia Seed Oil

    Wei Zeng, Yasushi Endo
    School of Bioscience and Biotechnology, Tokyo University of Technology
    Journal of Oleo Science 68(7): 649-658, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(11.47MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Accelerated Recombination of Lophyl Radicals with Self-Assembled Amphiphilic Lophine Dimer

    Masaaki Akamatsu1, Taiki Suzuki1, Kazuki Kobayashi1, Koji Tsuchiya2, Kenichi Sakai1,2, Hideki Sakai1,2
    1Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 68(7): 659-664, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(7.12MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Evaluation of Hydrophobicity for Fatty Acids Using Reversed-phase Thin Layer Chromatography

    Maki Miura, Yoshimune Nonomura
    Department of Biochemical Engineering, Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University
    Journal of Oleo Science 68(7): 665-670, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.67MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Seasonal Fluctuations of Aroma Components of Essential Oils from Larix leptolepis

    Mikio Doi1,2, Kazuki Toeda3, Takao Myoda3, Yasuyuki Hashidoko2, Takane Fujimori4
    1Kushiro Industrial Technology Center Institute, 2Graduate School of Agriculture, Hokkaido University, 3Department of Food and Cosmetic Science, Tokyo University of Agriculture, 4NODAI Research Institute, Tokyo University of Agriculture
    Journal of Oleo Science 68(7): 671-677, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(8.35MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Oxidative Dehydrogenation of Ethanol over Vanadium- and Molybdenum-modified Mg-Al Mixed Oxide Derived from Hydrotalcite

    Piriya Pinthong, Piyasan Praserthdam, Bunjerd Jongsomjit
    Center of Excellence on Catalysis and Catalytic Reaction Engineering, Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Chulalongkorn University
    Journal of Oleo Science 68(7): 679-687, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(11.09MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Structure and Functional Properties of Antioxidant Nanoemulsions Prepared with Tea Polyphenols and Soybean Protein Isolate

    Bo Tian1, Yixiao Wang1, Tuanjie Wang1, Lijing Mao1, Yini Lu1, Huiting Wang1, Zhibiao Feng2
    1Food Science College, Northeast Agricultural University, 2Chemistry College, Northeast Agricultural University
    Journal of Oleo Science 68(7): 689-697, 2019.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(12.44MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site