~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 54巻 8号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Modification of Oils and Fats to Produce Structured Lipids
Ruby TRIVEDI, R. P. SINGH*
Deptt. of Oil & Paint Technology, Harcourt Butler Technological Institute
Journal of Oleo Science 54 (8) 423-430, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Behavior of 11 Organonitrogen Pesticides during the Refinement of Edible Oils
Toru FUKAZAWA1*, Yasuo SUZUKI2, Shigeru TOKAIRIN2, Kenji CHIMI1, Takenori MARUYAMA1, Teruyoshi YANAGITA3
1Japan Institute of Oil & Fats, Other Foods Inspection, Foundation, 2Tsukishima Foods Industry Co. , Ltd, 3Department of Applied Biological Sciences, Saga University
Journal of Oleo Science 54 (8) 431-435, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Development of Freeze-Dried Injectable Formulation for the Novel Lipid A Analog, E5531
Yasuyuki ASAI*
Formulation Research Laboratory, Kawashima, Eisai Co. , Ltd.
Journal of Oleo Science 54 (8) 437-441, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Mechanism of Concentration-Dependent Vesicle-Micelle Transition in Aqueous Mixture of Cationic and Anionic Surfactants
Hisanori NAKANISHI1, Koji TSUCHIYA2, Takahiro OHKUBO2, Hideki SAKAI1, 2, Masahiko ABE1*, 2
1Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Institute of Colloid and Interface Science, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 54 (8) 443-451, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Fat- and Cholesterol-Enriched Diet Feeding Affects Gene Expression Related to Cholesterol Metabolism in Rats
Kiyoshi OHBA1, Michihiro FUKUSHIMA2*, Kyu-Ho HAN2, Akiko TAMURA2, Shoko WATANABE2, Naoto HASHIMOTO2, Ken-ichiro SHIMADA2, Hideyuki CHIJI3, Mitsuo SEKIKAWA2
1Hokkaido Tokachi Area Regional Food Processing Technology Center, 2Department of Bioresource Science, Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine, 3Department of Food Science and Human Nutrition, Faculty of Human Ecology, Fuji Women's College
Journal of Oleo Science 54 (8) 453-459, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Improved Dimerization of Diethyl Acetonedicarboxylate Leading to Polyfunctionalized Phenol
Nagatoshi NISHIWAKI*, Hajime YAGI, Takanobu SHINKAWA, Makoto MATSUMOTO, Mina TAMURA, Masahiro ARIGA
Department of Chemistry, Osaka Kyoiku University
Journal of Oleo Science 54 (8) 461-464, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Novel Functional Nano-size Nonionic Surfactant Particles on Which Cationic Metalloporphyrins Are Absorbed; Preparation, Characterization, and Anti-oxidant Properties
Makoto YUASA1*, 2, Kenichi OYAIZU2, Yukihiro HANYUU1, Kazunori KASAHARA1, Aritomo YAMAGUCHI1
1Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Institute of Colloid and Interface Science, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 54 (8) 465-471, 2005.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。