~
検索条件をクリア

Bioscience of Microbiota, Food and Health 32巻 4号

発行元
BMFH出版会
ISSN
2186-6953
ISSN(オンライン)
2186-3342
前雑誌
Bioscience and Microflora
Bifidobacteria and Microflora

書籍情報から探す
開始頁
Recollections of My Young Days -The Pleasure of Creation-
Tomotari MITSUOKA
The University of Tokyo
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (4) 113-122, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Oral Administration of EC-12 Increases the Baseline Gene Expression of Antiviral Cytokine Genes, IFN-γ and TNF-α, in Splenocytes and Mesenteric Lymph Node Cells of Weaning Piglets
Takeshi TSURUTA1), Ryo INOUE1), Toshiki TSUSHIMA1), Takumi WATANABE2), Takamitsu TSUKAHARA1),3), Kazunari USHIDA1)
1)Laboratory of Animal Science, Kyoto Prefectural University, 2)Combi Corporation, 3)Kyoto Institute of Nutrition and Pathology
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (4) 123-128, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Identification of Human Intestinal Microbiota of 92 Men by Data Mining for 5 Characteristics, i.e. Age, BMI, Smoking Habit, Cessation Period of Previous Smokers and Drinking Habit
Toshio KOBAYASHI1),2), Jong-Sik JIN2), Ryoko KIBE2), Mutsumi TOUYAMA2), Yoshiki TANAKA2),4), Yoshiko BENNO2), Kenji FUJIWARA2),3), Masaki SHIMAKAWA4), Toshiya MARUO5), Toshiya TODA5), Isao MATSUDA6), Hiroyuki TAGAMI6), Mitsuharu MATSUMOTO7), Genichirou SEO8), Naoki SATO8), Osamu CHOUNAN9), Yoshimi BENNO2)
1)Miyagi University, 2)RIKEN, Benno Laboratory, 3)Yokohama Rosai Hospital, 4)Biofermin Kobe Research Institute, 5)Fujicco Co.,Ltd, 6)Research Laboratory, Matsutani Chemical Industry Co.,Ltd., 7)Dairy Science and Technology Institute, Kyodo Milk Industry Co.,Ltd., 8)Research Laboratory, Toa Pharmaceutical Co.,Ltd., 9)Yakult Central Institute for Microbiological Research
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (4) 129-137, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Comparison of the Accuracy and Mechanism of Data Mining Identification of the Intestinal Microbiota with 7 Restriction Enzymes
Toshio KOBAYASHI1),2), Kenji FUJIWARA2),3)
1)Miyagi University, 2)RIKEN, 3)Yokohama Rosai Hospital
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (4) 139-148, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Slower Fermentation Rate of Potato Starch Relative to High-amylose Cornstarch Contributes to the Higher Proportion of Cecal Butyrate in Rats
Tatsuya MORITA1), Shingo HINO1), Ayano ITO1), Kyu-Ho HAN2), Ken-ichiro SHIMADA2), Michihiro FUKUSHIMA2)
1)Department of Applied Biological Chemistry, Faculty of Agriculture, Shizuoka University, 2)Department of Animal Science, Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (4) 149-156, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Difference in Degradation Patterns on Inulin-type Fructans among Strains of Lactobacillus delbrueckii and Lactobacillus paracasei
Yuji TSUJlKAWA, Ryohei NOMOTO, Ro OSAWA
Department of Bioresource Science, Graduate School of Agricultural Science, Kobe University
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (4) 157-165, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Comparison of Yacon (Smallanthus sonchifolius) Tuber with Commercialized Fructo-oligosaccharides (FOS) in Terms of Physiology, Fermentation Products and Intestinal Microbial Communities in Rats
Ni Wayan Arya UTAMI1), Teruo SONE1), Michiko TANAKA1), Cindy H NAKATSU2), Akihiko SAITO3), Kozo ASANO1)
1)Laboratory of Applied Microbiology, Division of Applied Bioscience, Graduate School of Agriculture, Hokkaido University, 2)Department of Agronomy, Purdue University, 3)Hokkaido Bio-Industry Corporation
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (4) 167-178, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。