~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 53巻 4号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Improved Method for Peroxide Determination Using Acetic Acid/Iso-octane Solvent
Ryo TAKEGAWA1, Shigeo NAKAJIMA2, Kinya TSUCHIYA2, Kazunobu TANAKA3, Nobuo SAGI4, Toshinobu KAWAKAMI4, Michio YAMASHITA5, Hideo OHASHI6, Kazuo KUMOZAKI7, Morio HAMASHIMA8
1Quality Assurance Department, Yoshihara Oil Mill, Ltd., 2Research Laboratory, The Nisshin OilliO, Ltd., 3Yokohama Plant, Ajinomoto Oil Mills Co., Inc., 4Oils & Fats Division, Fuji Oil Co., Ltd., 5Production Division, Honen Corporation, 6Research Laboratories, Showa Sangyo Co., Ltd., 7Japan Association of Fats & Oils Inspection Institute, 8Japan Oilseed Processors Association
Journal of Oleo Science 53 (4) 157-166, 2004.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Thermodynamic Study of Fatty Soil Removal from Polyester Fiber by Liquid Chromatography with Fabric Column
Hisako TAGAYA, Satouni TSUDA, Ken HIGASHITSUJI
Faculty of Education, Shiga University
Journal of Oleo Science 53 (4) 167-175, 2004.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Kinetics of Orange II Decoloration Catalyzed by Rice Hull Peroxidase
Miyuki MORITA1, Manami MORISAKI1, Kanako IWATA1, Kiyoshi ITO2
1Hokkaido University of Education, 2Process Technology Laboratory, MITSUI CHEMICALS, INC
Journal of Oleo Science 53 (4) 177-181, 2004.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
New Interpretation of Small System Thermodynamics Applied to Ionic Micelles in Solution and Corrin-Harkins Equation
Mitsuru TANAKA
Department of Chemistry, Fukuoka University
Journal of Oleo Science 53 (4) 183-196, 2004.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Long-term Ingestion of Jelly Drink Containing Garcinia cambogia Extract and Partially Hydrolized Guar Gum on Obesity
Takahiko ANNO, Hiromi OONO, Hironori TOMI
Food Developement Laboratories, Nippon Shinyaku Co. Ltd.
Journal of Oleo Science 53 (4) 197-205, 2004.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Influence of Root Exudates from Cucumis sativus and Daucus carota on Arbuscular Mycorrhizal Colonization
Mayumi KUBOTA1, Mitsuro HYAKUMACHI2, Mitsuo MIYAZAWA3
1United Graduate School of Agricultural Science, Gifu University, 2Faculty of Agriculture, Gifu University, 3Department of Applied Chemistry, Faculty of Science and Engineering, Kinki University
Journal of Oleo Science 53 (4) 207-210, 2004.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The Effect of Dietary Fatty Acid Composition on Food Choice Using the Bottle-Choice Test in Rats
Fumiko KIMURA, Saho KAWASHIMA, Yasushi ENDO, Kenshiro FUJIMOTO
Laboratory of Food and Biomolecular Science, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University
Journal of Oleo Science 53 (4) 211-215, 2004.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。