~
検索条件をクリア

Bioscience and Microflora 25巻 4号

発行元
腸内細菌学会
ISSN
1342-1441
ISSN(オンライン)
1349-8355
前雑誌
Bifidobacteria and Microflora
後雑誌
Bioscience of Microbiota, Food and Health

書籍情報から探す
開始頁
The Effects of a Synbiotic Fermented Milk Beverage Containing Lactobacillus casei Strain Shirota and Transgalactosylated Oligosaccharides on Defecation Frequency, Intestinal Microflora, Organic Acid Concentrations, and Putrefactive Metabolites of Sub-Optimal Health State Volunteers: A Randomized Placebo-Controlled Cross-Over Study
Terue SHIOIRI1, Keiko YAHAGI1, Sachie NAKAYAMA1, Takashi ASAHARA2, Norikatsu YUKI2, Koji KAWAKAMI2, Yoshitaku YAMAOKA3, Yuko SAKAI3, Koji NOMOTO2, Masumi TOTANI1
1Tokyo Kasei University, Tokyo, Japan, 2Yakult Central Institute for Microbiological Research, Tokyo, Japan, 3Yakult Honsha Co., Ltd., Tokyo, Japan
Bioscience and Microflora 25 (4) 137-146, 2006.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Immunomodulatory Function and Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Mongolian Fermented Milk
Makoto KIMURA1, Kuninaga DANNO2, Hisako YASUI1
1Sciences of Functional foods (Integrated Department), Graduate School of Agriculture, Shinshu University, Nagano, Japan, 2Horonobe Factory. Snow Brand Milk Products Co.. Hokkaido. Japan
Bioscience and Microflora 25 (4) 147-155, 2006.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。