バックナンバー:Bioscience of Microbiota, Food and Health

Bioscience of Microbiota, Food and Health
36巻 4号

  • Gut microbial metabolite short-chain fatty acids and obesity

    Xuan LI1, Yuuki SHIMIZU1, Ikuo KIMURA1
    1Department of Applied Biological Science, Graduate School of Agriculture, Tokyo University of Agriculture and Technology
    Bioscience of Microbiota, Food and Health 36(4): 135-140, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(1.28MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Polysaccharide from black currant (Ribes nigrum L.) stimulates dendritic cells through TLR4 signaling

    Hiroshi ASHIGAI1, Yuta KOMANO1, Guanying WANG1, Yasuji KAWACHI1, Kazuko SUNAGA2, Reiko YAMAMOTO3, Ryoji TAKATA3, Mika MIYAKE1, Takaaki YANAI3
    1Research Laboratories for Health Science & Food Technologies, Kirin Company, Ltd., 2Marketing Department, Mercian Corporation, 3Research Laboratories for Wine Technologies, Kirin Company, Ltd.
    Bioscience of Microbiota, Food and Health 36(4): 141-145, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(1.16MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Lactobacillus apinorum belongs to the fructophilic lactic acid bacteria

    Shintaro MAENO1, Leon DICKS2, Junichi NAKAGAWA1, Akihito ENDO1
    1Department of Food and Cosmetic Science, Tokyo University of Agriculture, 2Department of Microbiology, University of Stellenbosch
    Bioscience of Microbiota, Food and Health 36(4): 147-149, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(1.52MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Detection of antibiotic resistance genes in the feces of young adult Japanese

    Yuji OHASHI1, Tomohiko FUJISAWA1
    1Laboratory of Food Hygiene, Department of Food Science and Technology, Nippon Veterinary and Life Science University
    Bioscience of Microbiota, Food and Health 36(4): 151-154, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(1.10MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Revealing the genomic differences between two subgroups in Lactobacillus gasseri

    Ipputa TADA1, Yasuhiro TANIZAWA2, Akihito ENDO3, Masanori TOHNO4, Masanori ARITA2,5
    1Department of Genetics, School of Life Science, The Graduate University of Advanced Studies, 2Center for Information Biology, National Institute of Genetics, 3Department of Food and Cosmetic Science, Faculty of Bioindustry, Tokyo University of Agriculture, 4National Agriculture and Food Research Organization, National Institute of Livestock and Grassland Science, 5RIKEN Center for Sustainable Resource Science
    Bioscience of Microbiota, Food and Health 36(4): 155-159, 2017.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(1.58MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
BMFH出版会
ISSN:
2186-6953
ISSN(オンライン):
2186-3342
前雑誌:
Bioscience and Microflora
Bifidobacteria and Microflora

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site
Medical Online SELF-Publish