~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 50巻 8号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Investigation on Molecular Aggregates of Alkylammonium Perfluorocarboxylates in Aqueous Solutions
Yoshikiyo MOROI*1, Stefan HAAS*2, Christine THUNIG*2
*1Chemistry and Physics of Condensed Matter, Graduate School of Sciences, *2Physikalische Chemie 1, NW1, Universitat Bayreuth
Journal of Oleo Science 50 (8) 617-622, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Study on the Adsorption Behavior of Dispersants onto Pigment Using 1H NMR Spin-Lattice Relaxation Time
Taizo MOHRI, Yoshio NAKAHARA, Wanbin ZHANG, Toshiyuki KIDA, Yohji NAKATSUJI, Isao IKEDA
Department of Applied Chemistry, Faculty of Engineering, Osaka University
Journal of Oleo Science 50 (8) 623-631, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Highly Concentrated Cubic-Phase Emulsions : Basic Study on D-Phase Emulsification using Isotropic Gels
Hironobu KUNIEDA, Masayuki TANIMOTO, Kazuki SHIGETA, Carlos RODRIGUEZ
Division of Artificial Environment and Systems, Graduate School of Engineering, Yokohama National University
Journal of Oleo Science 50 (8) 633-639, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Production of γ-Linolenic Acid by Rhizopus nigricans SSSD-8
Sanghamitra BANDYOPADHYAY, Santinath GHOSH, Samita CHAUDHURI, Dipak Kumar BHATTACHARYYA
Department of Chemical technology, Oil Technology division, Calcutta University
Journal of Oleo Science 50 (8) 641-647, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Soybean-germ Oil on Reducing Serum Cholesterol Level
Hitoshi SATO*1, Kazuko ITO*1, Keiichi SAKAI*1, Yasushi MORINAGA*1, Eiji SUKEGAWA*2, Takehiko KITAMURA*3, Hiroyuki SHIMASAKI*4, Hiroshige ITAKURA*5
*1Food Research & Development Laboratories, Ajinomoto Co.,Inc., *2Nutritional Health Science Research Project, Ajinomoto Co.,Inc., *3Third Department of Internal Medicine, Yokohama City University School of Medicine, *4Department of Biochemistry, Teikyo University School of Medicine, *5Department of Food Sciences, Ibaraki Christian University
Journal of Oleo Science 50 (8) 649-655, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Tea Catechins on the Oxidation of Dietary Lipids in Rats
Kouji ONIZAWA*1, Hiroyuki WATANABE*1, Tatsuyuki YAMAGUCHI*1, Noriko OSAKI*1, Ushio HARADA*1, Ichiro TOKIMITSU*1, Hiroyuki SHIMASAKI*2, Hiroshige ITAKURA*3
*1Biological Science Laboratories, Kao Corporation, *2Department of Biochemistry, Teikyo University School of Medicine, *3Department of Food Sciences, College of Life Sciences, Ibaraki Christian University
Journal of Oleo Science 50 (8) 657-662, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Antioxidative Activity of Capsorubin and Related Compounds from Paprika (Capsicum annuum)
Takashi MAOKA*1, Yukiko GOTO*1, Kaori ISOBE*1, Yasuhiro FUJIWARA*1, Keiji HASHIMOTO*1, Kooichi MOCHIDA*2
*1Kyoto Pharmaceutical University, *2Research Institute for Production Development
Journal of Oleo Science 50 (8) 663-665, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of the Migrating Group on the Fries Rearrangement of 4-Biphenylyl 4-Substituted Benzoates
Jiro YAMAMOTO, Naoki IWATA, Nariyuki OHKUBO, Yoichiro ISOTA
Department of Material Science, Faculty of Engineering, Tottori University
Journal of Oleo Science 50 (8) 667-672, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Serum Lipid Lowering Effect of DHA Supplemented Bread
Kazunaga YAZAWA*1, Takashi TERANO*2, Tokunori MATSUI*3
*1Shonan Institute for Medical and Preventive Science, *2Chiba Municipal Hospital, *3Noble Ltd.
Journal of Oleo Science 50 (8) 673-675, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Tea Catechins on Energy Metabolism in Rats
Noriko OSAKI*1, Ushio HARADA*1, Hiroyuki WATANABE*1, Kouji ONIZAWA*1, Tatsuyuki YAMAGUCHI*1, Ichiro TOKIMITSU*1, Hiroyuki SHIMASAKI*2, Hiroshige ITAKURA*3
*1Biological Science Laboratories, Kao Corporation, *2Department of Biochemistry, Teikyo University School of Medicine, *3Department of Food Sciences College of Life Sciences, Ibaraki Christian University
Journal of Oleo Science 50 (8) 677-682, 2001.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。