~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 63巻 5号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Preparation of Marine Plasmalogen and Selective Identification of Molecular Species by LC-MS/MS
Shinji Yamashita1), Ayako Honjo1), Mizue Aruga1), Kiyotaka Nakagawa1), Teruo Miyazawa2)
1)Food and Biodynamic Chemistry Laboratory, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, 2)Food and Biotechnology Innovation Project, Tohoku University
Journal of Oleo Science 63 (5) 423-430, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparation of 13 or 9-Hydroperoxy-9Z, 11E (9E,11E) or 10E, 12Z (10E,12E)-Octadecadienoic Phosphatidylcholine Hydroperoxide
Shunji Kato, Kiyotaka Nakagawa, Yuuri Suzuki, Koichiro Suzuki, Shunsuke Mizuochi, Teruo Miyazawa1),2)
1)Food and Biodynamic Chemistry Laboratory, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, 2)Food and Biotechnology Innovation Project, Tohoku University
Journal of Oleo Science 63 (5) 431-437, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Sterol Esters on Lipid Composition and Antioxidant Status of Erythrocyte Membrane of Hypercholesterolemic Rats
Avery Sengupta, Mahua Ghosh
Dept. of Chemical Technology, University of Calcutta
Journal of Oleo Science 63 (5) 439-447, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Characterization of Triacylglycerol Composition of Fish Oils by Using Chromatographic Techniques
Angela Garcia Solaesa, Silvia Liliana Bucio, Maria Teresa Sanz, Sagrario Beltran, Sara Rebolleda
Department of Biotechnology and Food Science (Chemical Engineering Section), University of Burgos
Journal of Oleo Science 63 (5) 449-460, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Lipid and Fatty Acids of Three Edible Myctophids, Diaphus watasei, Diaphus suborbitalis, and Benthosema pterotum : High Levels of lcosapentaenoic and Docosahexaenoic Acids
Kyoko Koizumi2), Seiichi Hiratsuka2), Hiroaki Saito1)
1)National Research Institute of Fisheries Science, Fisheries Research Agency, 2)Shizuoka Prefectural Research Institute of Fishery
Journal of Oleo Science 63 (5) 461-470, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Lipid Characteristics of Five Epinephelinae Fishes, Epinephelus fasciatus, Epinephelus retouti, Cephalopholis aurantia, Cephalopholis miniatus, and Variola louti, in the Coral Reef
Hiroaki Saito
National Research Institute of Fisheries Science, Fisheries Research Agency
Journal of Oleo Science 63 (5) 471-484, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Evolution of Fatty Alcohols in Olive Oils produced in Calabria (Southern Italy) during Fruit Ripening
Angelo M.Giuffre
Universita degli Studi Mediterranea di Reggio Calabria (Italy) - Dipartimento AGRARIA
Journal of Oleo Science 63 (5) 485-496, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Transesterification Reaction for Synthesis of Palm-based Ethylhexyl Ester and Formulation as Base Oil for Synthetic Drilling Fluid
Nor Saiful Hafiz Abdul Habib1), Robiah Yunus1),2), Umer Rashid2), Yun H.Taufiq-Yap3), Zurina Zainal Abidin1), Azhari Muhammad Syam2),4), Sonny Irawan5)
1)Department of Chemical and Environmental Engineering, Engineering Faculty, Universiti Putra Malaysia, 2)Institute of Advanced Technology, Universiti Putra Malaysia, 3)Catalysis Science and Technology Research Center, Faculty of Science, Universiti Putra Malaysia, 4)Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, University of Malikussaleh, 5)Department of Petroleum Engineering, Faculty of Geosciences and Petroleum Engineering, Universiti Teknologi PETRONAS
Journal of Oleo Science 63 (5) 497-506, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparation of Gold/Titania Core-Shell Nanocomposites with a Tunable Shell Thickness
Takashi Kanda1), Kazuyoshi Komata1), Kanjiro Torigoe1), Takeshi Endo1), Kenichi Sakai2), Masahiko Abe1),2), Hideki Sakai1),2)
1)Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science, 2)Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 63 (5) 507-513, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Antioxidant and Lipase Inhibitory Activities and Essential Oil Composition of Pomegranate Peel Extracts
Fatma Hadrich1), Slim Cherif2), Youssef Talel Gargouri1), Sayari Adel1)
1)Laboratory of Biochemistry and Enzymatic Engineering of lipases, ENIS, 2)Faculte des Sciences de Gafsa. Campus Universitaire Sidi Ahmed Zarrouk 2112 Gafsa. University of Gafsa
Journal of Oleo Science 63 (5) 515-525, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The Proportion of Nervonic Acid in Serum Lipids is Associated with Serum Plasmalogen Levels and Metabolic Syndrome
Yuya Yamazaki1), Kazuya Kondo1), Ryouta Maeba2), Megumi Nishimukai3),4), Toru Nezu1), Hiroshi Hara3)
1)Food Development Laboratory, ADEKA Co., 2)Department of Biochemistry, Teikyo University School of Medicine, 3)Division of Applied Bioscience, Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University, 4)Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Iwate University
Journal of Oleo Science 63 (5) 527-537, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Simple and Convenient Synthesis of Esters from Carboxylic Acids and Alkyl Halides Using Tetrabutylammonium Fluoride
Kouichi Matsumoto1), Hayato Shimazaki1), Yu Miyamoto1), Kazuaki Shimada1), Fumi Haga1), Yuki Yamada1), Hirotsugu Miyazawa2), Keiji Nishiwaki2), Shigenori Kashimura1)
1)Faculty of Science and Engineering, Kinki University, 2)Faculty of Pharmacy, Kinki University
Journal of Oleo Science 63 (5) 539-544, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。