~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 68巻 12号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Marine Oomycetes (Halophytophthora and Salispina) : A Potential Source of Fatty Acids with Cytotoxic Activity Against Breast Adenocarcinoma Cells (MCF7)
Mark Kevin P. Devanadera1,2,3,7, Reuel M. Bennett4, Kenshi Watanabe6, Myla R. Santiago1,3,7, Maria Cristina Ramos1,5, Tsunehiro Aki6, Gina R. Dedeles1,2,4
1The Graduate School, University of Santo Tomas, 2Laboratory of Pure and Applied Microbiology, Research Center for the Natural and Applied Sciences, Thomas Aquinas Research Complex, University of Santo Tomas, 3Department of Biochemistry, Faculty of Pharmacy, University of Santo Tomas, 4Department of Biological Sciences, College of Science, University of Santo Tomas, 5Department of Chemistry, College of Science, University of Santo Tomas, 6Department of Molecular Biotechnology, Graduate School of Advanced Sciences of Matter, Hiroshima University, 7Mammalian Tissue Culture Laboratory, Research Center for the Natural and Applied Sciences, Thomas Aquinas Research Complex, University of Santo Tomas
Journal of Oleo Science 68 (12) 1163-1174, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Preparation of Structured Lipid Enriched with Medium Chain Triacylglycerol by Chemical Catalyzed Acidolysis of Coconut Oil : Optimized by Response Surface Methodology
Shaohua Liang, Xianzhi Wei, Man Zhang, Cong Sun
Lipid Technology and Engineering, School of Food Science and Engineering, Henan University of Technology
Journal of Oleo Science 68 (12) 1175-1185, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Analysis and Identification of Golden pompano (Trachinotus blochii) Head Phospholipid Molecular Species by Liquid Chromatography-Mass Spectrometry
Yuanjiao Li, Peng Li, Guanghua Xia, Chuan Li, Xuanri Shen
Key Laboratory of Seafood Processing of Haikou, College of Food Science and Technology, Hainan University
Journal of Oleo Science 68 (12) 1187-1197, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Lipids and Fatty Acids of Sea Hares Aplysia kurodai and Aplysia juliana : High Levels of lcosapentaenoic and n-3 Docosapentaenoic Acids
Hiroaki Saito1,2, Hisashi Ioka1†
1SA Lipid Laboratory, 2Japan Inspection Institute of Fats and Oils, †Present address, Shimane Prefectural Fisheries Technology Center
Journal of Oleo Science 68 (12) 1199-1213, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Analysis of Nonisothermal Crystallization of Rapeseed Oil by Deconvolution of Differential Scanning Calorimetry Curve
Yayoi Miyagawa, Shuji Adachi
Faculty of Bio-environmental Science, Kyoto University of Advanced Science
Journal of Oleo Science 68 (12) 1215-1222, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Spontaneous Vesicle Formation of Monododecenyl Phosphonic Acid in Water
Toshiaki Taira1, Yuki Ishizaki2, Shusei Yamamoto2, Kenichi Sakai2, Hideki Sakai2, Tomohiro Imura1
1National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2Faculty of Science and Technology, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 68 (12) 1223-1230, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Influence of Cationic Cetyltrimethylammonium Bromide on Rate of Zn(II)-Histidine Complex and Ninhydrin
Malik Abdul Rub1, Dileep Kumar2,3
1Chemistry Department, Faculty of Science, King Abdulaziz University, 2Division of Computational Physics, Institute for Computational Science, Ton Duo Thang University, 3Faculty of Applied Sciences, Ton Duc Thang University
Journal of Oleo Science 68 (12) 1231-1240, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Isoflavone Ameliorated Oxidative Stress and Vascular Damages in Nicotine-Administrated Mice
Wanida Sukketsiri1, Kiyoto Hoshino2, Hirona Kugo2, Tomomi Nakamura2, Tsukasa Sasoh2, Tatsuya Moriyama2,3, Nobuhiro Zaima2,3
1Department of Pharmacology, Faculty of Science, Prince of Songkla University, 2Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agriculture, Kindai University, 3Agricultural Technology and Innovation Research Institute, Kindai University
Journal of Oleo Science 68 (12) 1241-1249, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Analysis of Volatile Compounds from Chili Peppers and Characterization of Habanero (Capsicum chinense) Volatiles
Yusuke Murakami1, Hisakatsu Iwabuchi1, Yukie Ohba2, Harukazu Fukami3
1San-Ei Gen F.F.I., Inc., 2Suntory Foundation for Life Sciences, Bioorganic Research Institute, 3Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Bioenvironmental Science, Kyoto University of Advanced Science
Journal of Oleo Science 68 (12) 1251-1260, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Polyborane-encapsulated PEGylated Liposomes Prepared Using Post-insertion Technique for Boron Neutron Capture Therapy
Issei Takeuchi1,2, Yuudai Kanno1, Hiromi Uchiro1,2, Kimiko Makino1,2
1Faculty of Pharmaceutical Sciences, Tokyo University of Science, 2Center for Drug Delivery Research, Tokyo University of Science
Journal of Oleo Science 68 (12) 1261-1270, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Gas chromatographic Analysis of Organic Acids in Japanese Green Tea Leaves
Nobuya Shirai
National Agriculture and Food Research Organization, Institute of Fruit Tree and Tea Science
Journal of Oleo Science 68 (12) 1271-1277, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Free Radical Scavenging Capability of Various Defatted Sesame Seed Cakes and Hulls Using EPR Compared with In VitroTesting and HPLC Analysis
Nara Nantarat1, Kouichi Nakagawa2, Ryo Miyamoto3, Sunee Chansakaow1, Jakkapan Sirithunyalug1, Pimporn Leelapornpisid1,4
1Department of Pharmaceutical Sciences, Faculty of Pharmacy, Chiang Mai University, 2Division of Regional Innovation, Graduate School of Health Sciences, Hirosaki University, 3Division of Advanced Materials Science and Technology, Graduate School of Science and Technology, Hirosaki University, 4Innovation Center for Holistic Health, Nutraceuticals, and Cosmeceuticals, Faculty of Pharmacy, Chiang Mai University
Journal of Oleo Science 68 (12) 1279-1285, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
A New Screening Approach for Glycolipid-type Biosurfactant Producers Using MALDI-TOF/MS
Shun Sato1, Tokuma Fukuoka1, Azusa Saika1, Tatsuyuki Koshiyama2, Tomotake Morita1
1Research Institute for Sustainable Chemistry, National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), 2Agrochemical Research Department, Organic Synthesis Research Laboratories, Kureha Corporation
Journal of Oleo Science 68 (12) 1287-1294, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Heat Treatment on Lactone Content of Butter and Margarine
Kazuaki Yoshinaga1,2, Arisa Tago3, Aya Yoshinaga-Kiriake3, Toshiharu Nagai2, Akihiko Yoshida2, Naohiro Gotoh3
1Faculty of Food and Agricultural Sciences, Fukushima University, 2Tsukishima Foods Industry Co.Ltd., 3Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology
Journal of Oleo Science 68 (12) 1295-1301, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。