~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 66巻 12号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Homochiral Asymmetric Triacylglycerol Isomers in Egg Yolk
Toshiharu Nagai1, Keiko Ishikawa2, Kazuaki Yoshinaga1, Akihiko Yoshida1, Fumiaki Beppu2, Naohiro Gotoh2
1Tsukishima Foods Industry Co.Ltd., 2Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology
Journal of Oleo Science 66 (12) 1293-1299, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Extraction and the Fatty Acid Profile of Rosa acicularis Seed Oil
Huanan Du, Xu Zhang, Ruchun Zhang, Lu Zhang, Dianyu Yu, Lianzhou Jiang
School of Food Science, Northeast Agricultural University
Journal of Oleo Science 66 (12) 1301-1310, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparation of Salicylic Acid Loaded Nanostructured Lipid Carriers Using Box-Behnken Design : Optimization, Characterization and Physicochemical Stability
Ketrawee Pantub, Paveena Wongtrakul, Wicharn Janwitayanuchit
Faculty of Pharmaceutical Sciences, Huachiew Chalermprakiet University
Journal of Oleo Science 66 (12) 1311-1319, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Aggregation Behavior of Disulfide Linked Gemini Surfactants Compared to that of Double Tailed Surfactants
Yukina Takano, Tsuyoshi Asakawa, Mayumi Inai, Akio Ohta, Hitoshi Asakawa
School of Chemistry, College of Science and Engineering, Kanazawa University
Journal of Oleo Science 66 (12) 1321-1328, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Production of Phytosteryl Ester from Echium Oil in a Recirculating Packed Bed Reactor Using an Immobilized Lipase
Nakyung Choi1, Heejin Kim2, Byung Hee Kim3, Junsoo Lee4, In-Hwan Kim1,2
1Department of Integrated Biomedical and Life Science, Graduate School, Korea University, 2Department of Public Health Sciences, Graduate School, Korea University, 3Department of Food and Nutrition, Sookmyung Women's University, 4Department of Food Science and Technology, Chungbuk National University
Journal of Oleo Science 66 (12) 1329-1335, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Plant Sphingolipids on Inflammatory Stress in Differentiated Caco-2 Cells
Shinji Yamashita1, Takuya Seino1, Kazuhiko Aida2, Mikio Kinoshita1
1Department of Food Science, Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine, 2Innovation Center, Nippon Flour Mills Co.,Ltd.
Journal of Oleo Science 66 (12) 1337-1342, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The Inhibitory Effects of Anthocyanin-Rich Sunrouge Tea on Pancreatic Lipase Activity
Nobuya Shirai
National Agriculture and Food Research Organization, Institute of Fruit Tree and Tea Science
Journal of Oleo Science 66 (12) 1343-1348, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Spontaneous Preparation of Highly Stable Gold Nanoparticle Stabilized with ω-Sulfonylated Alkylsulfanylaniline
Mahmoud Ibrahiem Mohieeldin Darwish, Yuto Takenoshita, Toshiyuki Hamada, Satoaki Onitsuka, Junich Kurawaki, Hiroaki Okamura
Department of Chemistry and Bioscience, Graduate School of Science and Engineering, Kagoshima University
Journal of Oleo Science 66 (12) 1349-1354, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of HCl Loading and Ethanol Concentration over HCl-Activated Clay Catalysts for Ethanol Dehydration to Ethylene
Chadaporn Krutpijit, Bunjerd Jongsomjit
Center of Excellence on Catalysis and Catalytic Reaction Engineering, Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, Chulalongkorn University
Journal of Oleo Science 66 (12) 1355-1364, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Selective Production of Acid-form Sophorolipids from Glycerol by Candida floricola
Masaaki Konishi1*, Tomotake Morita1, Tokuma Fukuoka1, Tomohiro Imura1**, Shingo Uemura2***, Hiroyuki Iwabuchi2****, Dai Kitamoto1
1Research Institute for Innovation in Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2Chemicals Division, Lion Corporation, *Present address: Department of Biotechnology and Environmental Chemistry, Kitami Institute of Technology, **Present address: Research Institute for Chemical Process Technology, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), ***Present address: Lion Specialty Chemicals Co.,Ltd., ****Present address: Lion Corporation
Journal of Oleo Science 66 (12) 1365-1373, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
X-band Electron Paramagnetic Resonance Investigation of Stable Organic Radicals Present under Cold Stratification in 'Fuji' Apple Seeds
Kouichi Nakagawa1, Kazuhiro Matsumoto2, Nattakan Chaiserm3, Aroonsri Priprem3
1Division of Regional Innovation, Graduate School of Health Sciences, Hirosaki University, 2Faculty of Agriculture, Shizuoka University, 3Division of Pharmaceutical Technology, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Khon Kaen University
Journal of Oleo Science 66 (12) 1375-1379, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Quantification of Fraglide-1, a New Functional Ingredient, in Vinegars
Aydan H.Yatmaz1,2, Tetsuaki Kinoshita1, Akio Miyazato3, Masahiro Takagi3, Yoshio Tsujino3, Fumiaki Beppu1, Naohiro Gotoh1
1Department of Food Science and Technology Tokyo University of Marine Science and Technology, 2Food Safety and Agricultural Research Center, Akdeniz University, 3School of Materials Science, Japan Advanced Institute of Science and Technology
Journal of Oleo Science 66 (12) 1381-1386, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。