~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 62巻 10号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Characterization of Essential Oil from Citrus aurantium L.Flowers: Antimicrobial and Antioxidant Activities
Anis Ben Hsouna1),2), Naceur Hamdi1),3), Nihed Ben Halima4), Slim Abdelkafi4)
1)College of Science and Arts, AI-Rass, P.O. Box 53, Qassim University, 2)Bio-pesticides Team (LPIP), Center of Biotechnology of Sfax, 3)High Institute of Environmental Science and Technology, Borj-Cedria, Tunisia "&" University of Carthage, 4)University of Sfax.Ecole Nationale d'Ingenieurs de Sfax, Departement de Genie Biologique.
Journal of Oleo Science 62 (10) 763-772, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Chlorella is an Effective Dietary Source of Lutein for Human Erythrocytes
Taiki Miyazawa1), Kiyotaka Nakagawa1), Fumiko Kimura1), Yuya Nakashima2), Isao Maruyama2), Ohki Higuchi3), Teruo Miyazawa1)
1)Food and Biodynamic Chemistry Laboratory, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, 2)Department of Research & Development, Chlorella Industry Co.,Ltd., 3)Biodynamic Plant Institute Co.,Ltd.
Journal of Oleo Science 62 (10) 773-779, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Resolution Behavior of cis- and trans-Octadecenoic Acid Isomers by AOCS Official Method Using SP-2560 Column
Kazuaki Yoshinaga1), Masaharu Asanuma2), Chao Xu2), Hoyo Mizobe1), Koichi Kojima1), Toshiharu Nagai1), Fumiaki Beppu2), Naohiro Gotoh2)
1)Tsukishima Foods Industry Co.Ltd., 2)Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology
Journal of Oleo Science 62 (10) 781-788, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Quantification of Triacylglycerol Molecular Species in Cocoa Butter Using High-Performance Liquid Chromatography Equipped with Nano Quantity Analyte Detector
Fumiaki Beppu1), Toshiharu Nagai2), Kazuaki Yoshinaga2), Hoyo Mizobe2), Koichi Kojima2), Naohiro Gotoh1)
1)Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 2)Tsukishima Foods Industry Co.Ltd.
Journal of Oleo Science 62 (10) 789-794, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Molecular and Crystal Structure of Spiculisporic Acid and Correlation with the Surface Activity
Yutaka Ishigami1), Yuejun Zhang1), Midori Goto2)
1)School of Chemical Engineering, Nanjing University of Science and Technology, 2)Technical Center, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology
Journal of Oleo Science 62 (10) 795-802, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Formation and Cleansing Performance of Bicontinuous Microemulsions in Water/Poly (oxyethylene) Alkyl Ether/Ester-Type Oil Systems
Kenji Aramaki1), Kosuke Tawa1), Lok Kumar Shrestha2), Tetsuro Iwanaga3), Miho Kamada1),3)
1)Graduate School of Environment and Information Sciences, Yokohama National University, 2)International Center for Material Nanoarchitectonics (WPI-MANA), National Institute for Materials Science (NIMS), 3)Beauty Care Laboratory, Kracie Home Products, Ltd.
Journal of Oleo Science 62 (10) 803-808, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Miscibility Behavior of Sphingomyelin with Phytosterol Derivatives by a Langmuir Monolayer Approach
Seiichi Sakamoto, Hiromichi Nakahara, Osamu Shibata
Department of Biophysical Chemistry, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Nagasaki International University
Journal of Oleo Science 62 (10) 809-824, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Tocotrienol (Unsaturated Vitamin E) Suppresses Degranulation of Mast Cells and Reduces Allergic Dermatitis in Mice
Tsuyoshi Tsuduki1), Keiko Kuriyama2), Kiyotaka Nakagawa2), Teruo Miyazawa2)
1)Laboratory of Food and Biomolecular Science, Graduate School of Agriculture, Tohoku University, 2)Food and Biodynamic Chemistry Laboratory, Graduate School of Agriculture, Tohoku University
Journal of Oleo Science 62 (10) 825-834, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Expression and Characterization of a Class III Alcohol Dehydrogenase Gene from Gluconobacter frateurii in the Presence of Methanol during Glyceric Acid Production from Glycerol
Shun Sato1), Naoki Morita2), Dai Kitamoto1), Hiroshi Habe1)
1)Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2)Bioproduction Research Institute, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)
Journal of Oleo Science 62 (10) 835-842, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Clerodane Diterpenes Isolated from Polyalthia longifolia Induce Apoptosis in Human Leukemia HL-60 Cells
Dina Permata Sari1), Masayuki Ninomiya2), Mai Efdi1), Adlis Santoni1), Sanusi Ibrahim1), Kaori Tanaka3),4), Mamoru Koketsu2)
1)Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Science, Universitas Andalas, 2)Department of Chemistry and Biomolecular Science, Faculty of Engineering, Gifu University, 3)Division of Anaerobe Research, Life Science Research Center, Gifu University, 4)United Graduate School of Drug Discovery and Medicinal Information Sciences, Gifu University
Journal of Oleo Science 62 (10) 843-848, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Bioglycerol-based Sulphonic Acid Functionalized Carbon: An Efficient and Recyclable, Solid Acid Catalyst for the Regioselective Azidolysis of Epoxides in Aqueous Acetonitrile
Manneganti Vijay, Rachapudi Badari Narayana Prasad, Bethala Lakshmi Anu Prabhavathi Devi
Centre for Lipid Research, Indian Institute of Chemical Technology
Journal of Oleo Science 62 (10) 849-855, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Production of Sophorolipids from Non-edible Jatropha Oil by Stamerella bombicola NBRC 10243 and Evaluation of their Interfacial Properties
Tomohiro Imura1), Daisuke Kawamura2), Tomotake Morita1), Shun Sato1), Tokuma Fukuoka1), Yosuke Yamagata3), Makoto Takahashi4), Koji Wada4), Dai Kitamoto1)
1)Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2)Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 3)Allied Carbon Solutions Co Ltd., 4)Faculty of Agriculture, University of the Ryukyus
Journal of Oleo Science 62 (10) 857-864, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。