~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 68巻 7号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Fatty Acid Composition and Applications of Eriobotrya japonica Seed Oil
Atsushi Henmi1, Minori Shoji2, Masato Nomura3, Toshio Inoue4
1Rilis Science Industrial Co.,Ltd., 2Major in System Engineering, Graduate School of Systems Engineering, Graduate, Kindai University, 3Department of Biotechnology and Chemistry, Faculty of Engineering, Kindai University, 4Department of Pharmaceutical and Medical Business Sciences, Nihon Pharmaceutical University
Journal of Oleo Science 68 (7) 599-606, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Palm Stearin Oil (PSO), Physical Fractionation Oil of Palm Stearin Oil (PPP) and Structured Lipids of Rich 1,3-Dioleoyl-2-palmitoylglycerol (OPO) on the Stability in Different Emulsion Systems
Hongtu Qiu1, Lukai Ma2, Chengyun Liang1, Hua Zhang1, Guo-qin Liu2
1Agronomy of Food Science and Technology, Yanbian University, 2School of Food Science and Technology, South China University
Journal of Oleo Science 68 (7) 607-614, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Ni-Ag Bimetallic Magnetic Catalyst Improves the Performance of the Catalytic Transfer Hydrogenated Soybean Oil
Dianyu Yu1, Tingting Li1, Jun Chen1, Changhua Yu1, Nan Wu1, Tianyi Liu1, Liqi Wang2
1School of Food Science, Northeast Agricultural University, 2School of Computer and Information Engineering, Harbin University of Commerce
Journal of Oleo Science 68 (7) 615-623, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The Relations between Minor Components and Antioxidant Capacity of Five Fruits and Vegetables Seed Oils in China
Yunping Yao1,2,3, Wentao Liu1,2,3, Hang Zhou1,2,3, Di Zhang1,2,3, Ruiting Li1,2,3, Changmo Li1,2,3, Shuo Wang4
1State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science and Technology, 2Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, Tianjin University of Science and Technology, 3School of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin University of Science and Technology, 4Tianjin Key Laboratory of Food Science and Health, School of Medicine, Nankai University
Journal of Oleo Science 68 (7) 625-635, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Screening of Glycerophospholipids Molecular Species Contents in Three North African Apricot (Prunus armeniaca L.) Seed Varieties
Aicha O.Cherif1, Marine De Person2, Mhamed Ben Messaouda1,3, Manef Abderrabba1, Fathi Moussa2
1Universite de Carthage, Laboratoire Materiaux, Molecules et Applications, IPEST, 2LETIAM, -Lip (Sys)2, EA 7357, Paris-Sud, Universite Paris-Saclay, IUT d'Orsay, plateau de Moulon, 3Universite de La Manouba, Institut Superieur de Biotechnologie de Sidi-Thabet
Journal of Oleo Science 68 (7) 637-647, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Lipid Characteristics of Camellia Seed Oil
Wei Zeng, Yasushi Endo
School of Bioscience and Biotechnology, Tokyo University of Technology
Journal of Oleo Science 68 (7) 649-658, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Accelerated Recombination of Lophyl Radicals with Self-Assembled Amphiphilic Lophine Dimer
Masaaki Akamatsu1, Taiki Suzuki1, Kazuki Kobayashi1, Koji Tsuchiya2, Kenichi Sakai1,2, Hideki Sakai1,2
1Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 68 (7) 659-664, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Evaluation of Hydrophobicity for Fatty Acids Using Reversed-phase Thin Layer Chromatography
Maki Miura, Yoshimune Nonomura
Department of Biochemical Engineering, Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University
Journal of Oleo Science 68 (7) 665-670, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Seasonal Fluctuations of Aroma Components of Essential Oils from Larix leptolepis
Mikio Doi1,2, Kazuki Toeda3, Takao Myoda3, Yasuyuki Hashidoko2, Takane Fujimori4
1Kushiro Industrial Technology Center Institute, 2Graduate School of Agriculture, Hokkaido University, 3Department of Food and Cosmetic Science, Tokyo University of Agriculture, 4NODAI Research Institute, Tokyo University of Agriculture
Journal of Oleo Science 68 (7) 671-677, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Oxidative Dehydrogenation of Ethanol over Vanadium- and Molybdenum-modified Mg-Al Mixed Oxide Derived from Hydrotalcite
Piriya Pinthong, Piyasan Praserthdam, Bunjerd Jongsomjit
Center of Excellence on Catalysis and Catalytic Reaction Engineering, Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Chulalongkorn University
Journal of Oleo Science 68 (7) 679-687, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Structure and Functional Properties of Antioxidant Nanoemulsions Prepared with Tea Polyphenols and Soybean Protein Isolate
Bo Tian1, Yixiao Wang1, Tuanjie Wang1, Lijing Mao1, Yini Lu1, Huiting Wang1, Zhibiao Feng2
1Food Science College, Northeast Agricultural University, 2Chemistry College, Northeast Agricultural University
Journal of Oleo Science 68 (7) 689-697, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。